Dodaj do ulubionych

torba stokke- który kolor?

27.05.11, 12:05
Właśnie robię zakupy w 4kids. Zamówiłam już czerwoną wkładkę bugaboo i zastanawiam się który kolor torby stokke wziąć: niebieską czy różową. Wózkiem fusion, do którego będzie ta torba jeździ moja córka. Więc który kolor? Oba mi się podobają i nie mogę się zdecydować? Podpowiedzcie szybko bo chcę złożyć zaraz zamówieniesmile
Obserwuj wątek
    • sylki Re: torba stokke- który kolor? 27.05.11, 12:07
      różowy i czerowny razem do mnie nie przemawia. Może ten niebieski, ale szczerze, to chyba nie wziełabym żadnego z tych kolorów.
      • malenstwo2010 Re: torba stokke- który kolor? 27.05.11, 12:12
        a czemu nie różowy z czerwonym? smile czarna torba to ,chyba zbyt pospolita jest. Może się mylę. A jaki inny kolor ewentualnie by pasował? smile
        • sylki Re: torba stokke- który kolor? 27.05.11, 12:13
          Róż mi się gryzie bardzo, fiolet będzie idealny big_grin
          • malenstwo2010 Re: torba stokke- który kolor? 27.05.11, 12:16
            od głębokiego wózka mam torbę w kolorze bordowym (wchodzącym w fiolet, wiśnię) a nie chciałabym dwóch podobnym kolorze smile bo wtedy wydaje mi się że to ta sama torba he he. A beż? czy ta czarna jednak? Chociaż wolałabym jakiś żywszy niż czarny tongue_out
    • sylki Re: torba stokke- który kolor? 27.05.11, 12:24
      Może ten light green
      albo nie wiem już sama smile
      • malenstwo2010 Re: torba stokke- który kolor? 27.05.11, 12:25
        wygląda jakby kolor wyblakł- ta jasno zielona smile
    • malenstwo2010 biorę niebieską :) 27.05.11, 12:24
      • malenstwo2010 a może... 27.05.11, 12:27
        zamiast tej wkładki czerwonej wziąć niebieską? która ładniejsza? sylki... smile
        • sylki Re: a może... 27.05.11, 12:29
          Też myslałam o tym ze niebieską może bardziej.
          Jezuuu no nie wiem co ci doradzić tongue_out
          bierz obie i niebieską torbę big_grin
          jakbym miała kase tobym wzieła grafitową wkładkę i uchwyt na kubek, ale kasy niet uncertain
          • malenstwo2010 Re: a może... 27.05.11, 12:33
            w moim fusionie zlewałaby się ta grafitowa wkładka z czarną budą, ty masz jasną budę więc byłoby Ok. To jak czerwona wkładka czy niebieska? Ta niebieska to chabrowy odcień?
            • sylki Re: a może... 27.05.11, 12:39
              raczej nie chabrowy, taki niebieski intensywny bardzije. Gdzies isabel zdjęcie wrzucała.
              Kurde mi do tej torby najbardziej by pasowała wkładka różowa taka jak buda od bugaboo, ale oni takiego koloru nie mają wkładek uncertain
              • malenstwo2010 Re: a może... 27.05.11, 12:44
                no właśnie szkoda że nie ma różowej by bym wzięła. Przykładałam przed chwilą niebieski koc do wózka (w sumie nie taki sam jak ten co wkładka, tylko jaśniejszy ale też intensywny) i jakoś mi się to nie widziało. Poza tym moja córka nie zbyt fajnie wygląda w niebieskich rzeczach. Wezmę czerwoną wkładkę smile
                • sylki Re: a może... 27.05.11, 12:47
                  Z czerwoną bedzie się gryzło, pogadałam z koleżanką i niebieski lepiej.
                  jeżeli czerwona wkładka, to nie ta torba sad
      • sylki Re: biorę niebieską :) 27.05.11, 12:27
        ten light green to jasno zielony więc trudno by wyglądał inaczej tongue_out
        • malenstwo2010 Re: biorę niebieską :) 27.05.11, 12:31
          oj są różne odcienie jasnej zieloni smile ta to taka wypłowiała jakby wg mnie oczywiście. Przeczytaj proszę poprzedni post o wkładce smile
          • didis Re: biorę niebieską :) 27.05.11, 13:10
            Pewnie już kupiłaś, ale ta torba jest z takiego bardzo łatwo brudzącego materiału. Wg mnie tylko te ciemne kolory się nie pobrudzą.
            Poza tym sama torba jest droga i taka sobie - czemu akurat stokke?
            • malenstwo2010 dlaczego akurat te kolory :) 27.05.11, 16:29
              Zamówienie już poszło. Wzięłam wkładkę czerwoną, torbę niebieską. Wyjaśnienie:
              - wkładka czerwona będzie ożywiać wózek który ma raczej "smutne", mało wyraźne kolory: beż i czarny, nie wzięłam niebieskiej wkładki bo córce niedobrze w tym kolorze, gdyby to był turkus to bym się zastanawiała... smile
              - torbę wzięłam niebieską bo podobał mi się ten odcień smile poza tym fusion ma rączkę z tyłu wózka więc ta niebieska torba będzie widoczna tylko z tyłu a nie jak w wózkach z rączką z przodu, gdzie kolor wkładki jest blisko koloru torby (wtedy te kolory mogą się "gryźć" smile
              - wzięłam torbę stokke bo chyba jestem gadżeciarą smile na wózek stokke mnie nie stać na razie, to chociaż torbę będę miała, a torby jj collection jakoś do mnie nie przemawiały smile
              A tak w ogóle to dzięki sylki za sugestie smile
              • lucyna_1980 Re: dlaczego akurat te kolory :) 27.05.11, 16:37
                No jesteś gadżeciarą skoro wydałaś na dotatki połowe wartości wózka smile
                Witaj w klubie!
                • sylki Re: dlaczego akurat te kolory :) 27.05.11, 16:42
                  hahahaha no dokładnie, a ja nawet nie spojrzałam na cenę torby wink
                  Spojrzałam za to na cenę wersji spacerowej stołka i mi stykło tongue_out
                  3500 matko bosko czestochosko tongue_out,szkoda ze nie mam tyle big_grin
                  • lucyna_1980 Re: dlaczego akurat te kolory :) 27.05.11, 16:47
                    Torba = cena obłęd
                    Żeby tylko fajna się okazała bo wygląda jak tak nawet ładna damska torebka smile
                • malenstwo2010 Re: dlaczego akurat te kolory :) 27.05.11, 16:46
                  Przy pierwszym dziecku nie miałam możliwości poszaleć sad Jeszcze jakiś fajny śpiworek by się przydał, ale to bliżej jesieni, a na teraz to jeszcze coś dobrze chroniące od słońca.. Chciałam ten daszek sunshine kids ale podobno nie na wszystkich wózkach wygląda fajnie... no i nie mam pomysłu co przeciwsłonecznego do fusiona by pasowało...
                  • lucyna_1980 Re: dlaczego akurat te kolory :) 27.05.11, 16:51
                    Oj, takie wózeczki ciężko się tuninguje smile sama mam Unlimita, który ramą jest bardzo podobny do Fusiona i jakoś nie miałam chęci ani frajdy z szukania do niego dodatków.
                    I tak został taki goły tylko z osłonką na nóżki, muszę się zmobilizować i wystawić na sprzedaż.
                    • malenstwo2010 Re: dlaczego akurat te kolory :) 27.05.11, 16:55
                      ta torba wydaje się zgrabna, tzn. nie jest wielka, szeroka jak większość typowych wózkowych i w takich kształtach chciałam. Nie lubię też jak ma milion pięćset przegródek bo i tak potem nie pamiętam co do której włożyłam i muszę każdą po kolei przeglądać aż znajdę to co szukałam. Gadżety podobno mają być w poniedziałek więc jak będziecie chciały to dam znać jak wyglądają smile
    • malenstwo2010 i jeszcze coś...:) 27.05.11, 16:59
      będę potrzebowała jakieś dodatkowe uchwyty żeby powiesić torbę na rączce, bo o tym nie pomyślałam?
      • sylki Re: i jeszcze coś...:) 27.05.11, 17:07
        jak torba ma kółka przy pasku to polecam uchwytu jj cole smile
        Kurcze przyjedz mi do szczecina w końcu tongue_out
        • malenstwo2010 Re: i jeszcze coś...:) 27.05.11, 17:10
          No przyjadę przyjadęsmile tylko jak wydam całą kasę na dodatki to nawet na pociąg mi nie starczy hehe
          • dima1312 torba orginalna 28.05.11, 20:26
            tak na marginesie...skoro masz Fussiona to na co ci torba Stokke? do wozka? orginalna do Concorda jest super i fajnie mocowana do rączek Stokke ma specjalne mocowania pod wozkiem do swojej torby,troszkę będzie dziwacznie wyglądała do Concorda...
            • malenstwo2010 jak to po co? 28.05.11, 21:41
              Po to, że po 1 podoba mi się bardziej niż od fusiona kształtem (to od fusiona przypomina mi torbę do laptopa) , stokke ma większy wybór kolorów (w fusionie są tylko 2 kolory). Kupując wózek określonej firmy powinnam mieć akcesoria tylko i wyłącznie tej właśnie firmy? Nieważne że mi się np. nie podobają , ale powinnam je mieć bo... tak wypada?
              • dima1312 Re: jak to po co? 28.05.11, 22:34
                po co się tak ekscytujesz? zapytałam z czystej ciekawości sama miałam nowego stokke i tę właśnie torbę do niego i myślę ze nie jest warta tej kasy...ale jeśli tobie odpowiada to fajnie obyś była zadowolona
                • malenstwo2010 Re: jak to po co? 28.05.11, 22:39
                  bo cenę ma ekscytującą smile ta concorda nie w moim typie. ta stokke'a jest wg mnie ciekawsza, w poniedziałek się przekonam smile
                  • sylki Re: jak to po co? 28.05.11, 22:43
                    jeszcze mi się tu podrapcie tongue_out
                    bo zbanuje hehe suspicious
                    Nie no dobra was nie mogę wink
                    • malenstwo2010 Re: jak to po co? 28.05.11, 22:47
                      ja drapię tylko męża po plecach smile Kobiet nie drapię, to nie w moim stylu. smile Ta torba podoba mi się i ją zamówiłam...to tyle smile
                      • sylki Re: jak to po co? 28.05.11, 22:49
                        a mąż wie ile kosztowała tongue_out
                        Bo mój na wieść o stokke popukał się w czoło i powiedział, ale sprzedasz któryś z tych co zostały?
                        hahaha
                        oczywiście, że nie tongue_out
                        • dima1312 maleństwo 28.05.11, 22:54
                          fakt ze jak coś wpadnie w oko to na nic człowiek nie patrzy,sama kupiłam kocyk Stokke za 500 zł.ktoś by popukał się w głowę!
                          • didis Re: maleństwo 28.05.11, 23:58
                            Kocyk kupiłaś za 500zł?? Teraz są za 169zł. To gdzie ty go kupowałaś?
                            Ja włąśnie zastanawiam się jak kupić winter kitbig_grin
                            • dima1312 Re: koc 29.05.11, 10:40
                              sprawdż sobie w 4kids! 499zł.
                              • dima1312 Re: koc 29.05.11, 10:49
                                allegro.pl/stokke-xplory-kocyk-nowosc-i1540954343.html ciekawe gdzie widziałaś za 160 ?
                                • sylki Re: koc 29.05.11, 11:01
                                  Dima, ale ta laskama wszystko dużo drożej więc te kocyki pewnie o jakieś 100-150 zł są tańsze wink
                                  • lucyna_1980 Re: koc 29.05.11, 11:24
                                    No 169 zł jak byk
                                    www.4kids.com.pl/produkt-6227.html
                                    chyba, że to inny kocyk?
                                    • malenstwo2010 Re: koc 29.05.11, 11:58
                                      mąż oczywiście nie wie ile kosztował smile i lepiej żeby się o tym nie dowiedział... hehe
                                      • sylki Re: koc 29.05.11, 11:59
                                        hehehe big_grin
                              • didis Re: koc 29.05.11, 15:14
                                Pewnie gdy kupowałaś to była to nowość i mieli taką cenę, ale teraz jak już wiesz jest inna. Z dodatkami stokke i ich cenami jestem na bieżąco;P
    • malenstwo2010 Re: torba stokke- który kolor? 29.05.11, 12:04
      nie wie nawet że coś zamówiłam i mam nadzieję że nie zauważy nowych gadżetów. Nie zna się na wózkach, firmach które je produkują więc jak zobaczy napis bugaboo i stokke to i tak nie będzie wiedział o co chodzi smile
      • sylki Re: torba stokke- który kolor? 29.05.11, 12:11
        Jak macie osobne konta, to nawet gdy się skubnie możesz powiedzieć, że tanie takie to wziełam wink
        Ja tam z mężem rozmawiamy o gadżetach i on się orientuje co ile kosztuje, ba on nawet trochę wózkami się interesuje big_grin
        Wczoraj zobaczył u nas na osiedlu P&T Vibe (podwójny) i zaraz tel do mnie z opisem wózka i mam mu powiedzieć co to big_grin
        • dima1312 Re: torba stokke- który kolor? 29.05.11, 18:25
          tak to ten koc kupowałam w 4kids ale jakoś wydawało mi się ze więcej dałam...ale kupowałam wtedy sporo zeczy do Stokke i zapłaciłam bardzo duzo kasy więc coś mi się te 169 za mało wydało...ale pewno tak było
          • malenstwo2010 mam :) fotos 30.05.11, 13:25
            Mam już wkładkę bugaboo (pasuje na wymiar do fusiona, kolorystycznie też fajnie wygląda) i torbę Stokke (jest dosyć duża, na zdjęciach wydawała się mniejsza, kolor taki morski, pojemność też mi odpowiada) smile
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/zzYDBb5Vqo9p9Q2DjB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/bGx2dor3sA5Qr7kFDB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/ptIBnhokiMq24sMxNB.jpg

• sylki Re: mam :) fotos 30.05.11, 13:41
              Jak dla mnie super big_grin
              Jeżeli w real wygląda tak jak na foto to super big_grin
              Przyjeżdżaj do Szczecina tongue_out
              • malenstwo2010 Re: mam :) fotos 30.05.11, 20:20
                a jak kolory? Pasują wg Was?
                • saras-wati Re: mam :) fotos 30.05.11, 20:26
                  wkładka super, bardzo ładnie wygląda, ale torba jakoś mi nie podchodzi...tylko ja nie przepadam za wszelkimi niebieskościami i turkusowościamiwink
                • sylki Re: mam :) fotos 30.05.11, 20:27
                  Jak już napisałam wyżej, jeżeli kolory są takie jak u mnie na monitorze, czyli ten czerwień nie jest taki wściekły jak na fotach katalogowych, to super pasuje wink
                  • malenstwo2010 kupiłam też... 30.05.11, 21:42
                    kubek x-landera, bo czytałam chyba na forum wózki dziecięce, że podobno miał pasować do fusiona i chyba się przeliczyłam bo nie wiem jak go zamontować sad W zestawie jest taki bajer ze śrubką którą pewnie trzeba przełożyć przez jakiś otwór w rączce wózka, w fusionie nie ma żadnej dziurki więc jak go zamontować?
                    • sylki Re: kupiłam też... 30.05.11, 22:03
                      Jak nie masz dzyndzla do montowania kubka na ramie, to nie zamontujesz.
                      Ja na slalomie miałam, wygląda to jak hmmm grzybek i na tym da się zamocować kubek od xlandera, te srubki do niczego potrzebne nie są
                      • malenstwo2010 Re: kupiłam też... 30.05.11, 22:13
                        mam jakiś dzyndzel i śrubkę smile I co z tym dzyndzlem zrobić? Jak go przyczepić?
                        • sylki Re: kupiłam też... 30.05.11, 22:22
                          Ty dzyndzel masz mieć oryginalny na wozku, tego od xlandera nie przyczepisz. Od xlandera sam kubek.
                          Jak masz takie mocowanie na concordzie, to zamocujesz ten kubek jak nie masz, to zapomnij sad
                          • malenstwo2010 Re: kupiłam też... 31.05.11, 10:16
                            to dlaczego piszą dziewczyny , że na fusionie da się zamontować ten właśnie kubek?
                            • malenstwo2010 udało się:) 31.05.11, 10:35
                              he he, znalazłam dzyndzel na fusionie w miejscu gdzie za pomocą takich pasków mocowana jest tapicerka wózka, która można zdjąć i np. wyprać i w tym właśnie miejscu na rączce wózka zamocowałam kubek, tzn. wsunęłam go na ten dzyndzel.
                              tak wygląda:
                              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/hVZo2KsG1w5VNUA8QB.jpg
                              • sylki Re: udało się:) 31.05.11, 10:40
                                NOOOOOO big_grin
                                już myslałam ze będę do ciebie na sygnale jechać tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka