gumcia_p 28.11.05, 15:11 Kto moze polecic miejsce na bal sylwestrowy w Zamosciu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Sylwester w Zamosciu 28.11.05, 16:23 Wiele jest miejsc do wyboru. na ogół jak ktoś przyzwyczai sie to bywa w jednym miejscu. Stąd najlepiej jak uzyskasz wiele ofert bądź podpowiedzi. m Odpowiedz Link Zgłoś
zamojskie Re: Sylwester w Zamosciu 28.11.05, 18:14 na portalu www.zamojskie.info, w pasazu branzowym masz knajpy i kontakty. Poza niektorymi pabami na starówce wszyscy maja sylwestra w ofercie. Z duzych polecam Osir,Energetyk w Krasnobrodzie,Fajnie jest w PUB-ie na Szwedzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
beatw Re: Sylwester w Zamosciu 30.11.05, 20:31 A ja co roku spędzam sylwestra w zajeździe Kalinka, w Bondyrzu, Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
szpak_zam Re: Sylwester w Zamosciu 01.12.05, 14:55 ponoc niezle dziki maja - prawda li to ?? Odpowiedz Link Zgłoś
beatw Re: Sylwester w Zamosciu 01.12.05, 18:48 W tym roku będzie prosiak(i) pieczony, koszt 120zł od pary, bez alkoholu! Cena to też rewelacja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_bed Re: Sylwester w Zamosciu 02.12.05, 17:01 witam, czy moglabys mi napisac cos wiecej na temat tego Sylwestra w tym miejscu? czy jest tam mozliwosc przenocowania?? a moze masz jakis numer?? z góry dziekuje:) serdeczne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatw Re: Sylwester w Zamosciu 02.12.05, 21:48 Sprawa jest tego typu, że ja mieszkam w Warszawie, a sylwestra rezerwuje mi koleżanka, która pochodzi z Bondyrza, a mieszka w Lublinie. Z tego co wiem, to jeszcze w tamtym roku dało się tam przenocowań, ja osobiście nocuję u koleżanki mamy. Ale prosisz i masz (0-84)660-76-36, fax (0-84) 660-76-86 tel. kom. 606- 818-409 e-mail: paweljuszczak@op.pl to jest email do właściciela zajazdu. Można przenocować jeszcze w gospodarstwach agroturystycznych, wpisz w wyszukiwarkę Bondyrz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bacia40 Re: Sylwester w Zamosciu 03.12.05, 18:07 A ja mam wizytówkę Kalinki i napisane, że to Kaczórki(?) Myślałam, że byłam w Kaczórkacha, a nie w Bondyrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Sylwester w Zamosciu 03.12.05, 18:44 CHYBA TAK. Chyba posesja Kalinka jest ostatnia w Kaczórkach, na granicy wsi Bondyrz. m Odpowiedz Link Zgłoś
kex7 Re: Sylwester w Zamosciu 01.12.05, 18:56 Dziki? Cos Ci sie pomylilo chyba albo literkę zgubiłes. ja zawsze słyszałem ze tam są niezłe... ale DZIWKI. Moze sie pozmienialo ale kiedys tam mozna bylo sie niezle zabawic... Odpowiedz Link Zgłoś
alfia Re: Sylwester w Zamosciu 02.12.05, 20:17 kto wie może i ja będę na balu w pięknym lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rino72 Re: Sylwester w Zamosciu IP: *.rev.snt.net.pl 06.12.13, 19:19 Zdecydowanie mogę polecić Sylwestra w Lunecie. Ostatnnio bylismy na Andrzejkach i było świetnie, więc na Sylwestra też się wybieramy. Możesz też sprawdzić na Tekst linka mają całkiem sensowną stronkę :-) do zobaczenia mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś