kk7367 06.03.11, 19:46 I znowu dylemat.... zdecydiowan byłam juz na BJCM ( odrzuciłam PP SI) a tu pojawiaja sie nowe Zoopery. Prosze o rade, który, który.....? Dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saras-wati Re: BJCM czy Zooper Bolero 06.03.11, 21:22 haha, skąd ja to znam tylko ja najpierw kupuję, a potem się zastanawiam się czy faktycznie mi odpowiada. No zoopera nie miałam, więc się nie wypowiem no, ale mam mini i jest świetny Oczywiście w swojej klasie. Wg mnie wśród wózków do 1000 pln nie ma dla niego alternatywy. Odpowiedz Link
kk7367 Re: BJCM czy Zooper Bolero 06.03.11, 21:29 Tak, tak, ale widzę, że BJ wystawiony na sprzedaż. I co dale......MB? Naczytałam sie Waszych opinii na temat BJ i bylam zdecydowana. ale ten Zooper, całkiem, całkiem, - przynajmniej na zdjęciach. Hula miała dobre opinie, więc się zastanaiam, i te kolory nowe...... Nie wiem, nie wiem. Odpowiedz Link
gaga-sie Re: BJCM czy Zooper Bolero 06.03.11, 21:52 Hula akurat chyba "wychodzi" ze sprzedaży, więc nie ma nowych kolorów-chyba, że coś przeoczyłam. Szkoda,że taka słaba dystrybucja tych wózków, w mojej okolicy nie ma i nie można obejrzeć, są na pewno w okolicach Białegostoku i Lublina Odpowiedz Link
kk7367 Re: BJCM czy Zooper Bolero 07.03.11, 07:30 Chodziło mi o opinie jakie miała hula, a zastanawiam sie nad kupnem Bolero. Zgadza się huli już nie ma w ofercie. Ciekawe jak te kolorki wyglądają w rzeczywistości. Może ktoś widział już na żywo, ja też nie mam sklepu w okolicy. Odpowiedz Link
saras-wati Re: BJCM czy Zooper Bolero 07.03.11, 07:37 to kup bolero, a latem kupisz mini, jak Ci bolero nie podejdzie Poza tym kupując w internetowym sklepie masz możliwość zwrotu bez podania przyczyny w ciągu 10 dni Odpowiedz Link
kk7367 Re: BJCM czy Zooper Bolero 07.03.11, 07:54 Możę to jest wyjście, pomyślę.... a pewnie i tak się skończy na BJ od Agnes Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: BJCM czy Zooper Bolero 07.03.11, 08:16 saras sprzedalas juz swojego mini czy jednak zrezygnowalas ?? jak ja zaluje ze dalam sie namowic na sprzedaz swojego mini teraz cieplo i nie mam malego wozka a bugaboo zajmuje mi caly tyl auta bo mam maly bagaznik a bee + plynie i plynie i doplynac nie moze Odpowiedz Link
kk7367 Re: BJCM czy Zooper Bolero 07.03.11, 08:22 Agnes, Saras sprzedała ( widziałam w ogłoszeniach). A Ty juz wiesz, kiedy dostaniesz nowe??? Odpowiedz Link
saras-wati Re: BJCM czy Zooper Bolero 07.03.11, 09:16 sprzedałam teraz jeszcze urban do sprzedania został i chcę kupić swifta a jak z niego nie będę zadowolona, to piszę się w maju na fioletowe mini u Ciebie Odpowiedz Link
variuss zooper Bolero 07.03.11, 09:06 co do bolero kiedys na niego strasznie chorowalam, jakies 2 lata temu a teraz mi dziecko juz przerosło ( chyba- nie znam wymiarów siedziska)) ale ciagle szukam pretekstu zeby go jednak mieć. tylko czemu on nie ma tacki!!! na stronie ameryknskiej tacka jest pokazana jako akcesoria mnie nie zachwyciło BJ mini na żywo, chociaz fakt w tej cenie i w tym przedziale wagowym nie ma za wiele konkurencji znalazlam w necie zdjecie z cąlkiem duzym dzieckiem w srodku i jeszcze pare rel fotek: www.sammymakessix.com/2011/02/2011-zooper-bolero-review.html Odpowiedz Link
variuss Re: zooper Bolero 07.03.11, 12:46 jeszcze wkleje tu moj wpis z konkurencyjnego forum: Takie wymiary udało mi sie skompletowac z amerykanskich stron, co do zopera waltz to sie pokrywa z moimi pomiarami, wiec mysle ze sa wiarygodne. Zródła danych rozne, duzo tego było wiec nie podaję konkretnie BOLERO Stroller Weight: 20 lbs - 9 kg waga wózka Handle Height: 42" - 107 cm wysokośc rączki Backrest Height: 17" -43 cm wysokosc oparcia Seat width: 13.4" – 34 cm szerokosc siedziska głebokości siedziska i innych wymiarów nie znalazłam WALTZ - dla porównania Stroller Weight: 19 lbs - 8,6 kg waga wózka Handle Height: 40" - 102 cm wysokośc rączki Backrest Height: 17" -43 cm wysokosc oparcia Seat width: 12" – 30,5 cm szerokosc siedziska Seat Depth: 9-13" 23 – 33 cm ( głębokość siedziska, podnóżek 10 cm) Seat to canopy: 23" – 58 cm odległość od siedziska do budki Drop to footrest: 9" – 23 cm odległość do podnóżka Seat to ground: 18" – 46 cm wysokość siedziska od ziemi Odpowiedz Link