kasiak37 15.01.08, 23:37 bo jakos nas malo w B-W wiec warto sie trzymac razem:).Mieszkam w St.,mam mala corke 14-miesieczna:). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleczka26 Re: Dziewczyny z okolic Stuttgartu prosze o odzew 16.01.08, 00:33 o witam,mieszkam koło esslingen ,wendlingen i szukam znajomych.tak dobrze piszesz jest nas mało.niewiem nawet gdzie ich szukac.jak masz ochote to sie odezwij.pozdrawiam Odpowiedz Link
kasiak37 Re: Dziewczyny z okolic Stuttgartu prosze o odzew 16.01.08, 00:34 witam:)dzieki za odzew:) Odpowiedz Link
margerita_84 Re: Dziewczyny z okolic Stuttgartu prosze o odzew 16.01.08, 09:07 Witam! Ja jestem z okolic Stuttgartu a dokladnie to mieszkam w Esslingen :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
monika_jarzabek Re: Dziewczyny z okolic Stuttgartu prosze o odzew 15.02.08, 22:20 czesc. mieszkam w fildersted kolo stuttgartu. fajnie byłoby kogos poznać i poplotkować. jestem mamą 5 miesiecznego kubusia. pozdrawiam wszystkie dziewczyny Odpowiedz Link
gawaska Re: Dziewczyny z okolic Stuttgartu prosze o odzew 13.02.08, 14:29 Witam :) Mam na imię Asia, mam 5-letniego Synka i mieszkam w Backnang. Odpowiedz Link
osatnia Re: Dziewczyny z okolic Stuttgartu prosze o odzew 15.02.08, 10:14 hej hej, wcale nie jest nas tak malo - przekonasz sie, jak poszukasz w wyszukiwarce:) mialysmy nawet kilka spotkan - zapraszamy tez wszystkie "nowe". najlepiej na priva (gazetowy). milego dnia! Odpowiedz Link
grzesiak_agnieszka Re: Dziewczyny z okolic Stuttgartu prosze o odzew 15.02.08, 10:38 a Matki-Polki zapraszamy w poniedzialki o 16-tej do Mütterzentrum Stuttgart Süd na polska grupe. www.mueze-stuttgart.de/ Przychodza i maluchy i przedszkolaki. Odpowiedz Link
konrad-walenrod także ojcowie... 15.02.08, 11:15 grzesiak_agnieszka napisała: > a Matki-Polki zapraszamy w poniedzialki o 16-tej do Mütterzentrum > Stuttgart Süd na polska grupe. ------------------------------ Odpowiedz Link
wredna_ja Re: także ojcowie... 16.02.08, 00:10 > Do tego Forum jeszcze nie dotarło, że w dzisiejszych czasach także ojcowie się > swoim potomstwem opiekują ? > Jawna dyskryminacja ;-P Odpowiedz Link
grzesiak_agnieszka Re: także ojcowie... 16.02.08, 15:57 oj, czytania ze zrozumieniem sie nie nauczylismy, a szkoda: watek zatytulowany jest mianowicie: DZIEWCZYNY z okolic Stuttgartu ..., stad Matki... Do Forum dotarlo, ze rowniez tatusiowie opiekuja sie swoim potomstwem, niewielu z nich robi to jednakze w poniedzialki miedzy 16-18 w MÜTTERzentrum, tych, ktorzy maja ochote do nas dolaczyc serdecznie zapraszamy pozdrawiam:) Odpowiedz Link
kasiak37 Re: także ojcowie... 17.02.08, 23:12 dziewczyny i chlopaki:P lada chwila mam przeprowadzke na stare smieci czyli DO MIASTA(obecnie mieszkam od poltora roku 30 km za Stg) wiec bede sie mam nadzieje rozwijac towarzysko z Wasza pomoca oczywscie:))Super ze sie odzywacie bo juz stracilam wiare ze w tym rejonie ktos zyje:P Odpowiedz Link
monika_jarzabek hej 18.02.08, 13:00 witam wszystkie dziewczyny. widze ze coraz wiecej nas sie tu wpisuje. super. w moim miasteczku filderstadt to chyba raczej polaków nie ma za dużo ale do centrum stuttgartu mam samochodem 20 min wiec jak bedzie cieplej to moze zrobimy jakies spotkanie mam z dziecmi no i jak widze to tez tatusiowie sie dolaczaja. Odpowiedz Link
aleczka26 moniko jarzabek 18.02.08, 17:29 ja mieszkam nie daleko ciebie,pusto tu u mnie w oberboihingen ,nie widac polaków moze siedza w domach.ale ile mozna?szukam nowych znajomych, pozdrawiam Odpowiedz Link
monika_jarzabek Re: moniko jarzabek 19.02.08, 09:57 no czesc aleczka26. witam cie serdecznie, faktycznie mieszkamy dosc blisko od siebie. podaje ci moj adres prywatny. napisz prosze chetnie bym cie blizej poznala. nie rozpisuje sie bo wlasnie pisze jedna reka bo druga trzymam mojego malego kubusia na kolanach.monika_jarzabek@o2.pl. pozdrawiam cie i czekam na odpowiedz Odpowiedz Link
lifesurfer Re: Dziewczyny z okolic Stuttgartu prosze o odzew 18.02.08, 23:23 Time out... Jow.ita nie rozumiem po co piszesz o takich sprawach na forum. Nic Tobie ani nam do tego. Odpowiedz Link
kasiak37 Life 18.02.08, 23:31 ja juz napisalam do moderacji.Szkoda sobie jezyka strzepic. Odpowiedz Link
wredna_ja Re: Dziewczyny z okolic Stuttgartu prosze o odzew 18.02.08, 23:39 lifesurfer napisała: > Time out... Jow.ita nie rozumiem po co piszesz o takich sprawach na > forum. Nic Tobie ani nam do tego. Dokladnie. Zastanawiajace sa te osobiste wrecz juz ataki. Musi gleboko gdzies uraz siedziec......albo po prostu taki charakter. Odpowiedz Link
kasiak37 Wredna 18.02.08, 23:42 co najciekawsze ja nie znam laski i czego ona ode mnie chce?Moze mam jej ewentualny pamietnik dac do poczytania?Tak jak pisalam,zglosilam ja do moderacji i proponuje dobrze sobie poczytac regulamin forum i netykiete. Odpowiedz Link
wredna_ja Re: Wredna 18.02.08, 23:45 Wiesz....zastanawiajace jest ile o Tobie wie i skad(?)....albo ma chora wyobraznie ;-) Ciekawi mnie tez jaki jest inny nick tej osoby....... Pozdrawiam,Kasiak :-) Odpowiedz Link
kasiak37 Re: Wredna 18.02.08, 23:49 mnie tez ciekawi...Dla mnie to ona faktycznie jest chora.I jestem pewna ze ten ktos ma inny nick i to kto wie czy nie na jakims zamknietym forum. Pozdrawiam Wredna,milo Cie widziec:) Odpowiedz Link
wredna_ja Re: Wredna 18.02.08, 23:53 Zycie prywatne kazdego z nas to jego osobista sprawa i takie chwyty "ponizej pasa"......rzyg,rzyg... kasiak37 napisała: > mnie tez ciekawi...Dla mnie to ona faktycznie jest chora.I jestem pewna ze ten > ktos ma inny nick i to kto wie czy nie na jakims zamknietym forum. > Pozdrawiam Wredna,milo Cie widziec:) A cholewcia wie,niektorzy maja po tyle nickow,ze sami sie w tym gubia i zdarza im sie zapomniec przelogowac ;-P Mnie tez milo,choc okolicznosci nie bardzo,he,heee... Odpowiedz Link
kasiak37 Re: Wredna 18.02.08, 23:59 Wiesz tylko zastanawiam sie po co ludzie zakladaja sobie kilka nickow?Czyzby wlasnie po to zeby takie g.... robic na forach?Dla mnie to cos nieteges z psychika. Odpowiedz Link
wredna_ja Re: Wredna 19.02.08, 00:07 No,nie wiesz po co?.....naprawd nie???.....Ty jakas nie uswiadomiona jestes ;-DDDDD Po to zeby wylac z siebie to co sie naprawde mysli i na zoladku lezy,a czego nie napisaloby sie po prawdziwym nickiem co by na zawzietego psychola nie wyjsc,o! ;-DDDDDDDDD Lo matko.....niby do smiechu,a jednak smutne jak czlowiek sie zastanowi. Ja uciekam. Spokojnej nocy :-) Odpowiedz Link
kasiak37 Re: Wredna 19.02.08, 00:12 wiesz to nie w moim stylu.Ja przez cala kilkuletnia bytnosc na gazecie mam caly czas ten sam nick.Do glowy by mi nie przyszlo pisac czegokolwiek pod innym,ale ja mysle ze to wiele mowi o charakterze takiego czlowieka. Ja tez znikam Dobrej nocy:) Odpowiedz Link
monika_jarzabek miłego dnia 19.02.08, 11:53 widze ze wczoraj było dość ostro! mam nadzieje ze wrócimy do tematów troche milszych:)miłego dnia, dzisiaj piekna pogoda mój syn usnął bez bujania na raczkach, ja jestem szczesliwa.jak zostałam mama to nawet takie drobne rzeczy potrafia mnie uszczesliwić- kuba szybko usnał , zjadł cały deserek albo nie bolał go brzuszek. pewnie dlatego ze to moje pierwsze dziecko i jestem troche zwariowana na jego punkcie Odpowiedz Link
kasiak37 Re: miłego dnia 19.02.08, 12:34 hej,my tez wlasnie jemy sniadanie:)dla mojej coreczki 2:) i zaraz na dwor bo super pogoda.Szkoda dzieci w domu trzymac:)Juz sie nie moge doczekac przeprowadzki do Stg:) Odpowiedz Link
monika_jarzabek kasiak37 19.02.08, 13:00 czesc kasiak. ile lat ma twoja coreczka?moj maluszek ma dopiero 5 miesiecy. pozdrawiam Odpowiedz Link
kasiak37 Re: kasiak37 19.02.08, 13:06 moja ma 15 miesiecy.W sumie to sie ciesz ze Twoj Maluch ma tylko 5:))Jeszcze kiedys zatesknisz do tych chwil:PP Odpowiedz Link
dlugi714 Re: kasiak37 02.06.15, 04:46 Hej a jestem facet mogę pogadac? Łukasz jestem i mieszkam okolice stuttgart szukam dziewczyny żeby się nie nudzić a mógłbym podbić do ciebie ? Odp Odpowiedz Link
viviene12 Re: ..... 19.02.08, 12:48 > > ups...jak zwykle mnie powalilas;P porownania swietne,ale moze bys blysnela > intelektem datzuuu;PPP i rozwinela te swoje blyskotliwe teksty? DAZU raczej po co uzywac jezyka, ktorego sie nie zna? Odpowiedz Link
wredna_ja Powycinali Jowitke? ;-P 22.02.08, 14:55 Lol ;-DDDDDDD Ale przyznaje,ze zaskoczona jestem... Odpowiedz Link
kasiak37 Re: Powycinali Jowitke? ;-P 22.02.08, 18:40 wyslalam maile do moderacji z prosba o upomnienie tej pani.Sama jestem mile zaskoczona:) Odpowiedz Link
klaudia947 Re: Dziewczyny z okolic Stuttgartu prosze o odzew 06.07.15, 10:47 Witam was, mam zamiar dopiero przeprowadzić się z 1,5 roczną córeczko do Stuttgartu;) jest może kto udzielil by mi kilku wskazówek? dodam ze jeszcze nigdy tam nie byłyśmy i nie znam za dobrze jezyka. mieszkamy na dzień dzisiejzy w Berlinie . proszę o kont.;) Odpowiedz Link