six_a 12.02.07, 10:02 piszczanec w koszczkih z zawartością piszczanczjej juhy to zemsta za to, że w nocy rozdeptał sernik próbując się do niego dobrać przez folię i ja teraz takiego rozdeptańca muszę jeść. świnia nie kot! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: kot dostał 12.02.07, 10:06 rozumiem, ze to jakieś żarcie dla kotów mejd in czechoslovakia??) ja zawsze czytam napisy na kosmetykach w innych językach, najlepsze są po węgiersku Odpowiedz Link
six_a Re: kot dostał 12.02.07, 10:16 napisy są w różnych językach i to jest chyba po słoweńsku. Kiedyś zamiast bajki czytałam instrukcję baby-born po czesku, słowacku, słoweńsku itepe, zamiast spać, to oczywiście chichrali jak głupki. Odpowiedz Link
six_a Re: cudne:-)))) a Ty gamoniu chowaj sernik do sza 13.02.07, 00:41 nie no do lodówki bym schowała, tylko nie było miejsca, a w szafce to ja chyba mam mysz, więc też odpada Odpowiedz Link
mmagi Re: cudne:-)))) a Ty gamoniu chowaj sernik do sza 13.02.07, 12:19 to wpakuj kota do szafki)) Odpowiedz Link
raduch Re: cudne:-)))) a Ty gamoniu chowaj sernik do sza 13.02.07, 13:05 Kiedy on woli ciasto od gryzoni. Mało że cywilizowany, jeszcze arystokrata. Odpowiedz Link
six_a Re: cudne:-)))) a Ty gamoniu chowaj sernik do sza 13.02.07, 14:03 no dziś oba dwa wpieprzały camembert, jutro pewnie będę lać szampana do miski zamiast wody. Odpowiedz Link
raduch Re: cudne:-)))) a Ty gamoniu chowaj sernik do sza 13.02.07, 14:12 Zapewne. ) Jak poproszą o truskawki do szampana, daj po grzbiecie ścierą. Odpowiedz Link
six_a Re: dobre, dobre ciekawe co to??:) n/t 13.02.07, 00:40 mięso drobiowe w kawałkach Odpowiedz Link