kinga45 14.11.04, 21:32 Czy ktos moglby mi przetlumaczyc pare piosenek z francuskiego? chodzi o piosenki In-Grid...oprócz In tango i Tu es foutu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuti ktoś mógłby 15.11.04, 00:11 .odezwe sie jak costam potłumacze w tramwaju moze jutro to takie wdzięczne zajęcie Odpowiedz Link
tuti shock [ah!;)] 15.11.04, 01:08 mam 10 lat, powiedzialas mi mamo 'oh,szczesliwy dzien' jestem sliczna blondyneczka twoja do pieszczenia laleczka mam 20 lat, powiedzialas mi mamo Oh szczesliwy dzien ale chlopcy na mnie patrza prosilas(modlilas sie) nie nie, to niemozliwe SZOK!SZOK Mam 30 lat m, powiedzialas mi mamo Oh szczesliwy dzien zaręczylam sie ty wykrzyczalas Bertrand jest do niczego Mam dosc,. mamo ale mowisz Zostan ze mna a ja musze zyc swoje zycie musze uwazac, ciemna noca SZOK SZOK SZOK rano kazdej nocy i kazdego dnia w mojej glowie, kazdego dnia 'ai 10 ans, oh maman tu m'as dit "oh happy day" je suis blonde et jolie ta poupée ŕ choyer J'ai 20 ans, oh maman tu m'as dit "oh happy day" mais les hommes me regardent tu as prié, non non c'est pas possible SHOCK…SHOCK… J'ai 30 ans, oh maman tu m'as dit "oh happy day" je me suis fiancée tu as crié "Bertrand est bon ŕ rien" j'en ai marre, oh maman mais tu as dit "reste avec moi" je dois vivre ma vie je dois faire attention, la nuit noire SHOCK…SHOCK…SHOCK In the morning, every night and day, in my mind, every day Odpowiedz Link