misiucha1 03.07.06, 00:43 ogladam MW kloce sie z moim(delikatnie) gdyby nie dwoch Polakow w niemieckiej druzynie to by niemcy tez przegrali........mowie na zlosc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ich11 oni akurat karierę piłkarską rozpoczęli 03.07.06, 00:48 w Niemczech! Klose może miał coś w genach (tata Kloze grał w ekstraklasie polskiej), ale Poldi już nie! :) Odpowiedz Link
mona_iza Re: ´MW 04.07.06, 09:09 misiucha1 napisała: > ogladam MW kloce sie z moim(delikatnie) gdyby nie dwoch Polakow w niemieckiej > druzynie to by niemcy tez przegrali........mowie na zlosc A ja sie klucic nie musze moj maz sie cieszy ze 2 Polakow maja bo co oni by biedni bez tych "Gastarbeiter" zrobili? Przy okazji przechrzcil Klose i "kluski" na niego wola. No i jeszcze jedno nie Mw tylko Wm :)))) pozdrowki I kciuki mi trzymac dzisiaj!!!!!! Odpowiedz Link
noie Re: ´MW 04.07.06, 23:48 a ja podejrzewalam ze przegraja...juz na poczatku bylo widac ze im nie idzie....baby chyba dostali na noc i sily nie mieli.... albo baby im obiecali i dlatego rozporszennie tacy byli ;-) pozdrawiam noie Odpowiedz Link