sloggi 30.03.04, 16:09 Wasia oznajmiła, ze ma nowe hobby, ale nie napisze skubana jakie. No to trzeba zgadywać. Sugeruję coś światowego, może gra w polo, oczywoscie w lateksowym kostiumie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: Nowe hobby Wasi 30.03.04, 16:12 a ja wiem! (i nie powiem:P ps. konto znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino zgdujmy. 30.03.04, 16:26 stwiam na 1) malowanie grafiti na pociagach 2) zaciaganie hamulca awaryjnego polaczone z biegami przelajowymi 3) trainspoting Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: zgdujmy. 30.03.04, 16:26 Przerabianie szafek na buty na urządzenia do teleportacji? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: zgdujmy. 30.03.04, 16:28 > 1) malowanie grafiti na pociagach cos z malowaniem, z pociagiem tez. > 2) zaciaganie hamulca awaryjnego polaczone z biegami przelajowymi brak hamulcow. > 3) trainspoting jako gatunek dyscypliny - podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: zgdujmy. 01.04.04, 12:51 kwik napisała: > > 1) malowanie grafiti na pociagach > > cos z malowaniem, z pociagiem tez. > > > 2) zaciaganie hamulca awaryjnego polaczone z biegami przelajowymi > > brak hamulcow. > > > 3) trainspoting > > jako gatunek dyscypliny - podobnie. oj, podła, ja ci w wielkim zaufaniu zdradziłam moją najnowszą obsesję, a ty już innych chcesz w tym temacie uświadamiać... zawiodłaś mnie, kwiku :( w.a Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: zgdujmy. 01.04.04, 13:22 ma niepohamowany pociag do tatuazy na ramionach druznika czeslawa? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino ps. jak sie pisze droznik?:P 01.04.04, 13:23 amor_latino napisał: > ma niepohamowany pociag do tatuazy na ramionach druznika czeslawa? > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ps. jak sie pisze droznik?:P 01.04.04, 13:42 droga - drozka. to nie ja, to miodek. sosnowy. zgadujcie dalej, bardzo cieplo..cieplo.. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ps. jak sie pisze droznik?:P 01.04.04, 15:33 a nie druznik - druzyna?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ps. jak sie pisze droznik?:P 01.04.04, 16:08 to z angielskiego team - timura druzyna. co ta literatura z ludzi robi...:P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: ps. jak sie pisze droznik?:P 01.04.04, 16:16 zaraz literatura. polliteratura, wysoki sadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ps. jak sie pisze droznik?:P 01.04.04, 16:24 pomylilam zakladki? zdarza sie. ludzka rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Dementi 01.04.04, 13:33 wasia napisała: > oj, podła, ja ci w wielkim zaufaniu zdradziłam moją najnowszą obsesję, a ty już > > innych chcesz w tym temacie uświadamiać... zawiodłaś mnie, kwiku :( > > w.a Mój powyższy post był tylko nieudanym dowcipem 1-szo kwietniowym. Kwik jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Ufam kapitanowi i polegam na nim jak na Zawiszy. Moja obsesja pozostanie na zawsze tajemnicą dla nie-kwików. w.a Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Dementi 01.04.04, 13:38 kwik napisała: > buahaha, ale nas nabralas. ale przecież ja jestem tak bardzo prawdomówna ;P w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Dementi 01.04.04, 16:10 taktak, prawdomowna, dobrotliwa, wyrozumiala, no i skromna, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino dobrze sie czujecie? nt 01.04.04, 16:14 kwik napisała: > taktak, prawdomowna, dobrotliwa, wyrozumiala, no i skromna, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: lepiej byc nie moze/ntxt 01.04.04, 16:52 raczej wciagaly:) sloggi napisał: > Co jadłyście wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: lepiej byc nie moze/ntxt 01.04.04, 16:59 z artykulow wciaganych preferuje spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: lepiej byc nie moze/ntxt 01.04.04, 17:02 kwik napisała: > z artykulow wciaganych preferuje spodnie. ja spódnice :D ale to ze ściąganych chyba ;P w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: lepiej byc nie moze/ntxt 01.04.04, 17:05 nie przypominam sobie, zebym sciagala komus spodnice. no ale pamiec bywa zawodna, wszak starosc juz puka do okna. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: lepiej byc nie moze/ntxt 02.04.04, 10:50 kwik napisała: > nie przypominam sobie, zebym sciagala komus spodnice. no ale pamiec bywa > zawodna, wszak starosc juz puka do okna. biedny kwiku, tyle cię w życiu ominęło :) w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: lepiej byc nie moze/ntxt 02.04.04, 11:48 kotek, co ty tam wiesz o omijaniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: lepiej byc nie moze/ntxt 02.04.04, 11:49 kwik napisała: > kotek, co ty tam wiesz o omijaniu :)) one or two things ;P w.a Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: lepiej byc nie moze/ntxt 02.04.04, 12:09 kwik napisała: > to dopiero wstepniak :) b. występny w.a Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: lepiej byc nie moze/ntxt 02.04.04, 13:08 uskuteczniasz goscinne wystepy artystyczne? :P Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: lepiej byc nie moze/ntxt 04.04.04, 19:16 Hahaha! tego wsia nie przewidziala! W kartach mi wyszlo, ze Wasia ma oobsesje na punkcie...eeee tam, wiem ale nie powiem!:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: lepiej byc nie moze/ntxt 05.04.04, 12:41 vika411 napisała: > Hahaha! tego wsia nie przewidziala! W kartach mi wyszlo, ze Wasia ma oobsesje > na punkcie...eeee tam, wiem ale nie powiem!:-)))))))) powiedz, powiedz, o mądra viko... chcę wiedzieć, jak daleka jesteś od prawy :D w.a Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: lepiej byc nie moze/ntxt 05.04.04, 16:35 wasia napisała: > vika411 napisała: > > > Hahaha! tego wsia nie przewidziala! W kartach mi wyszlo, ze Wasia ma oobse > sje > > na punkcie...eeee tam, wiem ale nie powiem!:-)))))))) > > powiedz, powiedz, o mądra viko... chcę wiedzieć, jak daleka jesteś od prawy :D > > w.a > Nie powiem chocbyscie mnie blagali na kolanach i ze lzami w oczach! NIE i juz!!!:-) Co wiem to moje bo nieuzyta jestem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino o co chodzi? 06.04.04, 10:20 dlaczego wszyscy sie tak ekscytuja jakims waskowym nowym hobby? hobby pewnie ma wasy i jest albo konduktorem albo maszynista bo - jak wiadomo - ostatnio wasia miala pociag do kolei zelaznych, poza tym razem graja w scrabble i wasia w koncu wygrywa. cieszymy sie twoim szczesciem wasik! Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: o co chodzi? 06.04.04, 11:03 wasia = wygrana? eeee. toz to jak lysy = lokowka Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: o co chodzi? 09.04.04, 15:11 No to na cholere jej takie przegrane i lyse hobby?! Ja sie tak nie bawie!Potem ja trzeba bedzie pocieszac bo zakiego glupiego hobby nic dobrego byc nie moze:-( Odpowiedz Link Zgłoś