Dodaj do ulubionych

Co Was denerwuje w bugaboo bee+

29.03.11, 19:37
Poproszę o minusy, chcę byś zupełnie świadoma na co się piszębig_grin
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 29.03.11, 21:42
      mi brakuje przekladanej raczki, i wada jest to ze nie mozna zlozyc dobrze wozka jak siedzisko jest twarza do mamy, brakuje mi tez hamulca takiego jak w cameleonie bo byloby gdzie torbe powiesic smile ale musze zalozyc hak i kupic organizer bo mam torbe z skip hop ale niestety nie nadaje sie do bee+ spada i rysuje mi stelaz.

ale i tak go kocham wreszcie moge zniesc sama wozek z dzieckiem z 4 pietra (pomijajac city mini)
      • didis Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 29.03.11, 21:46
        A jak ze składaniem, powinno być lepiej dopracowane jak w Cameleonie, czy jest ok ? I co to znaczy, że się nie da do końca złożyć?
    • lucyna_1980 Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 29.03.11, 21:54
      - luzy na stelażu - słychac takie pukanie, jak się nim jedzie - przy takiej klasy wózku nie powinno to mieć miejsca
      - brak uchwytu lub rączki do przenoszenia złożonego wóżka
      - z założonym oryginalnym śpiworem nie da się przełożyć siedziska tył/przód trzeba częściowo zdemontować śpiwór
      - generalnie rozkładanie go jest dla mnie upierdliwe i ładnie tylko wygląda na filmie reklamowym bo po pierwsze trzeba dwie ręce a po drugie żeby sobie tą nogą pomóc to trzeba mieć super równowagę

• agnes_nyc Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 29.03.11, 22:03
        jak siedzisko jest przodem do mamy to wozka nie mozna docisnac do zlozenia calkowitego

jak przelozysz to zlozysz wozek i wyglada tak jak city mini (po zlozeniu) mam nadzieje ze teraz wyjasnilam lepiej bo ciezko u mnie z wyslawianiem dzis wrocilam calodniowych zakupow

co do pukania - u mnie nic nie puka

co do rozkladania wozka ja nie mam problemow rozkladam jedna reka z dzieckiem na reku - dzis mialam praktyke i calkiem sprawnie mi szlo smile
        • isabel_o Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 30.03.11, 10:03
          Pi złożeniu bee plus jest nawet mniejszy od mini. Wiem bo ostatnio plus zajął miejsce mini jako wózek przewozowy do auta. Bardzo często używam siedzeniem do siebie i nie ma większej różnicy przy pakowaniu do bagażnika, więc nie przeszkadza za bardzo to, że siedzisko się nie dociska... Rozkładam bez problemu trzymając jedną ręką wózek. Ale faktycznie można się zachwiać jak się stoi na jednej nodze a drugą szuka białego pedałasmile Ale generalnie rozkłada się szybko i bez problemu i składa się również szybciutko. Mi się udało przełożyć siedzisko ze śpiworkiem w środku wink Wadą może być buda, która przy rozłożonym na płasko oparciem niezbyt dobrze osłania przed słońcem, ale ja używam daszka teutonii i jest super. Poniżej zdjęcie bee plus ze śpiącym i niewidocznym prawie 3-latkiem smile
          [img]http://img651.imageshack.us/img651/4976/img2011032700202.th.jpg

• isabel_o Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 30.03.11, 10:06
            [img]http://img651.imageshack.us/img651/4976/img2011032700202.jpg

• dima1312 Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 30.03.11, 11:11
              didis widzę ze cię męczy bugaboo? ja w zaszadzie wad nie widzę oczywiście wolałabym jednak aby był bardziej zabudowany,ale przy dziecku 4 letnim to juz przesada... wozek jest fajny ja jednak szukam jeszcze czegoś baardziej zakrytego
              • agnes_nyc Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 30.03.11, 11:25
                Izabel a jak z parasolka tez nie oslania ??

bo wlasnei sie zastanawiam nad tym daszkiem tetuni ale mam tez parasolke tylko w czerwieni ale co tam jak bedzie oslaniac to moze parasol mi wystarczy
                • isabel_o Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 30.03.11, 11:31
                  Parasolka osłania. Ja w lato używałam cały czas parasolki i było ok smile
                  • didis Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 04.04.11, 11:11
                    Ja mam taki daszek uniwersalny, no męczy mnie mini okrutnie, ale smile i nowy stokke. Wymysliłam, że po sprtzedaży bugaboo - który tanio nadal w mojej oferciesmile kupuję nowego stokka - tzn uzywanego ale nowy model i potem plusa na koniec wózkowania. No i sprzedaję Mini. W ten sposób tylko orbita nie przetestuje. Liczę, ze bee kupie od dimysmile bo pewnie go będzie kiedys sprzedawała i tu ładnie się uśmiechambig_grin
                    • saras-wati Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 04.04.11, 11:19
                      haha, też mi przesżło to przez myśl, że ten bee wart upolowania jestbig_grin
                    • dima1312 Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 04.04.11, 12:26
                      no kto wie pewno po lecie będzie szedł na licytacje!
                      • didis Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 04.04.11, 19:58
                        napisałam na privbig_grin Ciekawe jak będę zadowolona z nowego wózkabig_grin
    • culiacan Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 04.04.11, 22:21
      Ten wózek jest na serio fajny. Ma mnóstwo fajnych gadżetów i dodatkowo gdzieś na necie znalazłam zdjęcia nowych budek, np. zielona i pomarańczowa takie radosne i wesołe. Jedynie co czasem mi się zdarza i może to wkurzać to wówczas gdy zjeżdżam z wysokiego krawężnika to te przednie kółka bardzo się uginają. Kiedyś się wystraszyłam że się złamią ale to taki solidny wózek. I ta budka przeciwsłoneczna, o której pisałyście jest bombowa. Moja mała przez całe lato pod nią spała i nie pociła się. Jest super wentylowana. Poza tym uwierzcie wiele osób zaczepia mnie i pyta co to cudny wózek. Ach więc nie wiem dlaczego chcę go zmienić ... ale ta mania wózkowa
      • didis Re: Co Was denerwuje w bugaboo bee+ 05.04.11, 08:44
        Ja widzę tak - słabo osłania dziecko, nie wiem jak z jeżdżeniem - muszę sprawdzić. Właśnie sprzedaję mini - i tu osłona będzie mniejsza, ale chodzi mi bardziej o jakość prowadzenia, osłona w wakacje średnio mi się przyda a normalnie i tak używam MB. Porównajcie mi go z mini proszęsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka