caaathy 22.02.07, 09:50 kochani... logując się na demande de logement na Kampusie przy Univ Bordeaux III, wyskakuje mi village 3 = pessac... dlaczego pessac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maialina1 Re: bordeaux? pessac? 22.02.07, 11:06 Pessac to mala miejscowosc pod Bordeaux, ale zalicza sie do CUB (Communaute' Urbaine de Bordeaux). Dojeżdża się tramwajem miejskim,ktory zatrzymuje sie przed samym wejściem na uniwerek Odpowiedz Link
melmire Re: bordeaux? pessac? 23.02.07, 12:49 O yeah! ))) maialina, ty tez w Bordeaux? Odpowiedz Link
caaathy Re: bordeaux? pessac? 23.02.07, 15:00 wysłałam zgłoszenie i teraz dwa tygodnie poczekam na odpowiedź merci dziewuszki za informacje Odpowiedz Link
melmire Re: bordeaux? pessac? 23.02.07, 23:29 Super! Jak tylko erasmuski do nas dolacza, to wypadnie zlot zrobic Powitac je chlebem i sola, czy tez canelle i winem Odpowiedz Link
janka53 Re: bordeaux? pessac? 28.02.07, 18:10 Czyli moge się czuć zaproszona??! heheheheh Dziewczyny, a na czym studiujecie? Ja poszukuje wszelkich informacji o tym, jak sobie erasmusi radzą na science Po w BDX Pozdrawiam i do milego zobaczenia Odpowiedz Link