Dodaj do ulubionych

wózek do 2K

02.07.11, 14:40
Znajoma się radzi, ale ja ostatnio bardziej w bliźniczych lub samych spacerówkach.
Nowy, lekki, w miarę mały po złożeniu i łatwy w składaniu, z gondolą, najlepiej możliwością wpięcia porządnego fotelika, koła albo dmuchane albo piankowe z porządna amortyzacją.
dzięki
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: wózek do 2K 02.07.11, 23:32
      Rozszyfruj kod "2K" smile
      • pomilak1 Re: wózek do 2K 03.07.11, 09:45
        zapewne "2 kawałki" "2 klocki" coś w tym stylu czyli do 2.000zł smile przynajmniej ja na takie coś wpadłam tongue_out
        • fk4i4 Re: wózek do 2K 04.07.11, 10:57
          2K czyli 2 kilo, kilo to tysiąc, sorry myślałam, że dla wszystkich to oczywiste
          jakieś implasty x-landery są godne polecenia, może speedi ?
          • saras-wati Re: wózek do 2K 04.07.11, 11:18
            do 2 tysięcy, to chyba zdecydowałabym się na quinny speedi lub bj elite z gondolą - chyba zmieściłaby się w "2K"smile
            • fk4i4 Re: wózek do 2K 04.07.11, 11:41
              dzięki, a kojarzysz jak się montuje godnolę do bj elite i czy i jakie fotelik da się wpiąć?
              Najpoważniejsza wada speedi to płytka buda zgadza się? Czy on już nie jest produkowany!!??
              • saras-wati Re: wózek do 2K 04.07.11, 11:50
                w elite gondola wygląda tak: o-baby.de/katalog/baby-jogger/baby-jogger-babywanne-%28bassinet%29-schwarz_BJJ8P90.html

jaki fotelik można wpiąć, to nie wiem, ale w ciemno pewnie maxi cosi, a jak maxi cosi to pewnie i cybexasmile

speedi nie jest produkowany? to trzeba zapytać specjalistek od quinnysmile
                • pstrabiedronka Re: wózek do 2K 04.07.11, 14:28

Xlandera XA też spokojnie nawet poniżej tej kwoty kupi - to fajny wózek
                  • fk4i4 Re: wózek do 2K 04.07.11, 16:17
                    dzięki, a jak się ma XA do XQ?
                    • pomilak1 Re: wózek do 2K 04.07.11, 22:02
                      Miałam xa 2008, teraz mam xq 2010, co prawda jeszcze stoi i czeka ale najpoważniejsze różnice dla mnie to, to że w XQ masz przekładane siedzisko przodem/tyłem, rączka regulowana teleskopowo i łamana, regulacja oparcia nie na pasek, podnózek taki jak w speedi czyli cały regulowany razem z tą metalową otoczką, wydaje mi się że siedzisko jest minimalnie węższe, kółka z przodu piankowe, koszyk zamykany od góry, gondola ma regulowane dno (podobno w xa tego nie ma)i nie wiem jak jest teraz w gondolach xa ale w moim starym modelu trzeba było adaptery wpinać w stelaż a potem gondolę nakładać, teraz w xq te adaptery są na stałe w gondoli więc łatwiej/szybciej jest zamontować gondolkę.
                      Co do użytkowania nic nie napiszę, jeździłam ze starszym synkiem i dla mnie fajnie się prowadzi i podbija, zobaczymy jak już dłużej będę go używać smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka