Dodaj do ulubionych

Nowy BOB 2011

21.02.11, 16:54
Nareszcie BOB doczekał się nowej szaty graficznej,dla zainteresowanychwww.peppyparents.com/servlet/the-31/bob-revolution/Detail
Obserwuj wątek
    • zurekgirl Re: Nowy BOB 2011 21.02.11, 19:33
      Hmmm, stara kolorystyka bardziej mi sie podoba....ale chyba ulepszyli podnozek. Kolorki jednak zbyt smutne jak dla mnie.
    • saras-wati Re: Nowy BOB 2011 21.02.11, 19:49
      nie podoba mi się ten wózek...ale wydaje się być bardzo funkcjonalny, dobrze osłonięty etc.

ktoś ma taki z Was? jak jego użytkowanie?
      • dima1312 Re: Nowy BOB 2011 21.02.11, 20:50
        to są świetne wozki,myślę ze nawet lepsze od B.J.Elite,ale niestety nie osiągalne u nas ja bardzo go chciałam i czekałam na ten nowy model ale juz mam Elit więc zbastowałam.
    • variuss Re: Nowy BOB 2011 22.02.11, 12:33
      mam nadzieje, ze jak bede miala nastepne dziecko to te wózki bede dostepne chociaż w europie - najlepiej DE lub UK, juz nie wymagam zeby w PL
      Swoja droga, jak ktoras ma troce kasy do zainwestowania to mysle ze sprowadzenie marki BOB do pl mogłby byc opłacalne wink
      Szkoda tez ze marki Blumberide nie ma w pl, mysle ze model flyer byłby hitem, bo nie ma u nas wózka o takich funkcjach, a wagowo i cenowo jest tez atrakcyjny

• variuss Re: Nowy BOB 2011 22.02.11, 12:35
        Bumbleride

miało być
        • sylki Re: Nowy BOB 2011 22.02.11, 12:59
          Masz rację, jakbym otwierała sklep, to byłyby to chyba pierwsze wózki w tzw niszy wink polskiej
      • agnes_nyc Re: Nowy BOB 2011 22.02.11, 13:02

variuss napisała:

> Swoja droga, jak ktoras ma troce kasy do zainwestowania to mysle ze sprowadzeni
        > e marki BOB do pl mogłby byc opłacalne wink
        > Szkoda tez ze marki Blumberide nie ma w pl, mysle ze model flyer byłby hitem,
        > bo nie ma u nas wózka o takich funkcjach, a wagowo i cenowo jest tez atrakcyjny

Byc moze beda niedlugo w PL choc negocjacje trwaja z reguly mnostwo czasu ale przekazalam juz miesiac temu namiar na boba odpowiedniej firmie w Pl

bo do sciagania to zadna prywata nie ma szans na sciagniecie marki do PL firmy wymagaja doswiadczenia i sieci dystrybucji oraz odpowiednio udokumentowanej sytuacji finansowej do samych rozmow sad kiedy probowalam z Joovy ale to kiepska firma wozkowa i zrezygnowalam wiec znam to od podszewki jak to dziala

miejmy nadzieje ze sie uda i BOB bedzie w PL
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka