aniela 05.08.03, 09:36 kto nastepny w kolejce po urlop? zostało mi jescze kilka rac do odpalenia, szkoda zeby sie zmarnowaly. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: kto nastepny 05.08.03, 11:53 aha skoro tak to bede strzelac na oslep. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kto nastepny 05.08.03, 11:56 nie wstepuj na dzialo nie kazano przeciez :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kto nastepny 05.08.03, 11:59 kwik:) dobrze ze spójrzałam na pole bo bym Cie trafic mogla niechcąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kto nastepny 05.08.03, 12:07 nie ma jak celne oko, ktore wszelki duch chwali :) ja juz po tegorocznym treningu strzeleckim, choc moze jeszcze za chwil pare wezme plecak i gitare. i marakasy ... ooopa, opa! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kto nastepny 05.08.03, 12:10 aha widze masz odcisk na dloni od sciskania kamyka zielonego. moze poepatuj nas morskimi opowiesciami? ps. a gdybys miala okreslic swoja obecną dlugosci i szerokosc geograficzną gdzie bys palem wskazala na mapie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kto nastepny 05.08.03, 12:13 hej tam kolejke nalej, hej tam kielichy wzniescie, to zrobi doskonale morskiej opowiesci. ps. o tutu!tu! :P ps. troche faszyzowalam. razem z paprykarzem szczecinskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kto nastepny 05.08.03, 12:28 aha znaczy pozegnalas juz hiszpanskie dziewczyny? a mowilam Ci ze masz najdalej ze wszystkich> i do krakowa i do wawy. miną Cie dwa spotkania znow. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kto nastepny 05.08.03, 12:39 gdzie ta keja a przy niej ten jacht gdzie ta koja wymarzona w snach. sznurki szmaty no i labedzie, ktorych dzioby budza poranne burty... ps. co sie odwlecze to nie utonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kto nastepny 05.08.03, 12:56 aha znaczy bedzie wisiec. skoro nie utonie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kto nastepny 05.08.03, 13:18 dajac przyjemny chlod. skoro brak tu gaju oliwnego. krolestwo za martini! :P Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kto nastepny 05.08.03, 13:21 kwik: aha iliwkę z dodatkiem martini :) znawca: aha jestes rastamanem moze? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kto nastepny 05.08.03, 13:48 szanty nie, to moze: hare hare, hare rama, hare kryszna o!o!o! cala sala buja sie, szarawary powiewaja na wietrze (tym, ktory drzewka oliwne gnie. zamiast lisci martini z cytryna:P Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kto nastepny 05.08.03, 13:55 albo moj ulubiony bit umcyk umcyk umcyk um. do tego piwo z kija szczodrze chrzszczone Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kto nastepny 05.08.03, 13:57 wole umca umca. dla nich (tych od umca umca) - piwo. dla mnie martini (ze niby sie powtarzam? trudno, ktos musi). Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: kto nastepny 05.08.03, 14:14 Dziewczeta, a moze cos wzruszajacego o milosci sobie zspiewamy? Pod nieskomplikowane wino. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kto nastepny 05.08.03, 14:17 przygotowana na kazda okolicznosc. czyli "maj sie zieleni, czekam az zakwitna bzy, i ze mna pojdziesz ty". zdrowie. nasze, wasze i nieskąplikowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kto nastepny 05.08.03, 14:20 nieskąplikowanie zaintonuje takze "kochaj mnie, milosci daj mi znak, kochaj mnie nananananana". Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kto nastepny 05.08.03, 14:28 aha to moze piesn o spustoszeniu podola? jeden kolega z plazy zna rozne wesole rytmy ale ten jest najskjoczniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: kto nastepny 05.08.03, 14:36 Mnie tam wszystko jedno czy rym skoczny, czy nie, gdyz kazdy tak samo falszuje. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: kto nastepny 06.08.03, 09:13 znawca napisał: > Wszystko tylko nie szanty. Błagam!!! tylko co wzamian, musi byc conajmniej z gornej półki, no chyba że u Cię wszystko po piwnicach lezakuje...;) Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: kto nastepny 06.08.03, 09:18 Zamiast Szant, może być "Zamiast" E. Geppert. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: kto nastepny 06.08.03, 09:27 eeeee, takie smętniarstwo z rana, byłam grzeczna przecież w nocy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: kto nastepny 06.08.03, 09:29 Wrażliwość zwiesz smętniarstwem? Niech Ci więc będzie Radio Pogoda. Tam mają zawsze złote przeboje! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: kto nastepny 06.08.03, 09:30 pogoda dla bogaczy czy taka dla wszystkich, dobrych i złych?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: kto nastepny 06.08.03, 09:32 Nie dla wszystkich. Dla mnie z pewnością - nie. Kiedy znowu będzie normalniej, ludzciej, chlodniej? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: kto nastepny 06.08.03, 09:40 a kiedy Znawca znormalnieje?...to pytanie zupełnie tego typu, dlaczego sól jest słona a woda mokra...;) Odpowiedz Link Zgłoś