Dodaj do ulubionych

Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś?

03.02.11, 21:23
Znacie tę wkładkę od wózka casualplay? Czy ona jest fajna, gruba, miękka itp? Czy to rzeczywisty kolor (pomarańczowy)?
Ja szukam czegoś do speedi i tę znalazłam. Macie jakieś doświadczenia? Warto?
img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/14/42/49/82/1442498206
Obserwuj wątek
    • magdashero Re: Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś? 03.02.11, 22:08
      mam identyczną i używałam jej w concord fusion, jest fajna ale nie zbyt gruba, moim zdaniem wystarczająco. mam wózek w kolorze jasnego beżu i ona ładnie go ożywiała, materiał jest łatwy w czyszczeniu ale zarazem sztuczny dosyć. ja ogólnie ją polecam
      • afroddytta Re: Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś? 03.02.11, 22:12
        A też miałaś tę pomarańczową? (bo ja wózek też mam beżowy). Nie wiem tylko czy ona taka pstrokata nie jest i czy do chłopięcych granatowych ciuchów by pasowała.
        • magdashero Re: Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś? 03.02.11, 22:20
          dokładnie taką jak na zdjęciu, też mam chłopca ale kurcze nie zastanawiałam się nad tym czy pasuje do granatowych spodni, ale chyba tak smile nie jest bardzo pomarańczowa, ja bym ją bardziej określiła jako pomidorową
          • sylki Re: Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś? 03.02.11, 22:23
            granat pasuje do wszystkiego smile
            Więc spokojnie bym ten pomarańcz brała.
    • simimi Re: Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś? 03.02.11, 23:10
      Wiesz, ja też niedawno szukałam wkładki do speedi i okazało się, że wkładki mają różną odległość od zgięcia do otwory na pas między nogami. Musisz zmierzyć w wózku i zapytać sprzedawcę o tę odległość w cm w tej wkładce. Wiem, że pasują do speedi wkładki z x-landera. Mi ostatecznie udało się kupić niedrogo wkadkę oryginalną quinny speedi i jest super. Mój prawie 6-miesięczny synek już nie ginie w wózku i wygodnie mu się leży (wcześniej wpadał w dół między siedziskiem a oparciem).
      • mak-111 Re: Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś? 04.02.11, 00:01
        polaczenie granatowego z pomaranczowym jest sliczne smile
    • afroddytta Re: Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś? 06.02.11, 12:04
      Wkładka poszła za 90 zł (plus przesyłka), to chyba drobna przesada? nie spodziewałam się...
      • kpg81 Re: Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś? 06.02.11, 12:16
        Nowe sa chyba po 120zl, jesli ta byla uzywana to 90 to faktycznie duzo
      • sylki Re: Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś? 06.02.11, 12:17
        Czasami tak jest jak sępy się rzuca wink
        Afroddytta, a nie myślałaś by kupić coś takiego
        allegro.pl/materacyk-wkladka-do-wozka-fotelika-hustawki-i1440320051.html
        Możesz napisać do tej osoby o kolor pomarańczowy, może tez np robi bawełniane, tak by dziecko się nie pociło

Mi się marzy do bboo wkładka na lato, jest sliczna w kolorze turkusowym czy też błękitnym, ale to koszt ponad 200 zł uncertain
        • afroddytta Re: Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś? 06.02.11, 20:44
          Ogólnie to czekam na jakąś okazję, bo obecnego malucha woziłam bez wkładki, a następne rodzę w czerwcu, więc do spacerówki przesiądzie się zimą, to będzie śpiwór i w sumie jeśli w ogóle ta wkładka będzie mi potrzebna to pewnie za rok smile ta aukcja była od 20 zł i w sumie myślałam, że nie będzie wielkiego zainteresowania.
          Co do tej z linka, to jedna forumka kupiła do speedi, ale chyba przestała speedi jeżdzić i nie jestem pewna jak ten materacyk się sprawdził. Poza tym ten materiał średni i nie wiem jak z grubością. Więc ciśnienia nie mam i tak się tylko przymierzam, może się trafi tania od speedi, zobaczymy.
          • simimi Re: Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś? 06.02.11, 21:35
            A widziałaś tę aukcję
            allegro.pl/oryginalna-wkladka-do-wozka-speedi-sx-i1447593332.html
            ta cena to nieco ponad połowa wartości nowej wkładki, myślę że to okazja. A wkładka jest super. Mój maluszek (właśnie zimą muzieliśmy z gondoli przejść na spacerówkę) świetnie się w niej znajduje. Poprzednio ginął w wózku, teraz jest ok i tak jakoś przytulniej smile
            • afroddytta Re: Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś? 06.02.11, 21:55
              Oczywiście, że widziałam smile
              A twój maluch jeżdził w zimie i z wkładką i ze śpiworem? Bo ja zakładałam, ze w zimę to tylko śpiwór.
              Kurczę, tej oryginalnej wkładki nie macałam (niby widziałam w sklepie), ale ogólnie opinie są bardzo mieszane i nie jestem przekonana... jakoś dużo bardziej podoba mi się taka jaką widziałam w slalomie. Na razie tej to nie kupię, bo za długo by musiała leżeć, ale ogólnie wkładka cały czas mi po głowie chodzi tylko decyzji brak...
              • simimi Re: Czy ta wkładka jest fajna? zna ktoś? 06.02.11, 22:24
                Do spacerówki przeszedł w styczniu, skończył wtedy 5 mcy. Bez wkładki - kurcze, nie dało się go położyć, bo taki dziwny dół w tej spacerówce, że by krzywo leżał - wiadomo, on jeszcze nie dzieci. Kładłam więc w to miejsce kocyk złożony i rożek (jako wkładkę, czyli ten kwadrat złożony na pół) i wtedy jakoś to było. Oczywiście na spacery na to wszystko jeszcze śpiworek. Teraz po zakupie wkładki odpadają kocyk i rożek, sam śpiworek wystarcza, aby małemu się wygodnie leżało.
        • magda79pn SYLKI 06.02.11, 23:20
          ja będe miała wkładki do buga wink nie wiem tylko czy dam radę "przeskoczyć" temat bawełny, ale na tą chwilę będą polarowe (na wiosnę -jesień) smile identyczne jak buga wink w kolorach jaki kto chce a nawet dwustronnie inne smile
          • magda79pn Re: SYLKI 06.02.11, 23:26
            mam fotkę, jak chcesz zobaczyć to odezwij się do mnie na maila, nie będę tutaj wklejała zdjęć, bo nie wiem czy mnie zaraz nie pogonicie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka