camel_3d 28.01.06, 16:51 wlasnie wrocilem z afykanskich woajazy:) cale trzy tygodnie ..niestety polowa w afrykanskim deszczu:)))) a polowa w afrykanskim sloncu:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elch8 Re: juz jestem 29.01.06, 00:50 camel_3d napisał: > wlasnie wrocilem z afykanskich woajazy:) cale trzy tygodnie ..niestety polowa > w afrykanskim deszczu:)))) a polowa w afrykanskim sloncu:) ciesz sie, ze nie spedziles tych trzech tygodni w naszym rodzimym mrozie. chyba straciles hit sezonu -20 stopni! i jak, szok termiczny juz pokonany? nie wyobrazam sobie zjechac z afryki w taka syberie :) Odpowiedz Link
camel_3d Re: juz jestem 29.01.06, 19:27 szok termiczny pokonany. newte fajnie bylo tak pooddychac chlodnym powietrzem:) Odpowiedz Link
camel_3d Re: juz jestem 29.01.06, 19:28 pretoria - park krugera - mozambik - swaziland - cape vidal - durban - illovo beach - st. francis bay - knysna - cape town ... Odpowiedz Link
rootka Re: juz jestem 30.01.06, 08:43 pieknie... zycze szybkiego i bezbolesnego powrotu do berlinskiej rzeczywistosci :) Odpowiedz Link
camel_3d Re: juz jestem 30.01.06, 12:49 juz powrocielem do rzeczywistosci. dosc bezbolesnie...:) Odpowiedz Link
elch8 Re: juz jestem 30.01.06, 14:57 camel_3d napisał: > pretoria - park krugera - mozambik - swaziland - cape vidal - durban - illovo > beach - st. francis bay - knysna - cape town ... no, bracie. zazdrosnam ci ja ;( Odpowiedz Link
camel_3d Re: juz jestem 30.01.06, 16:21 pakr krugera odradzam...mimo wszystko straszna komercha:) ale za to polecam swaziland:) Odpowiedz Link