jedynybaerenfang 06.11.07, 22:21 sie stare dobre czasy, gdzie watek lecial przez 300 wpisow:- )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggigus Re: nie czytam Waszej dyskusji, ale przypominaja 06.11.07, 22:32 esteśmy już niedaleko do tej magicznej liczby ileż ja się tu razy domagałam o inf. o skasowanych wątkach, bo zawierają posty na mój temat i nic posty z moją histerią i nic posty. w których obrażam marię i nic (hehe, wyjątkiem były posty ,w których użyłam jako nagłówków tego, co pisała do mnie maria. Te obrażały marię) ggigus, ty czas marnujesz! Odpowiedz Link
ewa553 Re: nie czytam Waszej dyskusji, ale przypominaja 07.11.07, 08:35 nie badz upierdliwa i nie rob sie taka wazna. Mamy kilka ciekawszych tematow do odrobienia, jak Ciebie jako adminke. Odpowiedz Link
ggigus no to skoro macie, to sie nimi zajmijcie, ewo 07.11.07, 14:12 i nie badzcie ordynarna! Odpowiedz Link
sooya alez po co tyle szumu... 07.11.07, 14:18 zycie ma wiele ciekawsze strony, jak pozerac sie nawzajem, mile Panie:) Odpowiedz Link
ggigus alez oczywiscie ze ma, nie przecze temu 07.11.07, 14:24 nieh wiec ewa i cale grono moich negatywnych wielbicieli odkryje inne strony zycia niz tylko forumowe przepychanki Odpowiedz Link
ewa553 Re: nie czytam Waszej dyskusji, ale przypominaja 07.11.07, 14:37 a wy co, towarzyszko gigus, z zebrania partyjnego zescie urwalyscie sie? he? Zapodaj jakis fajny temat, zeby mozna bylo pokojowo podyskutowac. Ja nie mam pomyslu niestety... Chociaz moze kulinarny? Pachnie u mnie jak w Swieta, bo wlasnie upieklam rewelacyjna babke drozdzowa, taka co sie zawsze udaje. Kurcze jeszcze ciepla, bo bym Wam po kawalku podrzucila. Kto postawi do tego kawe? Odpowiedz Link
ggigus Ewo, skoro piszesz my, nie dziw sie, ze tak reaguj 07.11.07, 14:42 e troche logiki nie jestem od zapodawania tematu Odpowiedz Link
sooya ciacho??????????? 07.11.07, 14:42 az mi sie geba smieje :)))) kulinaria...smaki...zapachy..... biegne parzyc kawe! Odpowiedz Link
ewa553 owszem, ciacho! 07.11.07, 14:57 pachnace, drozdzowe.... Jesc bede ze znakomitym drzemem z calymi wisniami... Przywiozlam sobie duzy sloj z Wloch:))))) ale w Polsce jadlam u brata rownie pyszny, tez z calymi wisniami, musze zadzwonic i spytac jakiej firmy byl. Moze bede mogla tu w polskim sklepie kupowac. Dobra sujka, dawaj te kawe, ja podaje ciacho. Odpowiedz Link
sooya Re: owszem, ciacho! 07.11.07, 17:43 kurcze, chyba przegapilam to ciacho gorace hahahaha. Powiadasz, ze dzemy "wloskiej masci" sa smaczniejsze? Z jakich rejonow? Odpowiedz Link
ewa553 Re: owszem, ciacho! 07.11.07, 19:36 to nie jest tak, sujko. Ja po prostu ten duzy, piekny sloj konfitury z wisni piemonckich zobaczylam i nabylam. Ale rownie dobry jest ten dzemik polski - jak mi w miedzyczasie brat z Polski powiedzial, jest to marka Lowicz. Polecam goraco! Jest przepyszna. Odpowiedz Link
sooya Re: owszem, ciacho! 07.11.07, 21:15 wisnie piemonckie...... wisnie polskie...... jedna i ta sama pestka w nich siedzi ;) Odpowiedz Link
info-tw Re: owszem, ciacho! 08.11.07, 00:10 Ewa a tak swoja droga to swieta tuz tuz, jakis watek o swiatecznych wypiekach i nie tylko by sie przydal :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ewa553 Re: owszem, ciacho! 08.11.07, 09:17 nie uwierzysz, ale sama na to wpadlam:)))) Zalozylam wczoraj watek kulinarny z prosba o wklejanie wyprobowanych przepisow. Niestety, nie udalo mi sie wyslac tego, mimo iz trzy razy probowalam. Wiesz jaki byl komentarz systemu? Ze nie da rady, bo za duzo znakow binarnych tekst zawiera:))))) Nie wiem na czym to polega, przepis byl jak przepis. Ale dobrze ze sie nie wyslal, bo wyszlo cos bardzo smiesznego: przepis dyktowala mi siostra z Polski, podala "polskie miary" a ja idiotka, po tylu latach ciagle jeszcze nie nauczylam sie, ze szklanka to 200 ml a nie 250 i jesli polski przepis mowi o 2 kostkach drozdzy, to mnie wystarczy jedna itd. W sumie ciasto wyszlo pyszne, ale tak sypkie (drozdzowe!!), ze o smarowaniu mozesz zapomniec, je sie lyzeczka:))))) Dzis jestem zajeta, ale w Wochenende skoryguje przepis i otworze watek. Dziewczyny i Chlopaki, przygotujcie juz swoje przepisy slodkie!!!!! Odpowiedz Link