IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:31
tede razem z oska rymuje "...jestem bezelem..." czyli kim?
Obserwuj wątek
    • cykasek Re: bezele 07.04.05, 17:10
      No, o$ka nie rymuje, ale ok. jestem bezelem - czyli - fajnym melanżownikiem,
      wylajtowanym, malinowym ziomblem, czyli ok. no ja np. do swoich mowie "ej
      bezele, poczekajcie na mnie". to są wszyscy qmple i qmpele, czyli - BEZELE!
    • cykasek Re: bezele 07.04.05, 17:11
      dodam ze jestem dziewczyna lat 15, niech cie nie zmyli moj nick.
      • Gość: Dzidu Re: bezele IP: *.pl / *.smsnet.pl 17.04.05, 13:35
        Dziewczyno, pomyśl czasami co Ty piszesz. Bezele to wyraz stworzony przez
        Tedego i jego ludzi (czytaj: znajomych). Jak narazie nie "pochwalili się" co
        dokładnie oznacza ten wyraz. PEACE
        • Gość: znafca Re: bezele IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 25.05.05, 14:47
          Wszystko najgorsze, wszystko złe to wizytówka składu bezele !!! wink
        • Gość: zawodowiec Re: bezele IP: *.zdnet.com.pl 27.05.05, 02:25
          a ja myśle że wcale nie stworzony przez nich, mam taka swoją małą teorię... że
          to zerżnęli z angielskiego. gdzieś w sieci spotkałem 'bezzles' jako kumple,
          ziomki itp. chociaż w mowie nigdy nie spotkałem mimo 3 lat na wyspie, nikt ze
          znajomych tego nie używał. jeśli naprawdę sami wymyślili to zwracam honor smile
          a w ogóle już nie trawię tych angielskich słówek na siłę wrzucanych w nasze
          grypsy smile
          pzdr
          • Gość: groszek Re: bezele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 13:22
            program to katastrofa....co thc robi z mózgu możemy zobserwowac na osobie tedunia...
            • Gość: bakusia Re: bezele IP: *.pronet.lublin.pl 12.07.05, 19:03
              to co thc robi z mojego mózgu jest piękne a z mózgu tedzika jeszcze piękniejsze
              a "bezele" są tego efektem...
              a bezele to nic innego jak rozmiar koszulki którą noszą.. wejdź sobie na
              www.wielkiejol.com i tam na kolekcje ciuszków... i na rozmiary koszulek.. i
              wszystko jasne.. pozdro 600
      • Gość: wielki lol Re: bezele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:47
        no nie moge z ciebie dziewczyno, pewnie cie dyma cale osiedle taka jestes pusta.
        a twoj nick jest jeszcze zalosniejszy. omg skad sie biora tacy jak ty? powinni
        cie od razu odstrzelic.
        • Gość: sw.marlena.sw Re: bezele IP: *.broker.com.pl 16.12.05, 13:14
          jezeli ktos mowi nap. chodzcie na bezele tzn chodzcie na bezy smile
          • Gość: :) Re: bezele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 17:23
            a MNIE big_grin sie wydaje ze bezele to jeszcze gorzej niz menelesmile
            • Gość: mlr666 Re: bezele IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 21.04.06, 21:35
              To proste. "To bezzle" po angielsku ma dwa znaczenia: grabież, kradzież - to nas
              nie interesuje, no i zgon i imprezka - to jest bardziej prawdopodobne. A więc
              bezzles - bezele, "melanżowcy" xD
    • Gość: ania Re: bezele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 16:14
      podbijam temat, bo jestem ciekawa co jeszcze na ten temat mozna powymyslac. to
      prawda, ze nikt oficjalnie nie powiedział co znaczy bezele, ale ja mam małą
      teorie na ten temat i przeczy ona temu, ze słowo zostało zaczerpniete z obcego
      jezyka. zdradze napewno, ale jeszcze poczekam.
      A co do ciebie pietnasoletnia dziewczynko...a zreszta, nieważne.
      Pozdrawiam
      • gaudia Re: bezele 06.05.07, 16:15
        przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1642&Itemid=70
    • Gość: ziomalka Re: bezele IP: *.atol.com.pl 15.05.07, 22:18
      "być bezelem to być najgorętszym" wink
    • Gość: agusiaa Re: bezele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 10:02
      www.3dwhite.pl/?click=f6a5596f07e7fb4c0c80c9a213317e0a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka