bimota 17.12.09, 16:08 "Bardziej asertywny jezyk projektowania" - co to znaczy ? Chodzi o projektowanie nadwozia samochodu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dar61 Ech, brachu... 18.12.09, 20:23 No przecież, kurde, muwiłem! Tu, kurde, żem chciał take, kurde, rure czadowom, tu, kurde, chrom i alufelgi! Lapiesz, kurde? W środku, kurde, miałeś dać, kurde, neonowom poświatem, kurde, na kanty, minibarek i rozkładane kanapy - a ty, kurde, co?! W c[iul]a sobie lecisz? Za take kase to, kurde, miałem mieć, kurde, full wypas! --- Asertywność ma, kurde, wielką kurdość. Odpowiedz Link
brezly Re: asertywny jezyk projektowania 19.12.09, 14:32 Nic nie pomoglo: wyborcza.biz/biznes/1,100896,7382411,General_Motors_likwiduje_marke_Saab.html Aha, bo poguglowalem za tytulowym sformulowaniem, dzieki Bimoto. www.roadlook.pl/frankfurt-2009/iaa-frankfurt-2009-saab-9-5-czyli-poczatek-nowej-ery-dla-marki.html Duże logo Saab, umieszczone na środku grilla charakteryzuje bardziej asertywny, pewny siebie język projektowania. Odpowiedz Link
bimota Re: asertywny jezyk projektowania 21.12.09, 13:01 Ja to znalazlem w "Echo Miasta": "Bardziej asertywny, pewny siebie jezyk projektowania wyrazony zostal m.in. zwracajacym z daleka na siebie uwage gleboko osadzonym grillemi duzymlogo marki umieszczonym na srodku." Szkoda, ze ludzie googlowac tylko umieja zamiast odpowiedziec na pyt., bo jeszcze bym chcial wiedziec co oznacza to "glebokie osadzenie grilla"... Odpowiedz Link