Dodaj do ulubionych

Kupiłam fioletowego Stokkelota :)

30.07.11, 14:23
Wczoraj...
Nie pytajcie ile nerwów mnie kosztowała wyprawa po niego, bo mała płakała w samochodzie całe 100 km, w sklepie skutecznie zagłuszała cały personel (zębole kolejne jej idą i jest mega marudna) a w dotatku samochód mi zaszwankował po drodze, więc miałam zero przyjemności z tej wyprawysad
Ale dzisiaj go rozłożyłam, popróbowałam w domu i .... no fajny jest big_grin

Jeśli jest ktoś kto się waha czy kupić czy nie (do emily i emmy - głównie to piszę big_grin ) to bez dwóch zdań KUPIĆ - nie czekać

Dziś leje - spaceru nie będzie - ale już nie mogę się doczekać smile

Jak chcecie to później wrzuce fotki jak wygląda 1,5 roczne dziecko w spacerówce, ale szelki ma zapas do góry na jeszcze jedno oczko i miejsca na siedziesku tyle że jeszcze jedna taka doopka by się zmieściła.
Wiecej relacji po spacerze - czekam aż przestanie padać.
Obserwuj wątek
    • didis Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 30.07.11, 15:47
      Suuuper! Mamy taki sambig_grinbig_grin:
      Moja 4 letka spała w nim 2 mce temubig_grin
      • berciunia1 Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 30.07.11, 16:45
        gratauluję zakupusmile a fiolecik jest cudnysmile moja ju wyrasta z wózków ale jak jakimś cudem trafi mi się 3 dzicko to się skuszę na używkę: ) hehe- pozdrowienia znad morzasmile nuna spisuje się na 5 + smile
        • emily_valentine Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 30.07.11, 18:34
          Gratuluję i czekam na relację i fotki smile
          Jeśli możesz, to napisz jaki zestaw kupiłaś, i za ile wink
          • emma301 emily_valentine 30.07.11, 21:59
            Emily zdecydowałaś się już?

Ja chciałabym podjąć decyzję o zakupie (albo sobie odpuścić) bardzo szybko - max. do poniedziałku.

Kurcze kusi strasznie, ale czy potrzebny mi kolejny wózek? No i M, który nie do końca podziela mój zapał...

• emily_valentine Re: emily_valentine 30.07.11, 22:53
              U nas podobnie, ja napalona, mąż do przekonania suspicious
              Mam nadzieję, że jutro wreszcie dotrzemy do sklepu i go sobie znowu pooglądamy. Ale jeśli się zdecyduję, to zamówię chyba przez net.
    • dziustynka Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 30.07.11, 16:07
      Pewnie, że fotki chcemy. Nie jestem fanka, ale ciekawość nie zna granic. No i fiolet piekny.
    • emma301 Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 30.07.11, 16:23
      Ale SUPER! Gratulacje i oczywiście czekamy na fotki i pierwsze wrażenia ze spacerusmile
      A fiolet - piękny jest.

Ja, jeśli się zdecyduję, kupię navy...
      • olus22 Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 30.07.11, 19:03
        Gratuluję wyboru ja też mam fiolet ten kolor jest piękny
    • emma301 lucyna_1980 31.07.11, 16:59
      I jak wrażenia po spacerku?
      I foteczki poprosimy.

Do jutra muszę się zdecydować...
      • didis Re: lucyna_1980 31.07.11, 18:17
        Prawdziwa Stokkemania - i pomyśleć, że było nas tak niewielebig_grintongue_out Cieszę się naprawdę, że się zaraziłyściebig_grin
    • justyna2262 I ja też jutro będę miała :) 31.07.11, 18:03
      Straszliwie się cieszę, już do mnie jedzie,będzie wieczorem, kolor dark navy. Wprawdzie chciałam blue albo light green, ale z tego też się cieszę.
      • emma301 Re: I ja też jutro będę miała :) 31.07.11, 18:18
        Super Justynasmile
        Ciekawe jakie będzie Twoje pierwsze wrażenie.
        I oczywiście podziel się fotkamismile

