Dodaj do ulubionych

Czy ktoraś z Was ma/miała nippera?

15.07.11, 11:27
Wczoraj ktoś "sprzątnął" mi sprzed nosa supertani BJCM i na pocieszeniewink kupilam u tego samego sprzedawcy out n'about nipper 360 (nowy z folią i spiworkiem za 530 zl z przesylką). Czy któraś z Was miała okazję wypróbować ten wózek? Czekam na niego z niecierpliwością. Mam zamiar użytkować go w trawiasto- dzialkowym terenie, a jak sie sprawdzi to zabrać go na wakacje w góry. To będzie mój aktualnie 4 wózek "na stanie" (nie licząc 2 małych czołgów, które dostalismy w spadku po rodzinie , a nigdy nie użyliśmy). Nie liczę na jakość MB, którgo nie kupiłam z braku odpowiednich funduszy, ale może prowadzenie i super niska waga zrekompensują mi "niedostatki" w postaci np. nieregulowanej rączki i niezbyt fajnej budy(z tylu siatka bez możliwości zakrycia jej czymkolwiek).
Obserwuj wątek
    • 1mzeta Re: Czy ktoraś z Was ma/miała nippera? 15.07.11, 13:37
      Osobiście go nie mam ale tu gdzie mieszkam to bardzo popularny wózek- więc musi być dobry. Mnie z kolei dawno temu nippera ktoś sprzątnął jak chciałam kupić go jako wózek do biegania bo czytałam o nim dużo dobrych opinii. Myślę,że będziesz zadowolona. Co do tej siatki z tyłu- zawsze możesz doszyć sobie coś na kształt tego jak w BJ CM.
    • variuss Re: Czy ktoraś z Was ma/miała nippera? 15.07.11, 15:50
      miała maja, tu jej opinia:
      forum.gazeta.pl/forum/w,22462,98396264,98396264,Out_n_About_Nipper_doskonaly_3_kolowiec_.html
      Pochwalisz sie , gdzie tak tanio kupilas? Ja tez poluję, ale juz 2 uzywane mi ktos sprzatnał, a w sumie cena tych uzywanych = to, co ty zapłacilaś za nowy.
      Podobno nipper szykuje jakies zmiany, w nowych modelach bedzie mozna mocowac na nim fotelik maxi-cosi. Taki eplotki chodza po angielskich forach.
      • nanna78 Re: Czy ktoraś z Was ma/miała nippera? 15.07.11, 16:25
        allegro.pl/show_item.php?item=1717318118 to jest link do aukcji, na ktorej ja kupiłam (ten sam "gość" miał wczoraj BJCM za 429 zł!!-też nówkę )
        Z mojego "śledztwa" wynika, że jest już nowy - udoskonalony nipper :
        www.practicalpushchairs.co.uk/pushchairs/out-n-about/319/nipper-single-out-n-about-version-2-v2-new-2011-nipper-single-outnabout-single-v2-new.html
        https://www.suwaczki.com/tickers/zpbnkrhmlarqzf2z.png
        • santa-1982 Re: Czy ktoraś z Was ma/miała nippera? 15.07.11, 17:04
          Gratuluje zakupu! Koniecznie napisz wrażenia jak go dostaniesz, bo mnie też on interesuje, ale dopiero na wiosnę, na razie dziecko za małe....

To chyba nie jest ten udoskonalony model-ten nowy ma m.in.regulowaną rączkę.
          • pomilak1 do varius 16.07.11, 08:02
            znalazłam taką stronę okazje-24.pl/wozki-dzieciece-c-7_8.html ale nie wgłębiałam się który wózek jest dostępny smile
          • 1mzeta Re: Czy ktoraś z Was ma/miała nippera? 16.07.11, 12:23
            U mnie w Nipperach dzieci jeżdżą od urodzenia- zwłaszcza w tych podwójnych tak widuję.
    • nanna78 Re: Czy ktoraś z Was ma/miała nippera? 18.07.11, 22:04
      Dziś "przyszedl" nipper.Zapałaliśmy (ja i mąż) do niego miłością wielką od pierwszego spaceru. Jeździ rewelacyjnie - płynie wręcz. Jest lekki (jak "parasolka"), bardzo zwrotny i dobrze sie podbija. Niestraszne mu kamienie, żwir ani trawa - to zdecydowanie wózkowa"terenówka". Młoda też sprawiała wrażenie zadowolonej i siedziała wyogdnie , nózki miała oparte na dobrze wyprofilowanym podnóżku. W komplecie był "materacyk", folia i porządny, ciepły śpiworek. Generalnie jestem zachwycona nipperem - to mój number one.
      • afroddytta Do nanna78 26.07.11, 10:41
        Nanna czy mogłabyś napisać coś o sprzedającym-czy wszystko przebiegło szybko i sprawnie, jak kontakt, współpraca itd. Strasznie się napaliłam, że złapię u nich jakąś okazję (może BJ), ale boję się, żeby to się źle nie skończyło...
        • nanna78 Re: Do nanna78 26.07.11, 11:00
          Wózek dotarł nowiutki, zgodny z opisem, w oryginalnym kartonie. W komplecie była folia i bardzo fajny śpiworek - nie mam zastrzeżeń do sprzedającego i nie wahałabym sie zapolować u niego na jeszcze jakąś okazję. Niestety wózek nie ma gwarancji - niby sprzedający daje swoją gwarancję na 3 msce, ale to taka gwarancja "umowna", bo żadnego papieru nie dostałam. Wg mnie facet sie niebardzo zna na tym co sprzedaje, bo pytał mnie, czemu ma takie zainteresowanie BJCM i wogóle myślał ze BJ City mini to taki sam wózek jak BJ city micro. Nie wiem skąd bierze te wózki i czemu ma takie ceny, ale ja mogę go polecić z czystym sumieniem. Mój nipper jest poprostu rewelacyjny!
          • afroddytta Re: Do nanna78 26.07.11, 13:32
            A wiesz coś o tych BJ jest szansa, że jeszcze coś będzie smile
            Rozumiem, że gość się na wózkach nie zna, bo i nie musi, a sprzedaje mydło i powidło.
            A jakiś paragon dostałaś, żeby nie było afery, że to kradzione itd., choć ja akurat nie mam tendencji aby wszystkich od razu podejrzewać.
            • nanna78 Re: Do nanna78 26.07.11, 13:47
              Dostałam odręcznie wypisaną kartkę z nazwą, wyposażeniem wózka i ceną . Czy kradzione to nie wiem....wózek był w oryginalnym kartonie, z nieodczepionymi metkami - musiałby facet sklep wózkowy obrobić , albo jakiegoś tira z dostawą do dzieciowego sklepu. Pytałam o to czy będzie jeszcze mial BJCM, ale mowił, że nie wie co będzie i żeby oglądać aukcje.
              • agnes_nyc Re: Do nanna78 26.07.11, 13:52
                Jak facet kumaty a zapewne juz sie kapnal ze bj to towar plynny to pewnie juz i cene podniesie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka