lukrecja181 26.02.06, 22:00 PROSZĘ O INFORMACJĘ GDZIE POBIERAJĄ WŁOSY DO ANALIZY, CZY DO BADANIA TRZEBA JE ODPOWIEDNIO PRZYGOTOWAĆ I JAK DŁUGO CZEKA SIĘ NA WYNIK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancyk.62 Re: ANALIZA WŁOSA W ZAMOŚCIU 27.02.06, 17:21 Lukrecjo...odpuść sobie to badanie...dobrze radzę ...szkoda kasy. Wiem co mówię ,bo swego czasu sama się na to nabrałam.... dalszym etapem badania jest zakup suplementów,które mają Ci pomoć w wyjściu ze schorzenia albo zapobiec temu o czym nie wiesz....cena badania włosa to pikus przy cenie suplementów. Mam co do tego jeden tylko komentarz:bez sensu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: ANALIZA WŁOSA W ZAMOŚCIU 27.02.06, 17:42 Wie p. Elżbieta Tkacz Bondyrz. tel 084 6186252. Ona wszystko wie. Inf. z promocji na ktorej bylem w lecie, w rest. Nowe Miasto. Nie bedę spamował - za kogoś. m Odpowiedz Link Zgłoś
demkel Re: ANALIZA WŁOSA W ZAMOŚCIU 27.02.06, 22:12 spytaj w przychodni w Policji (Resort-Med czy jakoś tak) Tylko jest pytanie po co? W włosach mogą odkładać się substancje obecne w powietrzu atmosferycznym, więc nie bardzo wiem co to badanie miało by wnieść. Odpowiedz Link Zgłoś