didis 02.05.11, 10:02 To z jakim wozkiem zostajesz, kupujesz jeszcze cos nowego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dima1312 Re: dima 02.05.11, 15:28 zostałam z Elite i mini4,pewnie kupię zaraz coś zostało mi juz niewiele do ilości 30 zakupionych wozkow!! ale jak się uprę to trafię do księgi G. Odpowiedz Link
dima1312 Re: dima 02.05.11, 15:43 tak idziemy łeb w łeb!!! tylko ty masz trochę więcej czasu!! Odpowiedz Link
isabel_o Re: dima 02.05.11, 15:44 Dima i co my zrobimy jak nam dzieci z wózków wyrosną... Trzeba będzie sobie poszukać nowego bzika do obgadywania Odpowiedz Link
cortinka Re: dima 02.05.11, 21:56 Też się dzisiaj zastanawiałam co ja zrobię jak mi najmłodsze dziecko wyrośnie z okresu wózkowego? Powiększenie rodziny raczej nie wchodzi w grę Czytałam, że wózkomania lubi przechodzić w roweromanię, ewentualnie w butomanię. Dziewczyny, może coś w tym kierunku? Odpowiedz Link
dima1312 Re: dima 03.05.11, 00:32 tak musimy pomyśleć! narazie nic innego mi do głowy nie przychodzi... Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: dima 03.05.11, 08:49 ja mam dwa wozki ktorych nigdy nie bede chciala sie pozbyc z sentymentu pewnie was nie dogonie bo zamierzam zatrzymac sie na max 5-6 ale planuje jeszcze trzy przetestowac a najgorsze jest to ze zaczynam patrzec na Stokke heheh didis zarazilas mnie po okresie wozkowym chyba beda buty bo mala manie juz mam teraz tylko miejsca brak Odpowiedz Link
dima1312 Re: dima 03.05.11, 10:49 hej, Agnes kup Stokka będziesz zadowolona moim skromnym zdaniem to wspaniały wozek ale nowy model stary nie ze względu na siedzisko mam zdjęcia stokke z moim wtedy 3 latkiem i wygląda supewozek oczywiście! Odpowiedz Link
isabel_o cortinka 03.05.11, 11:45 To co cortinka, po plusie stokke bedzie nastepny w kolejce. Zaloze się , że bedzie Cie meczyl jego zakup po tym jak zobaczysz zdjecie dimy Odpowiedz Link
cortinka Re: cortinka 04.05.11, 21:29 isabel_o napisała: > To co cortinka, po plusie stokke bedzie nastepny w kolejce. Zaloze się , że > bedzie Cie meczyl jego zakup po tym jak zobaczysz zdjecie dimy Oj będzie mnie ten Stokke męczył tylko moje dziecko waży już 14kg i nie wiem, czy kupno takiego wozka ma sens. Tzn. nie ma sensu, ale czy ktoś tu mówi o zdrowym rozsądku? A kolor prześliczny, nie myślałam, ze Stokkowi tak ładnie będzie w granacie. Ma dima gust Odpowiedz Link
didis Re: cortinka 04.05.11, 21:59 No moja córka waży 15 i to już nie to Poza tym przy takim już większym dziecku i cięższym trzeba trochę niżej wozić, aby rozkład środka ciężkości był odpowiedni. Odpowiedz Link
saras-wati Re: zdjęcie stokke dimy 04.05.11, 06:17 powtórzę się, ale mi się ten kocyk podoba!! chyba go zamówię Odpowiedz Link
didis Re: dima 03.05.11, 13:29 No dima mnie przekonala. Ja przy tym dziecku zakoncze na 8) ciekawa jestem jakie bea przy trzecim. Jak pisalam bardzo brakuje mi dodatkow do stokka. Chce zimowe i letnie oslonki. Mam cupholder i spiworek. Bardzo mnie zdziwilo ze sprzedalas juz bee. Czemu? Odpowiedz Link
dima1312 Re: dima 03.05.11, 14:30 pewnie robię żle Iza mnie odwodziła od sprzedania,ale ja muszę mieć wozek typu parasolka abym mogła zabierać do samolotu a bee szkoda! pewnie będę załowała Odpowiedz Link
saras-wati Re: dima 04.05.11, 06:19 no i wychodzi na to, że człowiek wyjechał na wakacje i przegapił bee dima, a jak 4-kołowe mini? pisałaś o nim w jakimś wątku(nie było mnie tylko 1,5 tygodnia, a tu takie zmiany) Odpowiedz Link