Dodaj do ulubionych

dostawka do wózka

08.02.11, 18:01
Będę potrzebowała dostawki do wózka dla starszego dziecka (wózek będzie bugaboo cameleon). I to co widziałam i co mi się nie podoba to to że osoba pchająca wózek idzie z boku i nie jest to chyba wygodne? czy jest jakaś dostawka że człowiek normalnie idzie? czy to raczej norma że tak dziwnie się z tym człowiek porusza?

Jakie dostawki pasują do wózka bugaboo - tylko te firmowe czy np. lascal buggyboard też? Jeśli lascal pasuje to napiszcie proszę jaka jest róznica między maxi i mini.
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: dostawka do wózka 08.02.11, 20:09
      buggy pod???
      tylko ze na nim sie siedzi i montuje sie go z boku na stelazu smile
    • afroddytta Re: dostawka do wózka 09.02.11, 21:33
      Sama się zastanawiam jaką dostawkę wybrać (lascal czy mutsy) i przez przypadek znalazłam to:
      www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=5669&osCsid=8ca16722c5fd2d1c23bf615994f90ff1Pozdr
      • afroddytta Re: dostawka do wózka 09.02.11, 21:43
        Jeszcze znalazłam taką super stronę, wybierasz model i są zdjęcia i szczegóły mocowania
        www.buggyboard.info/
    • cortinka Re: dostawka do wózka 09.02.11, 22:25
      W swoim starym Frogu miałam orygianlną dostawkę Bugaboo i szybko jej się pozbyłam, bo była za długa i cały czas na nią wchodziłam. Teraz mam dostawkę Lascala, ale stosuję ją przede wszystkim do Emmaljungi, bo jej najczęsciej używam. Lascal jest o wiele lepszy, ale cudów nie ma, i tak na nią wchodzę (to chyba zależy od długości nóg i stawianych kroków). Do Cameleona jej nie montowałam, bo używam go na króciutkie spacery i jest nam ona niepotrzebna.
      • mak-111 Re: dostawka do wózka 09.02.11, 22:59
        mysle, ze ta moze byc fajna. i wyglada na to, ze nie przeszkadza w chodzeniu tylko chyba niedostepna w Pl mountainbuggy.com/en/free-rider
        • aldakra Re: dostawka do wózka 10.02.11, 07:48
          Dzięki dziewczyny. Mnie się też ta oryginalna od bugaboo wydaje taka dłuuuga.
          A jaka jest różnica w tych dostawkach lascal mini i maxi - tylko wielkość? Tak mi się coś wydaje że to mini jest do mniejszych wózków? tak? czy jest jakaś inna różnica niż cenowa?
          • aldakra Re: dostawka do wózka 10.02.11, 07:53
            Właśnie sprawidzłam na stronie gdzie jest dopasowanie dostawki lascal i wynika z tego że do bugaboo cameleona tylko maxi jest możliwość podłączyć. hmm...
            • isabel_o Re: dostawka do wózka 10.02.11, 08:35
              Ja mam cameleona i obydwie dostawki i oryginalną bugaboo i tą maxi lascala. Z tym, że lascala do cameleona nie używałam tylko do MB swifta. Ale powiem jedno bardziej podoba mi się bugaboo z 1 kółkiem bo lascala hałasuje. Ale jeśli bugaboo to ta z 2010 nie starsza bo te starsze miały kółka , które szybko się niszczyły. Ja kupiłam tą z 2010 bo ma takie samo kółko jak w modelu wózka bee, a te kółeczka są bardzo fajne i wytrzymałe...
              • didis Re: dostawka do wózka 11.02.11, 10:18
                Ja do swojego miała lascal maxi, szczerze dla takiego duże dziecka nie polecam. Ciężko się prowadziło, a wózek bardzo tracił na zwrotności. Wg mnie strata pieniędzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka