miezelein 11.12.08, 21:24 herşeyde sevgi heryerde ugi czy ktos moze mi to przetlumaczyc? nie jestem pewna czy to tak sie pisze, bo ta osoba ma strasznie nieczytelne pismo... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninka1474 Re: herşeyde sevgi heryerde ugi 11.12.08, 22:36 we wszystkim milosc wszedzie ??? no niestety nie wykombinowalam nic sensownego co to te UGI : uygu = stosunek ugru = zlodziej uyum = zgodnosc uye ( z umlautem tj.z kropkami nad u )= czlonek Coz sama widzisz ze mozliwosci jest wiele ale nie wiadomo co napisal twoj przyjaciel.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
miezelein Re: herşeyde sevgi heryerde ugi 11.12.08, 22:51 To dedykacja od autora książki przyglądałam sie temu jeszcze raz i być może że to jest evgi a nie ugi czy teraz miałoby to jakiś sens? Odpowiedz Link
miezelein Re: herşeyde sevgi heryerde ugi 12.12.08, 00:01 albo poprostu tam jest napisane herşeyde sevgi heryerde sevgi. Czy mogłabyś mi przetłumaczyć prosze Odpowiedz Link
miezelein Re: herşeyde sevgi heryerde ugi 11.12.08, 23:42 albo esgi lub usgi...albo ivgi.. Odpowiedz Link
ninka1474 Re: herşeyde sevgi heryerde ugi 12.12.08, 12:20 Przepraszam,ale troche przeziebiona wczoraj zasnelem,dopiero teraz otwarlam Forum,i z tego co widze Pan Sarkady juz Ci pzretlumaczyl te dedykacje.Pozdrawiam serdecznie : HERSEYDE SEVGI HERYERDE SEVGI to prawdziwa prawda milego dnia. Odpowiedz Link
miezelein Re: herşeyde sevgi heryerde ugi 12.12.08, 19:19 Dziekuje ci bardzo za pomoc ! Odpowiedz Link