• malenstwo2010 Lucynka 31.07.11, 21:26
          Super że masz Stokke'a . Zrób koniecznie zdjęcia. Napisałam na maila gazetowego. Odpisz proszę smile
          • emily_valentine Re: Lucynka 31.07.11, 21:44
            Dzisiaj oglądaliśmy z mężem jeszcze raz stokke w świecie dziecka w al. krakowskiej. Były kolory niebieski, czerwony, oba zielone i navy. Najbardziej podobał mi się navy, ale zdziwiło mnie, jak bardzo brudzi się ta tapicerka uncertain Chciałabym obejrzeć jeszcze beżowy. Natomiast co do samego wózka, to mąż stwierdził, że on jest sztywny i będzie nim trzęsło na naszych chodnikach. Do mnie nic nie dociera i nadal chce go mieć tongue_out Powiedzcie użytkowniczki, jak to jest z tą amortyzacją?
            • justyna2262 Re: Lucynka 31.07.11, 21:52
              No mój też twierdzi, że jet sztywny, będzie dzieckiem trzęsło, a mnie będą ręce bolały, ale zobaczymy. Na wszelki wypadek wstrzymuję się jeszcze ze sprzedażą cameleona, gdyby czasem okazało się, że mąż ma rację, oby nie. Mój powiedział, że absolutnie 3 trzymać nie będziemy, a, że emma city cross na bank zostaje to mam nadzieję, że i Stokke też. Już się napaliłam na te zimowe ubranka, ale ceny mu nie powiem bo by mnie z domu wywalił smile
              • emily_valentine Re: Lucynka 31.07.11, 22:05
                Justyna, to daj znać z przejażdżki, jak się prowadzi i jak wrażenia smile
                • justyna2262 Re: Lucynka 31.07.11, 22:12
                  Oczywiście napiszę wszystko i porobię fotki, ale dopiero we wtorek, bo on dotrze na jutro wieczór.
            • olus22 Re: Lucynka 31.07.11, 22:28
              Amortyzacja nie jest taka zła. Jest lepsza niż w bee+ i maclarenach.
            • olus22 Re: Lucynka 31.07.11, 22:32
              A co do tapicerki to fakt strasznie się brudzi i wydaje mi się że niema znaczenia czy wozek jest jasny czy ciemny na jednym i drugim kolorze znać plamy. Nawet jak dziecko zaślinioną rączką złapie za pałąk to jest plama ale łatwo się czyści chusteczką dla dzieci.
              • emily_valentine Re: Lucynka 31.07.11, 22:45
                Oluś, a jaką Ty masz tapicerkę?
                • didis Re: Lucynka 01.08.11, 07:39
                  Oluś ma fioletowy. Na fiolecie jednak znać mniej niż na niebieskim, ale tapicerka brudzi się i jest to widoczne, materiał jest taki dziwny. Stary typ pałąka - ten z 2010 jest fatalny, bo wgniecenia na nim widać i każdy odcisk uślinionej rączki. W tym pałąku 2011 nie ma już tego.
                  Amortyzacja jest całkiem całkiem. Mi na chodnikach nie trzęsie. Nawet na leśnych ścieżkach sprawuje się dobrze.
                • olus22 Re: Lucynka 01.08.11, 08:40
                  Tak napisała didis ja mam fioletowy ale stary model miałam beżowy i ten materiał był lepszy w utrzymaniu.
                  • didis Re: Lucynka 01.08.11, 08:44
                    Mi się wydaje, że gdyby całość zrobili z materiału jak siedzisko i pałąk byłby dużo łatwiejszy w utrzymaniu.
                    • olus22 Re: Lucynka 01.08.11, 08:51
                      no właśnie te starsze modele były całe z tego materiału co w nowym siedzisko i się tak nie brudziły.
    • sylki załamałam się :( 01.08.11, 11:10
      Wychodzi na to, że nie będę miała stokke, bo mamy teraz co rusz jakiś wydatek by w końcu sklep otworzyć, realnie otwarcie 1.10, no załamałam się buuu, bo ja w listopadzie chciałam juz mieć wózek sad
      A tak mieć nie będę, bo na wiosnę mi się dla 2 latka nie będzie opłacało kupować.
      Idę sobie popłakać crying
      • emily_valentine Re: załamałam się :( 01.08.11, 11:43
        Sylki, przytulam kiss Może sklep będzie miał super obroty i szybko wyjdziesz na swoje, a nawet na wózeczek wystarczy smile
        Ja męczę męża, wczoraj nawet po raz pierwszy się zgodził, ale uwierzę dopiero jak będę miała wózek w domu tongue_out
        • sylki Re: załamałam się :( 01.08.11, 11:46
          No ja męczę męża, ale co z tego nawet jak dostenie super premię to wrzucimy to w sklep a nie na wózek, który kosztuje 3500 zł ;/
          najbardziej załamuje mnie fakt, że to moje ostatnie dziecko, więc już nie będę miała możliwości pojeżdżenia wózkami i ten byłby naprawdę ostatnim pojazdem...
          ide się ogarnąć
      • lucyna_1980 Re: załamałam się :( 01.08.11, 11:54
        Sylki, nie martw się może jakaś extra kaska wpadnie. Ja mam zawsze takiego fuksa, że jak sobie wymyslę jakiś wózek to dziwnym trafem jakies extra pieniadze wpadną no ale żeby kupić Stokke musiałam sprzedac unlimita i nunę a z nuną nie było mi łatwo sie pozegnać bo bardzo ja polubiłam. A może sklep będzie dobrze kręcił - zyczę Ci tego bardzo.
        Także głowa do góry smile Przecież dla nas niemożliwe - staje się mozliwe smile Jak się bardzo chce...
    • emma301 Re: zdjęcia 01.08.11, 11:54
      Łał, piękna modelka i czaderskim pojeździesmile
      Super!
    • lucyna_1980 kto widział w sklepie kocyk? 01.08.11, 12:03
      Dziewczyny, czy widziała któraś z Was w sklepie kocyk do Stokke? Ten w paseczki, albo fioletowo-zielony, albo niebiesko-czerwony? Tam gdzie kupowałam nie było, w 4kids tez nie mają. Jaby ktoraś widziała i mogla mi zakupić to byłabym bardzo wdzięczna (oczywiscie uprzednio zrobię przelew)
      Bo nie usmiecha mi się go ściągac z UK lub USA i dokładac około 100 zł za przesyłkę bo wyjdzie wtedy prawie 300 zł - przegięcie...
      Bedę wdzieczna jesli któras mi pomoże.
      • emily_valentine Re: kto widział w sklepie kocyk? 01.08.11, 12:27
        Piękny jest ten fiolecik smile A Młoda zadowolona? wink Jak spacerek?
        Ja się wybieram do świata dziecka na towarową, może dzisiaj lub jutro, to zapytam o ten kocyk.
        • lucyna_1980 Re: kto widział w sklepie kocyk? 01.08.11, 12:37
          Młoda zadowolona - powiem, że ta opcja że dziecko siedzi tak wysoko i blisko jest super. Nawet tyłem ją wożę i jest cała uchachana bo za rączkę się trzymamy i ten kontakt z dzieckiem jest naprade fajny smile

No i jednak brakuje pozycji do spania kiedy siedzisko jest przodem w kierunku jazdy a że mala straszny śpioch to jeździmy tyłem.
          • sylki Re: kto widział w sklepie kocyk? 01.08.11, 12:55
            Cytat
            No i jednak brakuje pozycji do spania kiedy siedzisko jest przodem w kierunku jazdy a że mala straszny śpioch to jeździmy tyłem.

No i właśnie to mi się nie podobanajbardziej, bo jak dzieciak przodem zaśnie, to nie przełożysz siedziska ze śpiącym dzieckiem
            • lucyna_1980 Re: kto widział w sklepie kocyk? 01.08.11, 13:11
              Jest to wykonalne, ale trzeba odpiąć podnóżek no i dzwignac dziecko wraz z siedziskiem. W sumie przy dziecku 11 kg dla mnie jest jeszcze to do zrobienia, ale pewnie za pare kilo juz nie bedzie tak łatwo.
              • sylki Re: kto widział w sklepie kocyk? 01.08.11, 13:22
                ech no właśnie, a moje dzieci zawsze w wózku zasypiają uncertain
                Tak szukam wad tongue_out

P.S
                Wczoraj w bee+ wiozłam moją 4 latkę, podbijanie mi nie wychodziło za dobrze przy tym ciężaże wink
                • didis Re: kto widział w sklepie kocyk? 01.08.11, 14:26
                  Podbijanie w Stokke też nie wychodzi za dobrze z 4 latką (tak podpowiadam wadybig_grin). Ta pozycja półleżąca nie jest taka złatongue_out Ale ja zawsze przekładam małego. Dził ładna pogoda - chyba pojadę na spacereksmile
                  Lucy zadzwoń do poznańskiego Glucka, jeśli maja to Ci chętnie kupię.
                  • lucyna_1980 Re: kto widział w sklepie kocyk? 01.08.11, 18:01
                    Glucka w Browarze i King Crossie zamknęli sad
      • emma514 Re: kto widział w sklepie kocyk? Lucyna! 01.08.11, 16:39
        Ja kupowałam ten kocyk w czerwono-beżowo-granatowe paski w 4kids, przez internet. Z informacji na ich stronie wynika, że jest jeszcze dostępny i kosztuje 169 zł:
        www.4kids.com.pl/produkt-6227.html
        • lucyna_1980 Re: kto widział w sklepie kocyk? Lucyna! 01.08.11, 18:02
          Na stronie jest - w rzeczywistości nie ma sad - juz dzwoniłam do 4kids
          • didis Re: kto widział w sklepie kocyk? Lucyna! 01.08.11, 18:07
            Ach ten nasz ukochany 4kidstongue_out
            • didis Re: kto widział w sklepie kocyk? Lucyna! 01.08.11, 18:24
              A jak spacer?
          • olus22 Re: kto widział w sklepie kocyk? Lucyna! 01.08.11, 22:17
            A napisz do tego Pana od reklamacji może on ci pomoże w sprawie kocyka mi przysłał tylko że ja reklamowałam tapicerke i parasolkę to wysłał mi w jednej paczce. może on wie gdzie można kupić ten kocyk.
    • justyna2262 No i ja też już go mam :-) 01.08.11, 21:18
      Jest poprostu piękny i taki szalenie elegancki ten granat. Jak wcześniej miałam obaby co do tego kolorku, tak teraz jestem zachwycona nim. Jutro, mam nadzieję testowanko i porobię fotki oraz zdam relacje z pierwszego spacerku.
      • emily_valentine Re: No i ja też już go mam :-) 01.08.11, 21:24
        Justyna, gratuluję smile Ciebie też podpytam gdzie kupiłaś ten granat, jaki zestaw i jaka cena, możesz mi napisać na @ ? smile
      • emma301 Re: No i ja też już go mam :-) 01.08.11, 21:26
        Koniecznie, koniecznie wstaw fotki - mój navy, bardzo jestem ciekawa...
        I miłego spaceru!
        • justyna2262 Zdjęcia - ciekawe czy się uda 01.08.11, 21:49
          imageshack.us/photo/my-images/5/p1150058w.jpg
          imageshack.us/photo/my-images/14/p1150062u.jpg/
          • justyna2262 Re: Zdjęcia - ciekawe czy się uda 01.08.11, 21:51
            Kolor w rzeczywistości ciut ciemniejszy, zdjęcia wyszły troszkę prześwietlone, ale robione na szybko.
            • emily_valentine Re: Zdjęcia - ciekawe czy się uda 01.08.11, 22:00
              Widzę, że zaszalałaś i od razu zimowe okrycie i torbę kupiłaś big_grin
              A jaka jest ta torba, bo w sklepie nie mogłam jej obejrzeć, bo suwaki były zabezpieczone. Pojemna, wygodna?
              • justyna2262 Torba 01.08.11, 22:06
                Torba jest bardzo fajna, pojemna,z zewnątrz kieszonki, w środku też taka z siateczki, w środku ma dodatkowo jeszcze takie 2 kosmetyczki: 1 większa- większa od książeczki zdrowia, a druga taka malutka na jakieś drobne pieniądze czy klucze.
              • olus22 Re: Zdjęcia - ciekawe czy się uda 01.08.11, 22:12
                Torba nie jest warta swojej ceny. Jest nisko zawieszona i trzeba się dobrze schylić żeby coś z niej wyjąć uważam że ta przy wózku jest wystarczająca. Ale śpiwór to jak najbardziej warto kupić jest świetny taki miły i ciepły
                • emily_valentine Re: Zdjęcia - ciekawe czy się uda 01.08.11, 22:17
                  Na real zdjęciu ten granacik wygląda pięknie smile
    • lucyna_1980 Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 01.08.11, 23:18
      Justyna, a czy mogłabyś zmierzyć całą długość tego śpiworka oraz podać wymiar od kroku do końca nogawki? Bo coś mi się zdaje, że on jest raczej dla maluszków - bo chyba chodzacego dziecka nie ma jak zapakować tym bardziej z butami?
      • justyna2262 Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 01.08.11, 23:31
        Oki jutro pomierzę, bo muszę poszukać metr.
        • emma301 Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 02.08.11, 09:57
          Też jestem ciekawa, jak ze śpiworkiem dla ok. 1,5 rocznego dziecka.

Justynka - śliczny ten navysmile A ile ma Twoje Dzieciatko?
          • pomilak1 Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 02.08.11, 10:28
            śliczne te wasze stołki smile u mnie nawet jakbym ja albo M dostał mega premię to bym sobie nowego nie mogła kupić, no cóż takie nasze realia sad może jak któraś będzie sprzedawać używkę to może, może wtedy smile
    • justyna2262 Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 02.08.11, 10:27
      Pomierzyłam ten śpiworek i tak: długość całkowita, mierzona po boku to 96-97cm, dł od kroku do końca nogawki to 26, a dł od tego kapturka do kroku to 70.
      Mój synek za kilka dni skończy 8 miesięcy, ma w tej chwili 72 cm (wczoraj mierzony u lekarza).
      Zrobiłabym zdjęcie z nim w wózku, ale mój mąż jest przeciwny wstawianiu zdjęć dziecka na różnych portalach, ale jak uda mi się buźkę zamalować to wstawię z dzisiejszego spacerku, na który wybieramy się później.
      • lucyna_1980 Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 02.08.11, 10:48
        To krótkie ma te nogawki. A powiedz mi jeszcze czy w nogawkach sa jakieś otwory/rozpięcia, żeby ubrac dziecko z butami, czy raczej to taki spiworek dla niechodzacych dzieci?
        • justyna2262 Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 02.08.11, 10:58
          Raczej dla nie chodzących, bo otworów niema. Ja myślę, że pewno wykorzystam go gdzieś do lutego, bo pewno tak mały będzie zaczynał chodzić. U mnnie wszystko było w zestawie, nie zamawiałam specjalnie.(A wózek przywiózł mój tata od swoich znajomych z Francji, którzy używali tylko 4 miesiące gondolki. Dlatego też ten kolor, a nie taki który chciałam, ale i tak podoba mi się bardzo. Tata zadzwonił i powiedział, że A. chcą sprzedać taki wózek jak ja marudzę i czy go kupić, no to się długo nie zastanawialiśmy, zwłaszcza, że tak jak kiedyś powiedziałam, kupiłam nową Emmę city Crossa i szukałam używanego Stokka.)
          Teraz się zastanawiam, czy nie lepiej sprzedać śpiworek, bo jest nówka z metkami, dołożyć i kupić to zimowe ubranko. Sama nie wiem.
          • olus22 Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 02.08.11, 11:04
            Ja też się zastanawiam czy nie sprzedać śpiworka bo mała już chodzi. Chociaż w tamtą zimę sprawdził nam się doskonale.
            Też chce kupić ubranko zimowe tylko zastanawiam się nad kolorem strasznie podoba mi się białe tylko nie wiem czy będzie dobrze wyglądać z fioletem
        • olus22 Re: Kupiłam fioletowego Stokkelota :) 02.08.11, 11:00
          Jeśli szukasz torby to na allegro jest za 340 zł ale w kolorze dark navy
    • lucyna_1980 No i pierwszy zonk... 02.08.11, 10:58
      Poszłam do Tesco na zakupy, minęłam automatyczne drzwi no i zeby wejść na sklep jest taki kołowrotek. Zawsze sama przechodziłam przez kołowrotek a wózkiem z dzieckiem przejeżdzałam w tym miejscu gdzie się przepycha kosz na zakupy. A tutaj doopa. Wózek za wysoki - nie przejechał. Musiałam porosic obsługę, zeby otworzyli całą bramke - tak jak to robią dla inwalidów. Także wózek typowo na spacery, albo do sklepów, gdzie są otwarte prześcia, ewentualnie bramki automatycznie uchylne.
      W tym wypadku hasło "Higher is better" nie sprawdza się sad
      • sylki Re: No i pierwszy zonk... 02.08.11, 11:24
        U mnie w Tesco (małym tesco) jest specjalne wejście dla wózków bez ograniczeń u góry
      • didis Re: No i pierwszy zonk... 02.08.11, 11:48
        Lucy, ale mozesz regulowac wysokość, wystarczyło obnizyćsmile
        • lucyna_1980 Re: No i pierwszy zonk... 02.08.11, 12:07
          Didis, wiem, ale bałam się to zrobić z dzieckiem w środku bo może nie utrzymalabym tego siedziska i mała by gwałtownie zjechala w dół albo, że łapska sobie przytnę big_grin
          Muszę takie ewolucje pocwiczyc na spokojnie w domu smile
