Gość: lekarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 22:18 czy można otrzymćc dotacje w 100% na remont gabinetu lekarskiego w kwocie okolo 40 000zl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekspert.collect.consulting Re: dotacje 13.09.10, 09:54 Witam serdecznie Niestety zapytanie jest bardzo ogólne i w związku z tym nie jestem w stanie udzielić pełnej informacji. Jednak mogę zwrócić uwagę, że środki z dotacji przekazywane są głównie na część inwestycji. Poziom zależy od lokalizacji inwestycji (województwa). Wspierane są inwestycje wiążące się z wprowadzeniem nowej jakości w przedsiębiorstwie, a nie wyłącznie inwestycje odtworzeniowe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wosto Re: dotacje 13.09.10, 17:03 Podejrzewam, że można ale szkoda zachodu na małe pieniadze :) śledząc listę beneficjentów w zachodniopomorskiem, zauważyłem, że to lekarze są druga grupą po dentystach, na liscie uzsykanych dotacji. przy odrobinie zachodu można zbudować i wyposażyć gabinet lub kilka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achaia Re: dotacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 13:10 jeżeli w Łodzi lub woj. łódzkim - to tak. Pozdrawiam, achaia85@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś