suwa3 16.02.05, 12:00 byliście w bukwinie na karnawale? he? to napiście co o tym? jakie zespoły wystympowały? bok bars ciekawy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: karnawal tatrzański 20.02.05, 11:59 Nie było casu, sesja! A skoda, bo jo nigdy nna nim nie byłak...Moze kie....? Telo,Pozdr. Wiym, ze Hamernicy, Regle napewno. Pewnie i inksi, hale fto Ci tu co napise... Hipkać ino do cleka nieftorzy umiejom. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link
ejko Re: karnawal tatrzański 21.02.05, 02:20 Witoj Ciupazka i resta Jakie zespoły wystympowały w bukwinie na karnawale? Siła tego była... „Wierchowianie” z Bukowiny Tatrzańskiej, „Białodunajcanie” z Białego Dunajca, „Budorze” z Zakopanego, „Watra” z Czarnego Dunajca, „Górale Łąccy” z Łącka, „Zbójnicek” z Zębu, „Ślebodni” z Leśnicy-Gronia, „Pieniny” z Krościenka, „Podhale” z Jurgowa, „Podhalanie” z Ludźmierza i „Hamernik” z Krakowa! Zabawa była przednia i ja też tam byłem i sie bowiłem! To telo. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
ciupazka Re: karnawal tatrzański 21.02.05, 21:28 Cekałak, moze fto rzeknie przyjedź, hale... ka ta, co ta, syćka gościami telo zajęci, ze ni ma prawa! A teroz ... do lata rzyci nie rusem, moze w maju? Moze do ...Turcji, tam nie trza cekać, ze Cie fto popyto, haj. Jedziys, ino dudki trza se piyrse na to zarobić, co tyz robie i składom na kupke. Kruca, drogie te wyciecki... a fce sie i swiata kawolecek uwidzieć...Telo.Pozdr. Odpowiedz Link