madzik_1 20.06.05, 12:13 Witam, wybieram się na wakacje na południe Chorwcji i poszukuję namiarów na kwatery prywatne lub domki campingowe w okolicy Dubrovnika...proszę o info.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynka282 Re: Chorwacja Dubrovnik 22.06.05, 13:51 Proponuję w wyszukiwarce wpisać interesującą Cię miejscowość w Chorwacji i wysyłać zapytania bezpośrednio do wlaścicieli kwater. Ja właśnie w taki sposób załatwiłam kwatery dla 6 osób w Tucepi za 12 EURO od osoby na noc. Polecam też miejscowość Brela. Sa tam najpiękniejsze widoki i plaże. Pozdrawiam Odpowiedz Link
madzik_1 Re: Chorwacja Dubrovnik 24.06.05, 08:39 Dzięki za info...a może znasz jakieś ciekawe miejsca , zabytki, które warto zobaczyć...Byłam już w Chorwacji,ale zwiedzałam tylko część północną i środkową... Odpowiedz Link
mjagiello Re: Chorwacja Dubrovnik 15.07.05, 15:57 bylam w dubrowniku tydzien temu. na dworcu napadla mnie sfora oferujaca pokoje.skorzystalam z jednej oferty- 10 euro za noc. byloby taniej, gdybym zostala dluzej niz jedna noc. jedynynym mankamentem byla odleglosc od centrum. ale byla dobra komunikacja miejska. Odpowiedz Link