dina56 13.02.06, 09:32 Planuję wyjazd tygodniowy do Bawarii w okolicy Oberstdorfu, Fussen. Czy koś był w tym rejonie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tellerka Re: Bawaria 20.02.06, 16:08 dina56 napisała: > Planuję wyjazd tygodniowy do Bawarii w okolicy Oberstdorfu, Fussen. Czy koś > był w tym rejonie? Ja byłam kilka lat temu Super Odpowiedz Link
mazda25 Re: Bawaria 02.03.06, 21:39 Obersdorf to piekny teren narciarski poloczony z z austriacka dolina Kleinwalsertal.Wspaniale warunki narciarskie,super atmosfera.Dobre polaczenie autobusowe.Zycze milego urlopu.Jezdze tam od lat i sobie chwale.Wspanialy teren na spacery zimowe w zdluz strumienia. Odpowiedz Link
emenefix Re: Bawaria 05.03.06, 22:43 hmmm. szkoda ze teraz. Okolice Fussen najpiekniejsze sa latem. dlaczego? nie ma najbardziej zielonych terenow an swiecie. mnóstwo kwiatów w oddali sniezne szczyty. gdzieniegdzie srebrne jeziora. normalnie cudnie jak w reklamie milka. byłem tak 6 razy. i bardzo urzekła mnei tez CZYSTOSC. Odpowiedz Link
tellerka Re: Bawaria 06.03.06, 15:53 emenefix napisał: > hmmm. szkoda ze teraz. Okolice Fussen najpiekniejsze sa latem. dlaczego? nie ma > > najbardziej zielonych terenow an swiecie. mnóstwo kwiatów w oddali sniezne > szczyty. gdzieniegdzie srebrne jeziora. normalnie cudnie jak w reklamie milka. > byłem tak 6 razy. i bardzo urzekła mnei tez CZYSTOSC. W pełni popieram Odpowiedz Link
maarylka Re: Bawaria 07.03.06, 16:53 w poludniowej Bawarri panuje zima stulecia spadla ogromna ilosc sniegu.proponuje dobre opony zimowe jesli jedziesz wlasnym autem. Odpowiedz Link
maarylka Re: Bawaria 12.03.06, 14:24 ha ha myslalam ze teraz jedziesz. w maju to nie zapomnij stroju kapielowego moze byc juz b.goraco.. Odpowiedz Link