Dodaj do ulubionych

Rozkładana spacerówka

21.07.11, 23:52
Jeszcze 2 dni temu byłam zielona jeśli chodzi o wózki, ale ponieważ mało osób było chętnych żeby mi pomóc z wyborem musiałam zacząć zgłębiać tematsad Szybciej mi chyba posżło z kupnem samochodu!
Zależy mi na lekkiej (!!!) spacerówce - parasolce, rozkładanej do pozycji leżącej, dla 10 -miesięcznego sporego dziecka. (Mam nadzieję, że ta spacerówka będzie mi już służyła do końca, bo nie chcę przez to przechodzić jeszcze razsmile Jest kilka cech mile widzianych: duży kosz na zakupy, jedna rączka (ale niekoniecznie), najlepiej z gadżetami typu folia i ocieplacz. Z forum wiem że ważne jest też podbijanie, amortyzacja itp.
Cena niestety też gra rolę. Dlatego zastanawiałam się nad używanym maclarenem XT lub XLR lub Peg Perego (tylko nie wiem który model się rozkłada do pozycji leżącej). Dziś w sklepie polecano mi też Inglesie (czy jakoś tak). Poradźcie!
Obserwuj wątek
    • saras-wati Re: Rozkładana spacerówka 22.07.11, 07:04
      proponowałabym zamiast używanego maclarena kupić nowego cybexa(topaza lub onyxa) albo któryś z wózków mamas&papas - myślę, że cruisewink ewentualnie inglesina trip; jedneak żaden z nich nie ma pojedynczej rączki - parasolki mają przeważnie podwójne; co do kosza na zakupy, to parasolki nie mają największego, ale chyba ze wszystkich, które miałam, to jednak cybexy mają te kosze największe.

z używanych, to popatrzyłabym jeszcze na tfk buggster(nie miałam, ale to wózek bardzo chwalony na forum) lub bj mini, ale ciężko je znaleźć - choć może Ci się poszczęścismile

m&p cruise to wózek bardzo podobny do xt, nie ma tylko regulacji rączek i tak ogromnej budki, ale za to jest zdecydowanie ładniejszy, choć to wiadomo kwestia gustuwink

• santa-1982 Re: Rozkładana spacerówka 22.07.11, 10:34
        Nie chce robić nachalnej reklamy ale właśnie saras sprzedaje Cybex Onyx za 500zł smile
      • blaue777 Re: Rozkładana spacerówka 22.07.11, 18:12
        A czym się różni cruise od ora, pipi czy p3 - bo te ostatnie widziałam na allegro a cruise nie ma.
        • rob-win Re: Rozkładana spacerówka 22.07.11, 22:35
          A ja bym poleciła peg perego si kupiłam dla 2 latka i jeżdzi cudnie nawet moja 5 latka woziła brata w wózku co prawda ma rączki ale śniało można prowadzić za jedną amortyzacje podbijanie cudo ja mam Peg perego si 2011
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka