Dodaj do ulubionych

risperidon/rispolept

06.11.13, 20:38
www.medonet.pl/zdrowie-na-co-dzien,artykul,1691129,1,uwaga-na-grozny-lek-rosna-po-nim-piersi,index.html
opsychiatrii.pl/risperidon/
Obserwuj wątek
    • kenijka Re: risperidon/rispolept 07.11.13, 20:05
      wiadomo ze rispolept moze powodować ogromny apetyt (odsyłam do ulotki, to nie zadna tajemnica), MOŻE, może też pomóc, MOŻE
      my stosujemy, z przerwami brał - zebrało by się do kupy już chyba dwa lata, dalej chudy, wiec mu choroby zwiazane z otyloscia nie zagrazaja, pozostałe parametry tez ok, jedyne co to poprawa zachowania, lepsze wyniki terapii i bardziej radosne dziecko bo latwiej mu życ w naszym świecie, wiem że różnie dzieci reaguja, ale wiem też po sobie ze gdybym nie spróbowała i nie przekonała sie że u nas działa bardzo dobrze odebralabym młodemu dużo dobrego z życia, a i sobie tez
      wiec zamiast wrzucac artykuły pseudomedyczne lepiej podyskutowac merytorycznie
      bo jak uczula mnie kakao to nie jem czekolady a nie trąbie na cały świat ze to trucizna, bo trucizną jest tylko dla mnie i dla innych uczulonych, a źródło cennych mikroelementów dla pozostałych
      i naprawdę uważam że dużą szkodę wyrządzają ludzie którzy odwodzą od leków( na zasadzie nie bo nie, albo co gorsza straszenia) , bo wiele osób takich na przyklad jak ja ( broniłam sie przed nimi) nie spróbuje wcale, a wielu dzieciakom mogą pomóc, jak będą skutki uboczne w postaci tycia to sie je odstawi, po to sa specjalisci i rodzice zeby obserwować i reagować
      wkurzaja mnie takie prowokacje:/
    • dziennik-niecodziennik Re: risperidon/rispolept 07.11.13, 21:09
      ciekawe co z całą masą innych leków z tą substancją czynną. moze to tylko lek J&J taki niedobry? :)
      leki mają działania uboczne i nic sie na to nie poradzi. owszem, nic to fajnego, ale taki lajf jest wredny i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka