04.07.11, 11:50
Mamy drogie, specjalistki od wózków wszelakich! wink Pomózcie! Siostra szuka dla bliżniaków wózka spacerowego, bo wózek z gondolami byl masakryczny i jak tylko chłopaki podrosły, to chce zmienic na cos porzadnego. Czy któraś z Was ma jakies doswiadczenia z x-landerem?? Wyczytałam ze wazy 16 kilo, wiec jak na wozki blizniacze to jeszcze nie tragedia, ale chciałam, dopytac jak sie prowadzi, i czy da sie tym latwo skrecac??? Wogule jakie sa opinie wasze na temat tego wozka??? Z tego co piszecie o x-landerach, to wiekszosc osob zadowolona, no nam sie wziualnie i konstrukcyjnie tez podoba, ale chodzi głównie o funkcjonalność przeciez wink
Obserwuj wątek
    • zurekgirl Re: X-Twin 04.07.11, 13:34
      Nie mam wielkiego doswiadczenia z wozkami blizniaczymi, a X-landera nawet na oczy nie widzialam (teraz zerknelam w necie i podoba mi sie wizuwalnie, ale wydaje sie ciezki). Moja znajoma uparla sie na wozek "obok siebie" dla swoich synkow (plus starszaka wozila nad przednim kolem) i kupila ten:

www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplay0_10751_-1_14867_10001
      Wazyl tyle co nic (10 kg), prowadzil sie bardzo lekko, a przy rosnacych chlopakach to bardzo wazne i moze nie jest najbardziej urodziwy ani nie ma tysiaca bajerow, ale mi sie bardzo podobal. Dla niej to byla alternatywa dla Mountain Buggy, bo tamten za drogi.
      • mamanatalki87 Re: X-Twin 06.07.11, 20:28
        Ja dla moich bliźniaków obecnie 14 msc .

Miałam już kilka wózków .

Jane twin two ,

Baby Planet Unity sport

Indie Twin

Baby Jogger City Mini .

I ten ost jest idelany ..

Moge polecić czystym sumieniem każdemu .

Mieści się w nim bez problemów tez moja 4 letnia córka , więc wózek na pewno starczy nam do końca .

Jak dla mnie IDEAŁ .

Mały po złożeniu .

Wysokie oparcia ,

zwrotny ,

WIELKIE BUDY .

Do tego ja dziś dokupiłam duże koła od elite smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka