pato222 17.03.09, 20:32 Witam, chciałabym założyć klub malucha w Zamościu. Jak myślicie znajde chetnych?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pato222 Re: Klub Malucha 18.03.09, 00:00 Klub Malucha Urwisie to miejsce stworzone dla dzieci, które nie chodzą do żłobków czy przedszkoli, a ich rodzice pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Klub Malucha 18.03.09, 10:58 o wiek dzieci pytałam do 3 lat, tak jak tu urwisie.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojedziecko1 Re: Klub Malucha w Zamościu??? IP: *.chello.pl 26.03.09, 16:12 a gdzie chciałaby Pani założyć taki klubik?? Zamość to małe miasto, więc ciężko powiedzieć:/ Odpowiedz Link Zgłoś
iloneczka27 Re: Klub Malucha w Zamościu??? 27.03.09, 13:37 pomysl fajny ale czy wypali? Duzo jest takich dzieciakow w zamosciu, ktore nie chodza do przedszkola? Jesli nie chodza maja opiekunki albo babcie:) Nie wiem czy stac ludzi na takie koszty, bo to oprocz abonamentow itp trzeba liczyc dojazd, i jakies jedzenie, bo z tego co widze w ww "przechowalni" jedzneia nie serwuja:)) Sam koszt stworzenia takiego klubu jest spory, place dla pracownikow, rozrywka itp. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
samosiax Re: Klub Malucha w Zamościu??? 11.04.09, 15:04 WItaj, również myślę o załóżeniu takiego klubu, właśnie w Zamościu. Proszę o kontakt na gg 7317055 porozmawiamy, może sobie w czymś pomożemy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Klub Malucha w Zamościu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.09, 15:35 witaj, ja również o tym myślę; mam wielkie plany by otworzyć taki klub malucha. Może wspólnie byśmy coś zdziałały jeśli chcesz i to twoje aktualne plany. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus_zamoscicus Re: Klub Malucha w Zamościu???-dofinansowanie 09.09.09, 09:38 Drogie Panie, Jeśli chcecie prowadzić ten klub w formie działalności gospodarczej (nowo otwartej firmy) to służę pomocą w pozyskaniu dotacji z UE (dofinansowanie 70%). Pozdrawiam - Hubert Odpowiedz Link Zgłoś
mkoltun Re: Klub Malucha w Zamościu??? 03.10.09, 21:21 dziewczyny, moim zdaniem odpusccie. Primo - klub malucha ma racje bytu tylko i wylacznie dla mniejszych dzieci, czyli 1,5 - 2lata. No bo od 3go roku zycia rodzice dadza dzieci do zwyklych przedszkoli, ktore sa calkiem fajne w wiekszosci. A jesli nie to do sloneczka. W sloneczku oplata 300 zł - więc nikt raczej nie da dziecka do droższego przedszkola, a uwazam, ze ciezko za te 300 zł wyjsc na swoje. Bylam na Namyslowskiego, z tego co zaobserwowalam dzieci zostaja tam do momentu kiedy skoncza 3 lata i moga pojsc do przedszkola panstwowego. Jedyna nisza rynkowa sa godziny otwarcia, bo teraz wiele kobiet (jak ja) pracuje dluzej niz do 16tej. Gdyby bylo przedszkole, gdzie dziecko mozna zostawic do 20tej to pewnie moje dziecko by tam chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
nimz2407 Re: Klub Malucha w Zamościu??? 04.08.10, 12:02 Witam ! od pazdziernika 2010 rusza nowy klub malucha w zamościu zapisy juz teraz pod nr 606939209, 602670799. Przyjmujemy dzieci od 6 m-c do 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mkoltun Re: Klub Malucha w Zamościu??? 06.08.10, 14:37 o, jak super! Wprawdzie starszak (konczy 3 lata we wrzesniu) idzie do sloneczka od wrzesnia, ale jestem w zaawansowanej ciazy z nastepnym i super, ze bede je mogla oddac do Was, jak skonczy 6 mies. A gdzie ten klub malucha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Klub Malucha w Zamościu??? IP: *.free.aero2.net.pl 06.02.15, 14:48 Witam.A gdzie miesci się ten klub?? Odpowiedz Link Zgłoś