tneduts 27.02.06, 09:31 pozdr Zwracam się z pytaniem do podrózników wszelkiej maści, jak finansujecie swoje podróże, szczególnie te kilku miesięczne. Czy pracujecie gdzieś dorywczo, czy też macie sponsora, itp???. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donalia Re: Finansowanie podróży 01.03.06, 13:11 No właśnie dobre pytanie...jak to jest? pozdr. Odpowiedz Link
bez.wyksztalcenia Re: Finansowanie podróży 02.03.06, 13:35 przez ostatnie kilka lat mieszkalam w niemczech i tamtejsze zarobki - i to z pracy dorywczej, spokojnie wystarczaja na kilkumiesieczna wloczege. wrocilam do polski i juz sie martwie, jak to bedzie....... Odpowiedz Link
sikorwawa Re: Finansowanie podróży 15.03.06, 01:29 Wystarczy pracowac na wlasny rachunek, poroze wcale nie sa drogie! Np 10 dni w 8 krajach i 4 morza za 1300 PLN: zobaczice: www.stosunki.pl/main248826020210,2,yisvp.htm I to bez oszczedzania, a daloby rade jeszcze taniej! Odpowiedz Link
s.wawelski Re: Finansowanie podróży 15.03.06, 05:38 Sikorwawa, jest pod milym wrazeniem Twojej wyprawy i zdjeciowego reportazu z niej. Pozdrowienia, S.W. Odpowiedz Link
seniorita15 Re: Finansowanie podróży 22.03.06, 14:40 A ja jestem pod wrazeniem Twojego bloga chilijczyku.Dzieki niemu dowiedzialam sie wielu nowych rzeczy o Ameryce Poludniowej.Moim faworytem jest Kolumbia i Meksyk.Mam swojego chico latino od wielu wielu lat wiec rozumiem Twoja fascynacje. Odpowiedz Link