Gość: agnkrz IP: *.class147.petrotel.pl 04.06.08, 14:01 Mam pytanie - jakie są warunki pracy w tej firmie jako przedst. med.Chodzi mi o warunki finansowe i ogólnie o całokształt. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: praca w pliva kraków IP: *.chello.pl 03.08.08, 15:35 Dobra firma...myśle,że warta polecenia.Finanse ile wynegocjujesz tyle masz...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w pliva kraków IP: *.230.c82.petrotel.pl 25.08.08, 21:23 zależy jak region.Region warszawa w antybiotykach to porażka rotacja 100% w ciągu roku!beznadzejna szefowa pożal się Boże!ale kasa ok, leki wporządku, praca cięźka ale świetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owca Re: praca w pliva kraków IP: *.centertel.pl 30.09.08, 08:39 Przykładam sie do wypowiedzi. Pracowałem w wawie w antybiotykach. Szefowa jest conajmniej dziwna a jej decyzje wprawiaja w zdumienie. Dla przykładu z realizacja 130% w totalu, 250% w jednym z leków udzuałem 64%, czyli w skrócie z najlepszymy wynikami nie przedłużyła mi umowy argumentują to tym ze nie chodze do pracy. Nie polecam. Zwłaszcza teraz kiedy ma dojść do fuzji ilość etatów moze zostać ograniczona. Zarobić można + samochód i telefon ale szczerze nie warto tylko po to tam pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: praca w pliva kraków IP: 213.199.253.* 18.10.08, 15:30 sama prawda o warszawie. to syf. ja pracuje tez w antybiotykach ale gdzie indziej. nie jest zle ale roboty tyle ze szok. caly czas cos. jest ok kasa ile chcesz tyle dostaniesz. co do polaczenia z teva jak zwolnia to bedzie niezla odprawa bo to grupowe. jakos leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: praca w pliva kraków IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.08, 14:21 może ktoś podac konkretnie sumę jaką tam można dostać na początek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca w pliva kraków IP: 194.181.129.* 22.11.08, 21:30 Cześć! Pytam czy można wykorzytywać samochód do celów prywatnych? i czy jest zamontowany gps? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś