Dodaj do ulubionych

COSATTO VENTURE

06.03.11, 12:53

czy ktos widział ten wózek na zywo? szukam zwrotnego wózka, nie za dużego po złożeniu, dla 2 latki. hehe taki coś ala BJCM smile ale oczywiście nie liczę na tą samą jakośćsmile z grugiej strony cena atrakcyjna i fajny kosz na zakupy, a w komplecie śpiworek i folia
ciekawi mnie amortyzacja w tym wózku? no i ogólnie, np czy raczka jest wysoko?
w aukcjach jest napisane, że można regulowac wysokośc oparcia- ciekawa jestem w jaki sposób. ogólnie napiszcie coś jeśli oczywiście coś wieciesmile
Obserwuj wątek
    • mama.macka Re: COSATTO VENTURE 06.03.11, 18:31

nikt nie widział?
      sad
      • mak-111 Re: COSATTO VENTURE 06.03.11, 20:06
        nie widzialam na zywo, ale kiedys sie nim interesowalam i nikt o nim nic nie wiedzial. wg mnie jest bardzo ciezki jak na spacerowke z takimi kolkami (11 kg) i bedzie sie pewnie ciezko prowadzic.
        • berciunia1 Re: COSATTO VENTURE 06.03.11, 20:29
          no właśnie nikt nic nie wie...sad waga serio duża, ale szczerze mówiąc to wydaje mi się na oko, że wózek waży mniej- 11 kg ważył mój daaawny chicco 6WD a to o wiele większy wózek....
          dlatego miałam nadzieję, że ktoś go może widział na zywo- a one są gdzieś w sklepach w polsce? cosato ma tutaj wogóle swoją dystrybucję?
          cena kusi, wygląd też nie najgorszy.
          no ale nie mam aż tyle kasy by sobie zaryzykowaćsad
    • ja-prezes Re: COSATTO VENTURE 10.03.11, 15:11
      miałam ten wozek, fajny ale ala 2 latka bedzie za mały - mam na mysli długość oparcia i podnózek. podnozek jest jakby krotki i wiekszy maluch ma kolana pod brodą
      lekki, łatwy w skladaniu, bardzo duzy kosz, fajny materiał, oparcie regulowane paskowo - czyli płynnie, oparcie całkowicie na płasko
      dla mnie - najwiekszy minus dla 2 latka- krotki podnozek
    • berciunia1 Re: COSATTO VENTURE 10.03.11, 17:32
      no własnie, ten podnóżek też mi się wydawał krótkisad no ale już nie aktualne kupiłam sobie na pocieche quinny freestyle 4 XL smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka