Dodaj do ulubionych

No i stalo sie :)

06.02.11, 18:07
w dniu dzisiejszym stalam sie wlascicielem Bugaboo bee + w kolorze niebieskim bede miala tez wkladke w kolorze niebieskim i dodatkowa budke w kolorze zoltym - wybrana przez meza bo chcial kupic zolty

uzytkownikiem bede od polowy marca az przyplynie do mnie z usa i nie wiem czy sie cieszyc czy nie bo wzielam tez citi mini a w kwietniu planowalam sprzedac pomarancz i wziac fiolet i nie wiem czy ten manewr sie uda bo maz juz bedzie na miejscu smile
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: No i stalo sie :) 06.02.11, 18:32
      ooo Agnes jak tylko będziesz w posiadaniu to czekam na porównaniesmile bee zawsze mi się podobało,ale za drogi jak dla mnie uncertain może dla 2 dziecka namówię M tongue_out
    • kpg81 Re: No i stalo sie :) 06.02.11, 19:19
      Super, szkoda tylko , że musisz tak długo czekać zanim do Ciebie dotrze.
    • sylki Re: No i stalo sie :) 06.02.11, 19:31
      Super, męża jakoś ustawisz tak by było dobrze (mój już sie przystosował do mojego hmm skrzywienia tongue_out)
      A bee + zazdraszczam big_grin
    • isabel_o Re: No i stalo sie :) 06.02.11, 19:32
      Ja plusa mam też z niebieską budąsmile Dobrze, że będziesz miała niebieską oprócz żółtej bo żółta sprawdza się najlepiej w okresie jesienno - zimowym. W lato siadają na niej małe robaczki uncertain Ja poprzednie bee miałam z żółtą ale jak zrobiło się ciepło i zobaczyłam co się dzieje to dokupiłam niebieską na okres wiosenno - letni. Dlatego plusa od razu zamówiłam z niebieską. Nie mniej jednak uważam, że z żółtą wyglądają super!smile Ja teraz bee plus używam z niebieskim śpiworkiem bunker lodger. Może w wolnej chwili wrzucę fotkę to zobaczysz jak kolorystycznie fajnie gra z tą budą...
      • tygisek Re:Isabela_o :) 06.02.11, 19:52
        widze, ze rowniez Ci sie spodobal bunker! ja tez sie czaje czaje smile gdzie kupowalas, jak z ew. wysylka do Polski? no i cena cena.... smile pozdrawiam,A.
        • isabel_o Re:Isabela_o :) 06.02.11, 20:07
          Aga, jutro w wolnej chwili do Ciebie zadzwonię i wszystko Ci powiem , tak będzie prościej wink
          • isabel_o Zdjęcia bee plus 06.02.11, 22:00
            3 kolejne zdjęcia

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2607932,2,1,Bee.html
    • coco_rosie Re: No i stalo sie :) 06.02.11, 21:06
      Czyli dobrze się stało wink

Ja też się chyba zdecyduję na bee+, skoro te nowsze modele są poprawione. (Tylko ten smart kusi, kusi...)
      W obecnym mam budkę żółtą i niebieską i jakoś zmasowanego ataku robali na żółtą nie zauważyłam. Teraz chyba wezmę khaki.
      Słuchajcie, a w bee+ siedzisko się jakoś bardziej przedłuża, czy nic nie zmienili?

• isabel_o Re: No i stalo sie :) 06.02.11, 21:18
        No to miałaś dobrze. Może ja na takie lato trafiłamwink Ale mało tego robaczki, parę razy mi się trafiło , że osa się przy budzie "plątała" i oczywiście obwiniłam za to kolor budy. Co do siedziska to napewno jest szersze, oparcie dłuższe i siedzisko chyba też jest trochę dłuższe.
        • dima1312 Re: No i stalo sie :) 06.02.11, 21:58
          ja zdecydowałam siętakze na bee+! szok ale cały czarny z czerwoną wkładką...Iza naszło mnie wczoraj!!
          • isabel_o do dima 06.02.11, 22:01
            Właściwa decyzja!!! smile
            • agnes_nyc Izabel 06.02.11, 22:14
              a raczka jest regulowana ??

wrzuc fotki na watek ze zdjeciami smile
              • isabel_o Re: Izabel 06.02.11, 22:44
                Rączka jest regulowana. Fotki wrzucone smile
          • isabel_o do Dima 06.02.11, 23:21
            No to będzie o czym gadać jutro wink big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka