Dodaj do ulubionych

PERU początek 2004

25.09.03, 17:40
Poszukuję chętnych na małe rodeo po świecie. Tym razem Peru! Z braku dużych finansów
prawdopodobna wyprawa samolotem do Argentyny i potem do Peru przez cały kontynent.
Ciekawi Cię to - napisz. Chętnie dołączę do kogoś z podobnymi planami. Cel wyprawy:
przygoda, nowi ludzie, nowe kultury i masa zdjęć! Termin to styczeń/luty 2004. Ja chcę jechać
na 5 tygodni ale chętnie część czasu spędzę z kimś o podobnych planach.
alienco@o2.pl - piszcie!!!
Obserwuj wątek
    • magdalenapilat Re: PERU początek 2004 28.10.03, 19:08
      Hej, bardzo nam się podoba Twój pomysł, ale my bardziej skłanialibysmy się do
      wyjazdu do amazońskiej dżungli w Brazylii. Życzymy Ci powodzenia!!!
      Magda i Łukasz
      • olioli1 Re: PERU początek 2004 25.04.04, 12:50
        Czesc

Niestety ja wyjezdzam do Peru dopiero na przełomie września i października, ale
        interesują mnie najtańsze przeloty. Napisaleś, że najtaniej będzie przez
        Argentynę. Czy mógłbyś podać więcej informacji na ten temat

Pozdrawiam
        • jorghia Re: PERU początek 2004 28.04.04, 12:12
          hej! Pierwszy raz jestem na tym forum, jestem zafascynowana Peru i chcilabym
          tam pojechac wlasnie tak jak ty w okolicy pazdzirenika 2004, nie potrzebujesz
          kogos, kto by sie dolaczyl???masz moze jakies linki do ciekawych stron o Peru,
          Boliwii, Chile? ja mialam pomysl, zeby pojezdzic troche stopem po Ameryce
          Poludniowej, myslalam nawet, zeby nie leciec do peru tylko np. do Wenezueli a
          potem kierowac sie na południe , z racji ograniczonych sridkow ile sie da
          chcialabym przejechac stopem, oczywiscie wiem, ze na niektorych trasach jest to
          niemozliwe, ale niektore odcinki calkiem niezle na stopa wychodza,
          jesli masz ochote odezwij sie
          bede czesciej to forum odwiedzac
          pozdrawiam
          jorghia
          • dalla Re: PERU początek 2004 28.04.04, 13:55
            2 tygodnie temu wrocilam z podrozy po Chile, Peru, Boliwii i czesciowo Argentyny.
            Autostopem teoretycznie sie da jezdzic po Chile (tzn. probowalismy, ale b.niechetnie sie zatrzymuja!), w Peru i Boliwii bym nie probowala, szczegolnie, ze poza miastami wielu samochodow nie widzialam. Autobusy sa tanie i da sie przezycsmile)

• katahdin Re: Chile 19.07.04, 04:23
              dalla napisała:

> 2 tygodnie temu wrocilam z podrozy po Chile, Peru, Boliwii i czesciowo
              Argentyny.

czy mozesz opisac swoja trase po Chile i jak dlugo tam przebywalas ?
          • miecznik5 Re: PERU początek 2004 18.07.04, 09:47

jorghia,
            ja rowniez sie wybieram do Peru na przelomie pazdziernika/listopada. odezwij
            sie na miecznik5@gazeta.pl jezeli wciaz poszukujesz kompana do podrozy
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka