Gość: hiphopowy_ignorant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:31 tede razem z oska rymuje "...jestem bezelem..." czyli kim? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cykasek Re: bezele 07.04.05, 17:10 No, o$ka nie rymuje, ale ok. jestem bezelem - czyli - fajnym melanżownikiem, wylajtowanym, malinowym ziomblem, czyli ok. no ja np. do swoich mowie "ej bezele, poczekajcie na mnie". to są wszyscy qmple i qmpele, czyli - BEZELE! Odpowiedz Link
cykasek Re: bezele 07.04.05, 17:11 dodam ze jestem dziewczyna lat 15, niech cie nie zmyli moj nick. Odpowiedz Link
Gość: Dzidu Re: bezele IP: *.pl / *.smsnet.pl 17.04.05, 13:35 Dziewczyno, pomyśl czasami co Ty piszesz. Bezele to wyraz stworzony przez Tedego i jego ludzi (czytaj: znajomych). Jak narazie nie "pochwalili się" co dokładnie oznacza ten wyraz. PEACE Odpowiedz Link
Gość: znafca Re: bezele IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 25.05.05, 14:47 Wszystko najgorsze, wszystko złe to wizytówka składu bezele !!! Odpowiedz Link
Gość: zawodowiec Re: bezele IP: *.zdnet.com.pl 27.05.05, 02:25 a ja myśle że wcale nie stworzony przez nich, mam taka swoją małą teorię... że to zerżnęli z angielskiego. gdzieś w sieci spotkałem 'bezzles' jako kumple, ziomki itp. chociaż w mowie nigdy nie spotkałem mimo 3 lat na wyspie, nikt ze znajomych tego nie używał. jeśli naprawdę sami wymyślili to zwracam honor a w ogóle już nie trawię tych angielskich słówek na siłę wrzucanych w nasze grypsy pzdr Odpowiedz Link
Gość: groszek Re: bezele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 13:22 program to katastrofa....co thc robi z mózgu możemy zobserwowac na osobie tedunia... Odpowiedz Link
Gość: bakusia Re: bezele IP: *.pronet.lublin.pl 12.07.05, 19:03 to co thc robi z mojego mózgu jest piękne a z mózgu tedzika jeszcze piękniejsze a "bezele" są tego efektem... a bezele to nic innego jak rozmiar koszulki którą noszą.. wejdź sobie na www.wielkiejol.com i tam na kolekcje ciuszków... i na rozmiary koszulek.. i wszystko jasne.. pozdro 600 Odpowiedz Link
Gość: wielki lol Re: bezele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:47 no nie moge z ciebie dziewczyno, pewnie cie dyma cale osiedle taka jestes pusta. a twoj nick jest jeszcze zalosniejszy. omg skad sie biora tacy jak ty? powinni cie od razu odstrzelic. Odpowiedz Link
Gość: sw.marlena.sw Re: bezele IP: *.broker.com.pl 16.12.05, 13:14 jezeli ktos mowi nap. chodzcie na bezele tzn chodzcie na bezy Odpowiedz Link
Gość: :) Re: bezele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 17:23 a MNIE sie wydaje ze bezele to jeszcze gorzej niz menele Odpowiedz Link
Gość: mlr666 Re: bezele IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 21.04.06, 21:35 To proste. "To bezzle" po angielsku ma dwa znaczenia: grabież, kradzież - to nas nie interesuje, no i zgon i imprezka - to jest bardziej prawdopodobne. A więc bezzles - bezele, "melanżowcy" xD Odpowiedz Link
Gość: ania Re: bezele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 16:14 podbijam temat, bo jestem ciekawa co jeszcze na ten temat mozna powymyslac. to prawda, ze nikt oficjalnie nie powiedział co znaczy bezele, ale ja mam małą teorie na ten temat i przeczy ona temu, ze słowo zostało zaczerpniete z obcego jezyka. zdradze napewno, ale jeszcze poczekam. A co do ciebie pietnasoletnia dziewczynko...a zreszta, nieważne. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gaudia Re: bezele 06.05.07, 16:15 przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1642&Itemid=70 Odpowiedz Link
Gość: ziomalka Re: bezele IP: *.atol.com.pl 15.05.07, 22:18 "być bezelem to być najgorętszym" Odpowiedz Link
Gość: agusiaa Re: bezele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:02 www.3dwhite.pl/?click=f6a5596f07e7fb4c0c80c9a213317e0a Odpowiedz Link