blueaha 09.05.11, 13:18 bebeconfort.com/Products/Strollers/Strollers/Noa.aspx całkiem sympatycznie wygląda, i jest lekki. widziałam go dziś na wystawie sklepowej, szkoda że sklep był zamknięty, bo bym go obejrzała dokładniej... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornnella Re: nowość bebe confort 09.05.11, 14:41 blueaha napisała: > rel="nofollow">bebeconfort.com/Products/Strollers/Strollers/Noa.aspx > całkiem sympatycznie wygląda, i jest lekki. Ile waży bo w opisie nie zauważyłam? Odpowiedz Link
mrlondoner Re: nowość bebe confort 09.05.11, 15:05 7 kg z daszkiem, tu jest specyfikacja bebeconfort.com/Products/Strollers/Strollers/Noa/Features.aspx Podoba mi sie. Odpowiedz Link
joann_80 Re: nowość bebe confort 09.05.11, 15:33 wygląda jak kanciasta Nuna. Taki sobie (imho) Odpowiedz Link
kornnella Re: nowość bebe confort 09.05.11, 15:42 juz doczytałam pod rysunkiem faktycznie jest Oglądnełam go na youtube fajnie sie składa do małych rozmiarów, tylko siedzisko wydaje sie być dla max 1,5 rocznika Odpowiedz Link
culiacan Re: nowość bebe confort 09.05.11, 22:08 Ale fajny czy ktoś potrafi znaleźć informację jakie wysokie ma siedzisko? Odpowiedz Link