info-tw 11.05.07, 09:13 Jakiego polecacie, jaki jest najtanszy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
info-tw Re: T-Com DSL Flatrate. n/t 11.05.07, 09:24 A ile kosztuje. Zaznaczam, iz potrzebny mi tylko dostep do internetu. Telefonowac bezplatnie moge z komorki. Odpowiedz Link
polaola Re: T-Com DSL Flatrate. n/t 11.05.07, 10:23 Ja sie zdecydowalam T-Com DSL Flatrate po tym jak przezylam komplikacje z "Alice". Place 40-ci cos na miesiac za DSL Flaterate + Telefon mit Flaterate na "DE und Nachbarländer". Ale taryfy zmieniaja sie z miesiaca na miesiac. Wybierz sie do T-Punktu tam powiesz co potrzebujesz, wylicza Ci taryfe i bedziesz mial punkt odniesienia przy rozmowach z innymi prowajderami. Odpowiedz Link
artur666 Re: T-Com DSL Flatrate. n/t 11.05.07, 11:49 Obojetnie do jakiego Providera pojdziesz, skonczy sie w Telekomie. Dobry jest tez www.1und1.de www.strato.de Do Telekomu nie wybieralbym sie, dziadowska firma, u nich lewa reka nie wie co robi prawa reka. Odpowiedz Link
polaola Re: T-Com DSL Flatrate. n/t 11.05.07, 11:55 Ja o Telekomie mam dobre zdanie. Jak juz pisalam bylam przez 2 lata w "Alice" i mialam dosc (ciagle problemy z polaczeniami). Od roku jestem spowrotem w Telekomie i moge powiedziec ze maja super service. Odpowiedz Link
ortomio_29 Re: Internetanbieter 11.05.07, 21:03 Polecam T-com DSL-6000 Flatrate. Kosztuje ca. 50 Eu miesiecznie. Odpowiedz Link
mlodytatus Re: Internetanbieter 12.05.07, 00:17 ceny w tych czasach prawie ze wszystkie takie same. nie koniecznie musi byc telekom. zalezy jakie masz potrzeby i czy potrzebujesz cale pakiety. Odpowiedz Link
info-tw Re: Internetanbieter 12.05.07, 16:35 mlodytatus napisał: > ceny w tych czasach prawie ze wszystkie takie same. > > nie koniecznie musi byc telekom. zalezy jakie masz potrzeby i czy potrzebujesz > cale pakiety. Ja potrzebuje tylko sam dostep do internetu, inne bajery sa mi nie potrzebne. Odpowiedz Link
lucerka Re: Internetanbieter 12.05.07, 09:53 o2 DSL Flat - 35€ (znizka dla studentow :) ) Odpowiedz Link
info-tw Re: Arcor - od razu z Telefonflatrate 12.05.07, 16:34 Wlasnie chcialam wziasc Arcor, bo niedrogi, ale ludzie strasznie narzekaja. Odpowiedz Link
annajustyna Re: Arcor - od razu z Telefonflatrate 12.05.07, 18:05 A my zachwyceni:)))). Odpowiedz Link