Gość: endrju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.03, 22:20 czy hipermarket jest potrzebny w stalowej,a jaki byście chcieli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mar GEANT LUB TESCO IP: Stella.NET:* / 172.16.2.* 11.01.03, 15:46 Jasne ze hipersklep jest potrzebny w Stalowc.Najbardziej to bym sobie zyczyl zeby byl Geant albo Tesco...ale z tego co sie orientuje bedzie taczej Hipernova - badziew nad badziewie <jest w Krakowie na Kurdwanowie bylem tam ze dwa razy bo byla promocja na zeszyty :-) > Hypernova to pseudohipersklep.... MY CHCEMY GEANT LUB TESCO !!!Tam jest taka taniocha ze cala okolica bedzie zjezdzac....jeszcze jak zrobia McD lub KFC to bomba bedzie......... A na razie najlepszy pod wzgledem cen sklep w Stalowce to LIDER PRICE!!!!!! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: GEANT LUB TESCO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.03, 16:16 Leader price jest blisko związany z Geantem (marka własna Geanta) wg mnie baaaaaaardzo kiepskiej jakosci produkty za wcale nie taką małą cenę. Gdyby nie to że Tesco wykupiło Hita to wg mnie najbardziej odpowiednim hipermarketem w Stalowej byłby właśnie Hit a tak to nie sądzę żeby to było konieczne - i tak ludzie maja malo pieniedzy a po co maja je wydawac na zbedne rzeczy kupione w niby promocjach. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wini Re: hipermarket IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 08:28 Jestem bardzo zainteresowana bo w moim miescie mam tylko biedronke / Sandomierz/ Po zakupy jeżdżę do Stalowej. Najczęściej do Aldika bo tam towar w nieco większym wyborze. nasi kupcy skutecznie bronią sie przed supermarketami, co nie znaczy że kupuję na miejscu. Uważam że b. potrzebny jest w regionie supermarket typu Nomi. Chętnie też kupowałabym w dużych sklepach odzieżowych ale takich nie widać. Albo badziewie albo zaraz galeria do oglądania. ciekawe co p. Koczwara nam zaproponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Leclerc? 20.01.03, 13:43 A podobno przy tym rondzie co to jest w kawałku zbudowane to miał być Leclerc (który pono nawet forse na to rondo wyłożył) tylko się radni coś na razie zbiesili...wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: Leclerc? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.03, 20:17 bob-budowniczy napisał: > A podobno przy tym rondzie co to jest w kawałku zbudowane to miał być Leclerc > (który pono nawet forse na to rondo wyłożył) tylko się radni coś na razie > zbiesili...wiecie coś? O leclercu to słyszałem,że miał być na ozecie,ale coś lokalni się nie zgodzili,a tak wogóle to była ostatnio afera zeby powstało centrum handlowe obok loku na energetyków i koło stadionu mkl(tam gdzie aktualnie jest lasek)ale radni się nie zgodzili.a miała być jakaś spożywka i obi.to tyle narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: hipermarket IP: *.ists.pl 26.01.03, 01:58 Do NOMI zapraszam do Przemysla (ul. 29 listopada 4), zaraz kolo stacji Przemysl Zasanie. Pzdr z Przemysla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszczędny Re: hipermarket IP: serwer:* / 192.168.1.* 15.02.03, 11:22 Aldik jest drogi. Kupuję tam czasami tylko świeże pieczywo (piekarnia na miejscu). Na zakupy jeżdżę samochodem, więc odległość od domu nie ma większego znaczenia. Najtańsze sklepy to LIDER, BIEDRONKA i PLUS (w Nisku), ale każdy oprócz towarów wartych zainteresowania oferuje kupę badziewia. Trzeba umieć wybrać i mieć czas na objechanie kilku sklepów. Niektóre towary kupuję też w ALBERCIE, ale tam wiele rzeczy w ostatnich miesiącach podrożało (2 lata temu był to mój ulubiony sklep). Mniej więcej raz w miesiącu robię zakupy w Rzeszowie (TESCO, LECLERC) wolałbym jednak, aby taki sklep był bliżej np. w Sandomierzu lub Tarnobrzegu (najlepiej w Stalowej Woli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju(echo dnia) Re: hipermarket IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.03, 11:25 Surowaniec Jak na ironię, tablica zapewniająca, że Stalowa Wola jest przychylna inwestorom, stoi w sąsiedztwie działki, na której biznesmen nie może inwestować z powodu opieszałości władz miejskich! Hiperlekceważenie Stalowa Wola przestaje być przyjazna inwestorom? Stalowej Woli może w krótkim czasie przybyć sklep, jaki mają tylko duże i liczące się miasta. Miejscowy biznesmen Zbigniew Koczwara chce na swojej działce przy kompleksie leśnym wybudować wielkopowierzchniowy sklep, do którego ściągaliby klienci z miasta i okolic. Inwestycja warta jest wiele milionów złotych i dałaby zatrudnienie dla ponad stu ludzi. Jednak władze Stalowej Woli zwlekają z wydaniem decyzji w sprawie warunków zabudowy. - Chodzi mi o otrzymanie jakiejkolwiek decyzji, na tak czy na nie, żebym wiedział na co mogę liczyć. Przy olbrzymich wydatkach, jakie wiążą się z budową sklepu wielkopowierzchniowego, każdy dzień zwłoki oznacza dla mnie stratę - ubolewa biznesmen. Rozważa poinformowanie odpowiednich służb, które przyznały Urzędowi Miejskiemu certyfikat jakości ISO 9002, aby zweryfikowały swoją ocenę w stosunku do stalowowolskiego urzędu, który przeciąga wydanie decyzji. Zbigniew Koczwara poprosił urząd o decyzję w sprawie warunków zabudowy sklepu w połowie sierpnia ubiegłego roku. Dołączył dwie opinie specjalistów, pozytywnie oceniających skutki budowy w Stalowej Woli sklepu, zwanego popularnie hipermarketem. Miasto poprosiło jeszcze niezależnego specjalistę o weryfikację tych ocen. Wypadła pozytywnie, z niewielkimi zastrzeżeniami. Biznesmen otrzymał od prezydenta zapewnienie, że sprawa trafi pod obrady radnych w styczniu. Jednak w porządku obrad rady 31 stycznia nie było takiego punktu. Koczwara otrzymał nawet zgodę przewodniczącego rady Jacka Antonowicza na uczestniczenie w obradach komisji, które miałyby się zajmować tematem. Tyle tylko, że tematu nie było! - Prezydent mnie lekceważy, mimo tego że chcę inwestować, tworzyć nowe miejsca pracy, płacić podatki do miejskiej kasy. Mogę nawet zadeklarować, że przyjmę do pracy ludzi zwalnianych z Huty Stalowa Wola. Na rogatkach miejskich stoją tablice, że Stalowa Wola jest przyjazna inwestorom. To czysta kpina - uważa Zbigniew Koczwara. Wczoraj prezydent był nieobecny w pracy, nie mogliśmy się więc z nim skontaktować. Krystian Mencfel, naczelnik Wydziału Architektury i Planowania Przestrzennego przyznał, że temat już się "trochę ciągnie" i że czas podjąć decyzję. - Od prezydenta usłyszałem, że sprawa trafi na sesję w tym miesiącu - usłyszeliśmy od miejskiego architekta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stal Re: hipermarket IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.03, 21:44 Po co komu taki sklep ? Ceny ? zobaczcie do społemowskich LUX niektóre ceny biją na łeb inne sklepy a o jakosci produktów nawet nie ma co wspominac. Produkty robione dla sieci typu Biedronka to największe badziewie jak prawdziwy sok może być tańszy od dobrej wody mineralnej ? Popatrzcie też na wagę niektórych wyrobów opakowanie z wyglądu takie same a zawartość troszkę mniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: hipermarket IP: 195.116.200.* 03.04.03, 16:25 Co do Koczwary, sprawa się wyjaśniła. Nie będzie mógł zbudować hipermarketu. Przynajmniej na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: hipermarket IP: *.telefony.com.pl 04.04.03, 08:56 ale macie debilnych radnych, straszny zascianek szkoda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: hipermarket IP: 212.244.127.* 04.04.03, 13:11 Za to drobnych kupców mamy silnych. Kto by się tego spodziewał? Odpowiedz Link Zgłoś