          No i musze opanowac jeszcze skladanie podwozia z dzieckiem w środku, żebym mogła zjezdżać wózkiem po schodach. Ale to juz wyższa szkoła jazdy Stokke big_grin
          A Ty praktykowalaś kiedyś zjezdzanie ze schodow ze złozonym podwoziem?
          • didis Re: No i pierwszy zonk... 02.08.11, 12:53
            Czasem, ale czasem robię bez składania. Dziś przećwiczębig_grin Nawet jak zjeżdża gwałtownie to i tak nie jest źle, nic byś sobie nie przycięla, ale rozumiem obawy.big_grin
    • lucyna_1980 Przeczołgałam go po bruku i jestem w szoku :) 03.08.11, 18:15
      Jeździłam nim dziś po starówce, która wyłożona jest kostka brukową takimi "kocimi łbami". No i o dziwo jestem bardzo mile zaskoczona. Myślałam że bedzie mnie słychać na odległość a tu niespodzianka - koła nie terkoczą i nawet całkiem niezła amortyzacja jest! smile
      No po prostu nie mogłam sie nadziwić, że ta "kupa plastiku" tak świetnie sobie radzi.
      Uważam, że poradził sobie całkiem dobrze jak swift i lepiej niż bee+
      Bardzo pozytywne zaskoczenie smile
      • sylki Re: Przeczołgałam go po bruku i jestem w szoku :) 03.08.11, 18:51
        no niestety bee i kocie łby to masakra uncertain
        ale znów nie można bee porównywać ze stokkeim, to już raczej cameleon vs stokke wink
        • didis Re: Przeczołgałam go po bruku i jestem w szoku :) 03.08.11, 19:51
          Dla mnie nie było różnicy miedzy Cameleonem a Stokke po kocichbig_grin
          Mówiłam, że to fajny wózio heheh
          • pomilak1 Re: Przeczołgałam go po bruku i jestem w szoku :) 03.08.11, 21:56
            No właśnie jak wypada stokke vs. cameleon??jestem "napalona" na te wózki (inne zresztą tez ale to potem tongue_out )nakręcam się niemiłosiernie, (Męża zresztą też tongue_out ) może uda mi się któryś z nich kupić (oczywiście używany) jakoś bardziej się skłaniam ku bugaboo, sama nie wiem czemu smile
            a wg Was można uznać że któryś z nich lepszy?
            aaa dodam że w zasadzie na niczym mi nie zależy - ma cieszyć moje oko bo obecny xq już powoli mi się nudzi tongue_out ale fajnie jakby miał amortyzację w miarę smile
            • justyna2262 My już po 2 dniach testów 03.08.11, 22:58
              Jestem bardzo zadowolona, świetnie się prowadzi, pięknie prezentuje, mały raczej zadowolony - mówię raczej bo ostatnio zaostrzyła mu się skaza białkowa i generalnie trochę marudny, ale w wózku siedzi sobie nawet grzecznie
              W porównaniu z cameleonem, hmm, sama nie wiem, dla mnie jednak to 2 różne wózki, choć mąż mówi, że podobnie się jeździ, ale Stokke ładniejszy. Może cameleon trochę stabilniejszy. Chociaż gdybym tu obniżyła siedzisko o pewno byłoby podobie. Generalnie trudno zdecydować. Sama nie wiem czy chcę sprzedać cameleona, ale przymierzam się. Nie wiem czy jednak dla mniejszego dziecka Stokke nie jest wygodniejszy. Dla większego raczej już bez różnicy. No i Stokke jak dla mnie sporo cięższy od cameleona. W stokke dużo łatwiejszy dostęp do torby niż w cameleonie do koszyka.
              • emma301 Re: My już po 2 dniach testów 04.08.11, 08:17
                Też się zastanaiwłam, czy sprzedać półrocznego Cameleona na rzecz Stokke...
                Ale raczej nie - Młody bardzo go lubi, no i mój M "załapał" już składaniebig_grin
                A znowu dokupić Stokke do Cameleona i MB Urbana, to chyba przegięcie, prawda???
                • gonik111 po co ja weszłam na ten wątek?:/ 18.08.11, 23:40
                  Witam,

bosssski ten fiolet. Zachorowałam na Stokkesmile A i Cameleona chętnie odkupię w razie czego.
                  Ja na razie muszę się pozbyć Bebecara , był świetny ale czas na zmiany . Nie rozumiałam do dzisiaj zachwytów nad Stokke ale te zdjęcia oddają cały czar.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka