info-tw 06.09.07, 15:34 Czy zna ktos ten program? Podobno mozna dzwonic na calym swiecie z tego programu za darmo. Czy to prawda? www.voipdiscount.com/en/index.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
info-tw Re: Darmowe rozmowy telefoniczne 06.09.07, 15:37 Czy Download tez jest kostenlos? Nie znam angielskiego niestety :( Odpowiedz Link
konrad-walenrod Czy Download tez jest kostenlos? Tak!!! 07.09.07, 14:38 info-tw napisała: > Czy Download tez jest kostenlos? Nie znam angielskiego niestety :( ============================================================00 ### With VoipDiscount you can make free* calls over the internet to any of your online friends, as well as various popular destinations. Download it now for free and start calling immediately. ### Przeciez wyraznie pisze ze bez oplaty!!! Misio tyz nie gada po angielskiemu!!! Now, to znaczy teraz, Freitag, 7. September 2007. Jutro moze byc inaczej! *) oznacza do jakich krajow mozna dzwonic. Dojczland i Polska Tak! Odpowiedz Link
baerenfang rozmowy sa za darmo, tylko polaczenie 06.09.07, 16:33 kosztuje;-) ja korzystam ze sparvoip, wplacilem na konto 10 € i przetelefonilem 200 h (tzn. 1 polaczenie kosztuje 5 centow i mozesz godzine rozmawiac). Odpowiedz Link
czajnik40 Connie, 07.09.07, 15:54 a moglbys wyprobowac pierwszy? I zdac relacje? Bo ja tez niedowierzam... Pozdrowienia jak zwykle cieple cale natarcie tego Swiata na Ciebie a netka za Twoimi plecami ))) Odpowiedz Link
info-tw Re: Connie, 07.09.07, 16:18 Z wypowiedzi Connie zrozumialam, ze tylko Download jest kostenlos. Odpowiedz Link
baerenfang ode mnie z domu nic nie kosztuje. 07.09.07, 20:09 trzeba by sie pofatygowac z wizyta;-) Odpowiedz Link
info-tw Re: ode mnie z domu nic nie kosztuje. 07.09.07, 20:22 Z jaka wizyta to ja sie od razu wprowadze ;) Odpowiedz Link
konrad-walenrod Basta! 07.09.07, 20:38 czajnik40 napisała:a moglbys wyprobowac pierwszy? ============================================= Ich bin der glücklichste Mensch der Welt, weil ich kein HÄNDY habe! Und so bestimme ich, wann ich mit jemanden kommunizieren möchte! Basta! ------------------------------ "a netka za Twoimi plecami sie skrywa..." . Odpowiedz Link
gizela001 Re: Darmowe rozmowy telefoniczne 12.09.07, 15:50 Dormowe to są tylko na Skypa - pod warunkiem że druga osoba też ma komputer. Dodatkowo proponuje strone: www.biallo.de/finserv/rechnerinframe/Telefon/Telefonrechner.php?rub=tel Odpowiedz Link