Dodaj do ulubionych

śpiworek/wkładka do BJ CIty Mini

14.02.11, 20:45
gdzie mozna kupic taki spiworek? czy pasuja tylko orygianlne? czy moze ktos mi poda kontakt do Pani Magdy/Helenki (juz nei pamietam dokladnie ktora co szyje), ktora szyje takie spiworki oraz wkladki do tego wozka?
Obserwuj wątek
    • vanillafields Re: śpiworek/wkładka do BJ CIty Mini 14.02.11, 20:47
      Co do wkladek, to wiem, ze z Maclarena pasuja.. Tylko ze nie ma dziury na raczke do skladania, ale mozna siegac pod wkladke, albo sobie dziure zrobic.
      https://www.suwaczek.pl/cache/3182457d54.png
      • agnes_nyc Re: śpiworek/wkładka do BJ CIty Mini 14.02.11, 20:54
        namiary na Magde masz w watku dla sprzedawcow wink
    • calineczka793 Re: śpiworek/wkładka do BJ CIty Mini 14.02.11, 21:15
      Z maclarena niestety nie pasuje - jest za krótka tj. oparcie za krótkie i ma inny rozstaw otworów na pasy. Mam i do Maca XLR i do MX3.

Pani Helenka szyje wkładki, Magda szyje śpiworkiwink - wpisz śpiworek profilowany na All i wyjdzie, email do Pani Helenki mi się zapodział, ale myślę, że Iza się odezwie z namiarami do Pani H.

D.
      • agnes_nyc Re: śpiworek/wkładka do BJ CIty Mini 14.02.11, 21:33
        Magda tez zaczela szyc wkladki smile
        • calineczka793 Re: śpiworek/wkładka do BJ CIty Mini 15.02.11, 10:06
          ooo to newswink A można gdzieś zobaczyć wkładki Magdy? Bo na All chyba nie ma wystawionych?

Pozdrawiam!

D.
      • abigail83 Re: śpiworek/wkładka do BJ CIty Mini 15.02.11, 09:58
        To ja podam maila do p. Heleny, skoro isabel już podawała, to nikt mi mam nadzieję nie będzie miał za złe wink uszyła mi do Elita, śliczną, bardzo jestem zadowolona.
        kaminska1952@o2.pl
        • agnes_nyc Re: śpiworek/wkładka do BJ CIty Mini 15.02.11, 10:37
          Magdy wkladki sa na chwile obecna tylko polarowe (masz zdjecia w watku dla sprzedawców) ale magda ma szyc takie tez na lato smile
          • kamire12 Re: śpiworek/wkładka do BJ CIty Mini 15.02.11, 11:04
            wlasnie widze te wkladki na watku sprzedawcow, ale wygladaja tak szmatowo. nie wygladaja tak jak wkladki do maclarenow, a te chyba sa troche sztywniejsze i piankowe, a nie tylko ochraniajace tapicerke, czy sie myle? te np. allegro.pl/maclaren-mx3-akcesoria-wkladki-kolorowe-wybor-i1428566259.html wygladaja na takie lepsze, sztywniejsze, piankowe. czy ta druga Pani szyje takie czy tez takie szmatkowe?
            • calineczka793 Re: śpiworek/wkładka do BJ CIty Mini 15.02.11, 11:35
              Hejwink

Wkładki do Maców, Casualplay'ów są całkowicie inne od tych ręcznie robionych, mam i do Maców i Casualplay"ów obie i mam wkładkę od Pani Helenki - wkładki od Pani Helenki nie można nazwać "szmatkową" - nie jest piankowa, ale jest baaardzo fajna - ja wkładek stricte używam w okresie "bez śpiworkowym".

D.
        • calineczka793 abigail83 15.02.11, 11:36
          Dzięki na namiary do Pani Helenki - mi się gdzieś email do niej zapodział i właśnie miałam pisać do Izy, coby podaławink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka