annajustyna 12.08.14, 14:41 Jawna dyskryminacja, no jak tak mozna! tvn24bis.pl/informacje,187/niemcy-uderza-w-oszustow-zasilkowych-deportacja-i-zakaz-wjazdu,458449.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abcd228 co ty czytasz? 12.08.14, 16:08 nawet Hartz IV nie potrafia poprawnie napisac. Teraz wiem skad czerpiesz wiedze ;) Daj sobie buzi z denuncjatorem. A swoja droga rzad jak zwykle spozniony. Za bardzo sa zajeci nabijaniem wlasnej kieszeni. Przepisy juz sa, tylko trzeba je egzekwowac. Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: co ty czytasz? 12.08.14, 20:59 abcd228 napisał(a): > nawet Hartz IV nie potrafia poprawnie napisac. > Teraz wiem skad czerpiesz wiedze ;) > Daj sobie buzi z denuncjatorem. ================= Annajustynko! Nie drażnij Icha, bo spakuje walizki i wróci do Poznania nad Wartą... Aby Ci udowodnić, że można szczęśliwie żyć bez Niemców... Odpowiedz Link
the-great-inuk No money, no language - just hope... 13.08.14, 08:12 www.aljazeera.com/indepth/features/2014/07/migrants-italy-arrival-survival-2014713115527870918.html Każdy ma prawo do wygodnego i przyjemnego życia między dziczą niemiecką... Gggiguśka, Duch święty i Pan Gutmensz gwarantują niezbędne środki finansowe.... Opuścili rodzinne strony aby u Niemców powiększać dobrobyt Niemców... A własna Ojczyzna im zwisa... Postscriptum And now these three remain: faith, hope and love. But the greatest of these is love. Odpowiedz Link
jureek Re: No money, no language - just hope... 13.08.14, 12:58 the-great-inuk napisała: > Opuścili rodzinne strony aby u Niemców powiększać dobrobyt Niemców... A Ty opuściłeś rodzinne strony, żeby Niemców doić z kasy. Tak jak Ci, o których jest artykuł. Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: No money, no language - just hope... 13.08.14, 14:24 jureek napisał: > A Ty opuściłeś rodzinne strony, żeby Niemców doić z kasy. Tak jak Ci, o których > jest artykuł. ================================= Niemce same sobie na to zarobiły... Odpowiedz Link
the-great-inuk Wszystko hipokryzja i zakłamanie. 13.08.14, 15:09 daylifeimages.newscred.com/imageserve/7bb53fd6b0aef5f373c2387b159d69f3/666x405.jpg?fit=scale&background=000000 Tam daleko, daleko za Błękitną Wielką Wodą żyją sobie wygodnie Ggiguśka i Pan Gutmensz. Też bym sobie chciał tak pożyć między Niemcami, z bieżącą wodą, kanalizacją i internetem. 100 lat temu Niemce mieli w Afryce kolonie. Zbudowali wodociągi, kanalizację. Internetu już nie zdążyli... Wodociągi i kanalizacje działały 100 lat. Ale teraz ciekną. Niema nikogo, kto by je zreperował... Niemce daleko. Ggiguśka razem z Panem Gutmenszem wygłaszają mądre statemens na Polskich Forach Patriotycznych i Katolickich, ale zaproszenia nie przysyłają... Uważają, że płacenie podatków wystarcza... Wszystko hipokryzja i zakłamanie. Gdyby Ggiguśka swe tezy poważnie traktowała, postawiła by dla nas w swoim mieszkaniu kilka łóżek. Każdy ma prawo do wygodnego życia w Niemczech... Odpowiedz Link
jureek Re: Wszystko hipokryzja i zakłamanie. 13.08.14, 15:21 Największa hipokryzja i zakłamanie jest u takich jak ty, którzy sami przyjechałeś do Niemiec, żeby lepiej żyć, ale innym mają to za złe. Odpowiedz Link
the-great-inuk Teraz je montuję i nie mam czasu dla Was... 13.08.14, 15:56 jureek napisał: > Największa hipokryzja i zakłamanie jest u takich jak ty, którzy sami przyjechał > eś do Niemiec, żeby lepiej żyć, ale innym mają to za złe. ==================== Erlogen und erstunken! Kupiłem 10 łóżek w Ikei dla Repatriantów z byłych niemieckich kolonii w Afryce... Teraz je montuję i nie mam czasu dla Was... Ikea - chyba nie będą narzekać na niską jakość? Powiedzą, że ze względów rasowych wybrałem gorszy sort? Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Wszystko hipokryzja i zakłamanie. 14.08.14, 08:41 Imperium Zła nie śpi! Bądźmy czujni! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Wszystko hipokryzja i zakłamanie. 14.08.14, 08:52 www.gazetapolska.pl/ Prawdziwy Polacy czytają Gazetę Polską... Są tu jeszcze prawdziwi Polacy? Albo wszyscy już wyemigrowali na Bliski Wschód? Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Wszystko hipokryzja i zakłamanie. 14.08.14, 10:53 www.012global.com/lp/Israel4/Talk_To_Israel_6MonthsFree_WW?lang=en&aff=a1fee6mon_skd_wwPopUnder&utm_source=8&utm_medium=1&utm_campaign=33 Nie przegap okazji! 6 Months Free Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Te niedobre Niemcy 14.08.14, 15:40 www.spiegel.de/panorama/herzkranker-junge-aus-der-tuerkei-uniklinik-giessen-will-kind-verlegen-a-986126.html Przedłożyć Gguguście do natychmiastowego rozstrzygnięcia! ! DER SPIEGEL donosi: (...)Steibli sagte, Klinikmitarbeiter würden von Fürsprechern der Eltern verbal und körperlich bedrängt und bedroht. Das Klinikum habe einen Sicherheitsdienst für das Kinderherzzentrum beauftragen müssen. Auch über Facebook werde der Klinik vorgeworfen, ein Spenderherz deshalb zu verweigern, weil der Junge aus der Türkei komme. (...) Postscriptum Ciągle problemy z temi Niemcami... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Te niedobre Niemcy 14.08.14, 16:47 de.wikipedia.org/wiki/Organspendeausweis Podobny roszczeniowy problem pokazywali w TV Bremen 1/4 wieku temu... Od tego czasu nie mam "Organspendeausweis ..." the-great-inuk napisała: > Przedłożyć Gguguście do natychmiastowego rozstrzygnięcia! ! > Odpowiedz Link
the-great-inuk Podobny roszczeniowy problem 14.08.14, 21:02 de.nachrichten.yahoo.com/uniklinik-will-herzkrankes-kind-endg%C3%BCltig-wegschicken-135207021.html Ten sam problem z nieco innego punktu widzenia... Wesoło będzie gdy Turcja stanie się pełnoprawnym członkiem Europy. Cała turecka rodzinka będzie asystowała przy operacji... Inni pacjenci pozostaną bez szansy... (...)Allerdings haben Seeger zufolge alle großen Transplantationszentren in Deutschland und jene in Wien und Rotterdam die Aufnahme des kleinen Muhammet abgelehnt.(...) (Źródło Yahoo) the-great-inuk napisała: > Podobny roszczeniowy problem Odpowiedz Link
the-great-inuk Rozruchy rasowe w USA/Jewrosojuzie 17.08.14, 08:31 www.spiegel.de/panorama/justiz/ferguson-erneut-unruhen-nach-tod-von-michael-brown-a-986513.html Kto ma oczy do patrzenia i uszy do słuchania, ten zrozumiał, że to samo czeka Jewrosojuz... a szczególnie Niemiaszkowo... Bo Niemiaszki usiłują na siłę być everybody's darling .... I latają za każdym przybłędą z garnkiem wazeliny... I każdemu przybłędzie wciskają na gwałt niemiecki paszport... (Patrz Hamburg) I w tedy czytamy w mediach ile to "Niemców" walczy w szeregach islamistów na całym świecie. I, że niemieccy politycy nic nie mogą wskórać, nu bo to przecie "niemieccy" obywatele. Tak stoi napisano na papierku !!! A obywateli "niemieckich" nie można wydalać z Niemiec. Niemiecka konstytucja nie pozwala... Nu i będzie wielkie mordobicie! Ale wynalazcom multikulti to zwisa... Zacierają sobie ręce... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Rozruchy rasowe w USA/Jewrosojuzie 17.08.14, 08:49 www.augsburger-allgemeine.de/bayern/Koerperverletzung-El-Masri-muss-erneut-vor-Gericht-id14491531.html Typowy "Niemiec" z niemieckim paszportem... Przyczynił się do napięcia w stosunkach niemiecko-amerykańskich... Niemiecki podatnik bulił za jego eskapady... Za wyzwolenie z rąk amerykanów (aresztowali go na Bałkanach gdzie sobie przybywał jako turysta, na niemieckim Hartz IV, Amerykańcy podejrzewali go o stosunki z terrorystami) Za pobyt w Wariatkowie.. Za pobyt w niemieckim pierdlu... Za rozprawy sądowe... Na szybciutko na razie tyle... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Rozruchy rasowe w USA/Jewrosojuzie 17.08.14, 09:12 www.bild.de/regional/hamburg/einbruch/rentner-erschiesst-einbrecher-36174514.bild.html Stary (80), prawdziwy Niemiec, zastrzelił niewinnego gościa z Bałkanów strzałem w plecy. (A co to ma do rzeczy, że to było w jego własnym domu? W nocy!) Do gości się nie strzela! Nawet nieproszonych z Bałkanów. >>Każdy ma prawo do wygodnego życia w dobrze działającym i przyjemnym otoczeniu.<< (Doktryna Gguguśki) Willa tego starego Niemca spełniała te minimalne standardy. Więc w czym problem? Bydło faszystowskie i szmata rasistowska! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Rozruchy rasowe w USA/Jewrosojuzie 17.08.14, 09:50 tinyurl.com/lue5cf9 Gazeta Wyborcza potwierdza w całej rozciągłości moje donosy... Postscriptum >>jeśli sprawiedliwość ma dojść do głosu, musi zapanować spokój.<< (Gubernator Missouri) Moja gatka od lat! Ale Amerykanie sami sobie na to zarobili. Szczegóły zna każde dziecko na świecie nie tylko expert z St.Pauli, Hamburg... Odpowiedz Link
abcd228 Re: Rozruchy rasowe w USA/Jewrosojuzie 17.08.14, 13:05 "Moja gatka od lat! " Na kazdym kroku potwierdzasz swoje nieuctwo. Zarowno twoje gadanie, jak i twoje gacie wywoluja obrzydzenie, igitt! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Rozruchy rasowe w USA/Jewrosojuzie 17.08.14, 13:46 abcd228 napisał(a): > "Moja gatka od lat! " > > Na kazdym kroku potwierdzasz swoje nieuctwo. > Zarowno twoje gadanie, jak i twoje gacie wywoluja obrzydzenie, igitt! ================================== A ja całkowicie odwrotnie, czytam Twoje wpisy z dużą satysfakcją.. Dawniej to Pan Baron był odpowiedzialny za moją ortografię, obecnie wychowanek Uniwersytetu Poznańskiego pod wezwaniem Adama Mickiewicza... Stan Pana Barona tak się pogorszył, że nie jest już wstanie obsługiwać klawiaturę... Nawet herb po Mamie mu w tej sprawie nie pomógł. Suma summarum - bardzo tragiczna postać... Postscriptum O liczeniu częstotliwości mego stolca przez Pana Barona, nie wspomnę... Ban Baron był także żywo zainteresowany szczegółami mego branzlowania... Odpowiednie dane przesłałem mu listem poleconym/wartościowym... Zalakowanym... Z sygnetem mojej mamy, zubożałej szlachcianki... (Poufne) Fajnie się złożyło, że trzymamy razem ścisły kontakt... Na pohybel podżegaczy wojennych, bydła faszystowskiego i szmat rasistowskich... I wrogów Granicy Pokoju na Odrze i Nysie Łużyckiej... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Rozruchy rasowe w USA/Jewrosojuzie 17.08.14, 14:00 forum.gazeta.pl/forum/f,103528,Pro_Contra.html Bardzo boleśnie odczuwam Twoją absencję na powyższym Forum Maryjnym. Crème de la Crème pod każdym względem, także ortograficznym... Odpowiedz Link
gadupa Jak sie okrada mieszkancow w niemczech. 04.09.14, 18:16 terragermania.com/2013/02/09/gez-abzocke-beenden-massenprotest-gegen-ard-zdf-imagekampagne/ Zmusza sie komornikami w niemiaszkowie do przymusowego placenia za propangadowa telewizje. aktualnie 17 euroskow na miesiac. Niemiaszkowo to jak DDR, prywatne firmy wysylaja komornikow na prywatnych ludzi. Kraj bezsprawia jak w DDR. Odpowiedz Link
abcd228 ciebie to nie dotyczy! 05.09.14, 07:48 Jako beneficjent SGB II jestes przeciez zwolniony od oplaty :D Odpowiedz Link