Dodaj do ulubionych

Pytanie do użytkowników forum !

IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 01:27
Może napiszecie tutaj jak trafiliście i kiedy na to forum zamojskie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mm-ka Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.zamosc.mm.pl 02.11.03, 01:18
      Już nie pamiętam jak dokładnie,chyba ze strony głównej Gazety na jakieś inne,
      a pózniej naregionalne.A kiedy?
      Gdzieś na początku lipca,najpierw czytalam,a pozniej zaczełam pisać,może nie
      bardzo ciekawie,ale zewsze coś.
      Cześć mm-ka
      • Gość: ubott Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 09:59
        Ja podobnie jak Ty ze strony gazety wszedłem i tak oto jestem.
    • Gość: users Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.zamosc.mm.pl 02.11.03, 15:54
      Trafiłem, w sensie uczestniczenia w dyskusjach, niedawno, a konkretnie 17.10
      napisałem wątek - pytanie "Poszukiwany Mercedec", miełem nadzieję, że może ktoś
      to przeczyta i poda mi jakieś namiary. Chodziło o to, że 16.10. ten samochód
      kerowany przez jakiegoś młodego człowieka na jednej z ulic Zamościa potrącił
      kobietę i nie zatrzymując się uciekł z miejsca zdażenia mimo prób zatrzymania.
      Zaglądając później często na tą stronę zacząłem czytać, a końcu coś napisałem.
      Żadna historia. Jeszcze jedno, dużu, dużo wcześniej zaglądałem i czytałem w
      gazecie oczywiście forum p Wźniaka o ogrodach, bo ten temat, ale nie jako
      dyskutanta, a raczej słuchacza interesuje w znacznej mierze. Choć nie obce mi
      są tematy naszego miasta i Roztocza, a w tym turystyki.
      Pozdrowienia.
    • czuk1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 02.11.03, 17:10
      Gość portalu: ubott napisał(a):

> Może napiszecie tutaj jak trafiliście i kiedy na to forum zamojskie ?

Wiosną tego roku, kiedy uzyskałem w domu dostęp do internetu. Szukałem
      tematyki regionalnej, zamojskiej... i tak najpierw zacząłem czytać, póżniej
      pisać (nie wytrzymałem - mając nieraz coś do powiedzenia czy wyrażenia ze swej
      strony) stopniowo ... i do dziś choć nieudolnie, coś tam napiszę, do czegoś
      tam się wtrącę. Taki już jestem - nigdy nie byłem obserwatorem, lazłem do
      okopów i na pierwszą linię, nic dziwnego że wracałem poobijany. I tak do dziś.
      pzdr mariusz
      • Gość: ubott Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 17:35
        Wcale nie jest tak jak piszesz o nieudolnym pisaniu. A, że nie stoisz na uboczu
        to się chwali !!!
    • name2 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 02.11.03, 19:06
      Szukam taniej firmy remontowo-budowlane myslałam,ze się ogłaszają,najtańszy
      sposób na reklame , niestety ,nie wpadli na ten pomysł.
    • mise Re: Pytanie do użytkowników forum ! 03.11.03, 09:45
      Trafiłam na forum zamojskie na przełomie lipca i sierpnia. Chyba miałam wtedy
      mało pracy i szukałam czegoś ciekawego w sieci, no i znalazłam fora Gazety.
      Tyle że moje rodzinne miasto nie zainteresowało mnie wcale,a tutaj regularnie
      zaglądam:)
      • Gość: Janusz Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.11.03, 09:49
        Witam Cię Mise,Zamość jest fascynujący!!!, chyba sama się o tym przekonasz,
        uczestnicząc w naszych rozmowach;-),jesli do tej pory miałas wątpliwości...
        zapraszamy do wypowiadania sie i do czytania oczywiście również.
    • gammma Re: Pytanie do użytkowników forum ! 03.11.03, 11:41
      mi stuknely wlasnie dwa miesiace gadania tutaj, czasem gardlo sobie zdzieralam
      czasem cicho siedzialam i tylko kawe popijalam. mile te dwa miesiace byly.
      forum podczytywalam pare miesiecy wczesniej zamin sie wlaczylam do rozmow.
      pzdr
      g

Gość portalu: ubott napisał(a):
      > Może napiszecie tutaj jak trafiliście i kiedy na to forum zamojskie ?
      • tytus.de.zoo Re: Pytanie do użytkowników forum ! 03.11.03, 12:44
        a ja trafilem po pierwszej (nie wirtualnej) wizycie w zamosciu :))) potem, zeby
        nie zapomniec wrocilem wirtualnie :)
    • m.spidi Re: Pytanie do użytkowników forum ! 03.11.03, 21:31
      Ja tu trafiłem tak jak większość, poprzez stronę gazety, chociaż ostatnio mam
      mało czasu to z sentymentu przynajmniej staram sie czytać. Pamiętam te czasy
      gdy przekroczenie kolejnej setki było wydarzeniem i świętem a teraz och, ach.
      Tylko żeby nie skonczyło się tak jak w Świdniku i w Puławach gdzie po
      rekordowych ilościach postów nastał czas marazmu i nawet zaczepki ze strony
      Zamościa pozostają bez odpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich.
    • Gość: ubott Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 19:51
      Dziękuję za odzew. A jak inni trafili na to forum ? Tak to jest do Was pytanie,
      do tych co tylko czytają. Inni już się wypowiedzieli. Więc czekamy !!!
    • Gość: szekla Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.03, 20:40
      jesooooo to ja tu juz tak dlugo jestem? posledzilam pierwsze wpisy,
      sporadycznie i z przerwami ale bywam;-)
      • ubott.1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 16.11.03, 14:05
        Wiedz bywaj i o nas nie zapominaj.
        Ale widze, że i nowi forumowicze sie pojawiają. Super !!!
      • ryza_malpa1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 16.11.03, 15:11
        A ja trafiłam tu skuszona słodkim zapachem cebularzy po dyskusji na lubelskim
        forum . Ktoś podał link .I mi się spodobało :) Chyba zostane .
        " Stoje przy mikrofonie, niech mnie który przegoni!" :-)))
        • czuk1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 16.11.03, 15:25
          ryza_malpa1 napisała:

> A ja trafiłam tu skuszona słodkim zapachem cebularzy po dyskusji na lubelskim
          > forum . Ktoś podał link .I mi się spodobało :) Chyba zostane .
          > " Stoje przy mikrofonie, niech mnie który przegoni!" :-)))
          >
          >
          Ja też jestem małpa tylko nie ryża. Witaj. Napewno tu jest dobra atmosfera.
          Choć ja nie obiecuję, że bedę miły dla władających Zamojszczyzną nieobiektywnych
          ludzi z Lublina. Mam przykre doświadczenia i dowody na gorsze traktowanie tego
          terenu przez władze woj. lubelskiego do 1975 roku i teraz po likwidacji woj.
          zamojskiego. Zachowuje sie na ten temat spokojnie dopoki mnie ktoś (czymś) nie
          sprowokuje.
          POzdrawiam Cię czuk1-mariusz
          • ryza_malpa1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 16.11.03, 16:45
            Hm, ja tez nie jestem miła dla władających Lublinem ludzi z Lublina więc może
            nie bedzie tak źle.
            Zgadzam się, ze im bardziej w dół ( chodzi o liczbemieszkańców) tym miasto
            jest bardziej dyskryminowane, natomiast nie mam powodu żeby z tego powodu
            napadac na Warszawiaków, którzy przeciez faworyzuja siebie, Poznań..itd.
            • czuk1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 16.11.03, 17:08
              ryza_malpa1 napisała:

> Hm, ja tez nie jestem miła dla władających Lublinem ludzi z Lublina więc może
              > nie bedzie tak źle.
              > Zgadzam się, ze im bardziej w dół ( chodzi o liczbemieszkańców) tym miasto
              > jest bardziej dyskryminowane, natomiast nie mam powodu żeby z tego powodu
              > napadac na Warszawiaków, którzy przeciez faworyzuja siebie, Poznań..itd.
              >
              Oczywiście, ...ani na internautów. Mówię o dyskusjach na tematy gospodarcze
              w regionie. pzdr m
              • ryza_malpa1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 16.11.03, 22:14
                OK, rozumiem :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka