ubott.1 28.03.09, 21:53 Wreszcie doczekalismy sie tego przybytku, z jednej strony przestanie hulac wiatr na tych polach gdzie beda go budowac zas z drugiej znowu ruch nam sie zwiekszy ruch samochodowy na obwodnicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: MC Donald's w Zamosciu 29.03.09, 09:55 Będziesz miał mc Donaldsa "pod nosem". Odpowiedz Link Zgłoś
ubott.1 Re: MC Donald's w Zamosciu 30.03.09, 13:10 Ano fakt pod nosem bedzie i zapewne nie raz sie przyda szybko w nim cos zjesc. Odpowiedz Link Zgłoś
peter_86 Re: MC Donald's w Zamosciu 29.03.09, 12:17 A o które pola chodzi?? Te co są przy obwodnicy na Biłgoraj koo dawnej "hipci"? Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: MC Donald's w Zamosciu 29.03.09, 13:16 Donald's ma stanąć między szpitalem JP II a Lidlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLAUDUSIA105 Re: MC Donald's w Zamosciu IP: *.zamosc.mm.pl 26.02.10, 12:01 ja mam Mcdonald's widze przez okno dwa kroki i już jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościca Re: MC Donald's w Zamosciu IP: 195.42.249.* 02.04.09, 12:54 No to super. Przybędzie w Zamościu otyłych dzieci i młodziezy i postów na forum pod tytułem 'jak schudnąć pomóżcie'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfia Re: MC Donald's w Zamosciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.09, 21:42 przykra rzecz już i Mc donald w Zamościu cóż czasy jakie mamy każdy widzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samosiax Re: MC Donald's w Zamosciu 12.04.09, 22:04 Lepiej otworzyliby jakąś fabrykę etc, żeby ludzie mieli gdzie zarobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpolska Re: MC Donald's w Zamosciu 13.04.09, 22:05 A MC'D nie da nowych miejsc pracy? Na otwarcie takiego miejsca jest potrzebnych ponad 500tys PLN. Ciesz się, że chcą tutaj inwestować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: han Re: MC Donald's w Zamosciu IP: *.tktelekom.pl 07.05.09, 21:22 MC szuka managera restauracji w Zamościu, ogłoszenie zamieszczone w ostatnim wydaniu TZ. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: MC Donald's w Zamosciu 26.02.10, 16:16 Gal Anonim (Han) szuka managera ???? Taki nie istnieje (w języku polskim). Mamy jedynie menedżerów, a na Zachodzie - menager. Odpowiedz Link Zgłoś
imilla Re: MC Donald's w Zamosciu 26.02.10, 20:50 Zapewniam Cię drogi czuku, ze na Zachodzie jednak manager. Polecam dobry słownik angielski i odrobinę tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli-gator Re: MC Donald's w Zamosciu IP: *.lublin.mm.pl 30.06.09, 23:10 500 tysi to jest wkład własny franszyzobiorcy ( bo tak głównie działają) a koszt inwestycji to w zamościu ( przy zamoskich cenach ziemi) przekroczy 1 200 000 pln. a co do miejsc pracy to się nie łudźcie za bardzo bo oni potrzebują ( z wiadomych względów) studentów i uczniów za których nie płaci się składek na ubezp. społ. i są limity godzinne dla pracownika młodocianego a co za tym idzie nieduża pensja taka jest globalna polityka personalna tego koncernu. wystarczy zobaczyć inne mc budy w kraju, a na zachodzie to np w niemczech czy austrii to trudno się dogadać w miejscowym języku bo tam pracują też studenci ale z 3-ego świata. a nazywanie tej hamburgerowni restauracją jest lekką przesadą. Odpowiedz Link Zgłoś
kose10 Re: MC Donald's w Zamosciu 10.03.10, 08:47 Ma Mc MCDonlad swoje zalety szybkie , niedrogie posiłki ale czy na pewno zdrowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: MC Donald's w Zamosciu IP: *.play-internet.pl 26.01.11, 22:46 No cóż, moze w innych Makach jest szybko, ale w Zamosciu nie, i ceny też co rusz rosną, zdrowo nie żywią... Co do polityki personalnej....nikomu nie życze takiej pracy, jest wyzysk i brak poszanowania dla pracownika, kasa marna, mało kto ma umowe na pełny etat, chyba tylko kierownik i asystent. Na poczatku ładnie obiecywali, jak wszędzie, zatrudnili 60 osób....a teraz pracuje tam 17 z kadrą managerską..... Jeden wielki shit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elena Re: MC Donald's w Zamosciu IP: *.zamosc.mm.pl 15.03.11, 18:36 w żadnym macu jeszcze nie jadłam takiego syfu jak u nas .Kanapki zawsze suche że przełknąć nie idzie :( porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
dar.tel.zam Re: MC Donald's w Zamosciu 17.04.11, 18:02 A ja jakos nie trafilem na tak zła kanapke chociaz za czesto tam nie bywam ale jak juz jestem to jest ok Odpowiedz Link Zgłoś