Gość: ubott IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 01:27 Może napiszecie tutaj jak trafiliście i kiedy na to forum zamojskie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm-ka Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.zamosc.mm.pl 02.11.03, 01:18 Już nie pamiętam jak dokładnie,chyba ze strony głównej Gazety na jakieś inne, a pózniej naregionalne.A kiedy? Gdzieś na początku lipca,najpierw czytalam,a pozniej zaczełam pisać,może nie bardzo ciekawie,ale zewsze coś. Cześć mm-ka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 09:59 Ja podobnie jak Ty ze strony gazety wszedłem i tak oto jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: users Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.zamosc.mm.pl 02.11.03, 15:54 Trafiłem, w sensie uczestniczenia w dyskusjach, niedawno, a konkretnie 17.10 napisałem wątek - pytanie "Poszukiwany Mercedec", miełem nadzieję, że może ktoś to przeczyta i poda mi jakieś namiary. Chodziło o to, że 16.10. ten samochód kerowany przez jakiegoś młodego człowieka na jednej z ulic Zamościa potrącił kobietę i nie zatrzymując się uciekł z miejsca zdażenia mimo prób zatrzymania. Zaglądając później często na tą stronę zacząłem czytać, a końcu coś napisałem. Żadna historia. Jeszcze jedno, dużu, dużo wcześniej zaglądałem i czytałem w gazecie oczywiście forum p Wźniaka o ogrodach, bo ten temat, ale nie jako dyskutanta, a raczej słuchacza interesuje w znacznej mierze. Choć nie obce mi są tematy naszego miasta i Roztocza, a w tym turystyki. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 02.11.03, 17:10 Gość portalu: ubott napisał(a): > Może napiszecie tutaj jak trafiliście i kiedy na to forum zamojskie ? Wiosną tego roku, kiedy uzyskałem w domu dostęp do internetu. Szukałem tematyki regionalnej, zamojskiej... i tak najpierw zacząłem czytać, póżniej pisać (nie wytrzymałem - mając nieraz coś do powiedzenia czy wyrażenia ze swej strony) stopniowo ... i do dziś choć nieudolnie, coś tam napiszę, do czegoś tam się wtrącę. Taki już jestem - nigdy nie byłem obserwatorem, lazłem do okopów i na pierwszą linię, nic dziwnego że wracałem poobijany. I tak do dziś. pzdr mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 17:35 Wcale nie jest tak jak piszesz o nieudolnym pisaniu. A, że nie stoisz na uboczu to się chwali !!! Odpowiedz Link Zgłoś
name2 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 02.11.03, 19:06 Szukam taniej firmy remontowo-budowlane myslałam,ze się ogłaszają,najtańszy sposób na reklame , niestety ,nie wpadli na ten pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
mise Re: Pytanie do użytkowników forum ! 03.11.03, 09:45 Trafiłam na forum zamojskie na przełomie lipca i sierpnia. Chyba miałam wtedy mało pracy i szukałam czegoś ciekawego w sieci, no i znalazłam fora Gazety. Tyle że moje rodzinne miasto nie zainteresowało mnie wcale,a tutaj regularnie zaglądam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 03.11.03, 09:49 Witam Cię Mise,Zamość jest fascynujący!!!, chyba sama się o tym przekonasz, uczestnicząc w naszych rozmowach;-),jesli do tej pory miałas wątpliwości... zapraszamy do wypowiadania sie i do czytania oczywiście również. Odpowiedz Link Zgłoś
gammma Re: Pytanie do użytkowników forum ! 03.11.03, 11:41 mi stuknely wlasnie dwa miesiace gadania tutaj, czasem gardlo sobie zdzieralam czasem cicho siedzialam i tylko kawe popijalam. mile te dwa miesiace byly. forum podczytywalam pare miesiecy wczesniej zamin sie wlaczylam do rozmow. pzdr g Gość portalu: ubott napisał(a): > Może napiszecie tutaj jak trafiliście i kiedy na to forum zamojskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tytus.de.zoo Re: Pytanie do użytkowników forum ! 03.11.03, 12:44 a ja trafilem po pierwszej (nie wirtualnej) wizycie w zamosciu :))) potem, zeby nie zapomniec wrocilem wirtualnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.spidi Re: Pytanie do użytkowników forum ! 03.11.03, 21:31 Ja tu trafiłem tak jak większość, poprzez stronę gazety, chociaż ostatnio mam mało czasu to z sentymentu przynajmniej staram sie czytać. Pamiętam te czasy gdy przekroczenie kolejnej setki było wydarzeniem i świętem a teraz och, ach. Tylko żeby nie skonczyło się tak jak w Świdniku i w Puławach gdzie po rekordowych ilościach postów nastał czas marazmu i nawet zaczepki ze strony Zamościa pozostają bez odpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubott Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 19:51 Dziękuję za odzew. A jak inni trafili na to forum ? Tak to jest do Was pytanie, do tych co tylko czytają. Inni już się wypowiedzieli. Więc czekamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szekla Re: Pytanie do użytkowników forum ! IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.03, 20:40 jesooooo to ja tu juz tak dlugo jestem? posledzilam pierwsze wpisy, sporadycznie i z przerwami ale bywam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 16.11.03, 14:05 Wiedz bywaj i o nas nie zapominaj. Ale widze, że i nowi forumowicze sie pojawiają. Super !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 16.11.03, 15:11 A ja trafiłam tu skuszona słodkim zapachem cebularzy po dyskusji na lubelskim forum . Ktoś podał link .I mi się spodobało :) Chyba zostane . " Stoje przy mikrofonie, niech mnie który przegoni!" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 16.11.03, 15:25 ryza_malpa1 napisała: > A ja trafiłam tu skuszona słodkim zapachem cebularzy po dyskusji na lubelskim > forum . Ktoś podał link .I mi się spodobało :) Chyba zostane . > " Stoje przy mikrofonie, niech mnie który przegoni!" :-))) > > Ja też jestem małpa tylko nie ryża. Witaj. Napewno tu jest dobra atmosfera. Choć ja nie obiecuję, że bedę miły dla władających Zamojszczyzną nieobiektywnych ludzi z Lublina. Mam przykre doświadczenia i dowody na gorsze traktowanie tego terenu przez władze woj. lubelskiego do 1975 roku i teraz po likwidacji woj. zamojskiego. Zachowuje sie na ten temat spokojnie dopoki mnie ktoś (czymś) nie sprowokuje. POzdrawiam Cię czuk1-mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 16.11.03, 16:45 Hm, ja tez nie jestem miła dla władających Lublinem ludzi z Lublina więc może nie bedzie tak źle. Zgadzam się, ze im bardziej w dół ( chodzi o liczbemieszkańców) tym miasto jest bardziej dyskryminowane, natomiast nie mam powodu żeby z tego powodu napadac na Warszawiaków, którzy przeciez faworyzuja siebie, Poznań..itd. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 16.11.03, 17:08 ryza_malpa1 napisała: > Hm, ja tez nie jestem miła dla władających Lublinem ludzi z Lublina więc może > nie bedzie tak źle. > Zgadzam się, ze im bardziej w dół ( chodzi o liczbemieszkańców) tym miasto > jest bardziej dyskryminowane, natomiast nie mam powodu żeby z tego powodu > napadac na Warszawiaków, którzy przeciez faworyzuja siebie, Poznań..itd. > Oczywiście, ...ani na internautów. Mówię o dyskusjach na tematy gospodarcze w regionie. pzdr m Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Pytanie do użytkowników forum ! 16.11.03, 22:14 OK, rozumiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś