Dodaj do ulubionych

emmaljunga city cross- kolory

18.08.11, 18:16
Który kolor byście wybrały:
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/oA92B42ZwCPOnaEkHX.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/oPm0paZhMLsaSbMRpX.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/DTt9kjU4scSx0qGTNX.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/1yqCgvhG28zyM1zpaX.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/HVds2VfSfFLwrjk83X.jpg
Obserwuj wątek
    • gomilu Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 18:42
      Tez mam zamiar kupic Emme tylko Nitro i wybrałam ten zielony
    • dziustynka Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 19:08
      Strasznie mi się podoba ten kremowy, przed białym. Widuję na osiedlu ze dwa takie i wcale nie są jakieś brudne. Dla chłopca wzięłabym ten ostatni. A dla dziewczynki właśnie ten kremowy.
    • tempera_tura Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 19:44
      Kremowy lub ten ostatni granatowy.
      Zielony cudny ale za odważny i łatwo sie nudzi.
    • tempera_tura Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 19:48
      Ale najbardziej podoba mi sie z tej kolekcji PP Black/lime i nautic Navy....
      • gomilu Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 20:03
        Biały owszem a jeszcze jak jest ten w "skórze" to juz w ogóle suuuuper bardzo elegancki musze jeszcze pomyslec w sobote jade do salonu Emmy w Gdańsku to zobaczymy na zywo
        • mak-111 Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 20:25
          kremowy najladniejszy
        • tempera_tura Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 20:25
          Proszę zapytaj kiedy będą Scootery s........
          Już powinny być a tu d...pa
          • kasjopeja84 Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 20:48
            Ja bym wybrała ostatni. Ze swojego doświadczenia mogę odradzić kolor zielony i wszelkie jaskrawe kolory, strasznie do nich robactwo leci - potrafią całą budkę zaanektować.
    • gaga-sie Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 20:48
      Ostatni!
      • olus22 Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 20:55
        Z własnego doświadczenia ponieważ miałam beżowa i błękitną emmę nie wziełabym żadnego jasnego koloru bo one są cięzkie w utrzymaniu i kiepsko jest ze zdejmowaniem tapicerki
        • malenstwo2010 olus22 18.08.11, 21:23
          Masz może zdjęcia swoich emmaljung? smile Mogłabyś mi je wysłać na gazetowego?
          malenstwo2010@gazeta.pl
          • olus22 Re: malenstwo2010 19.08.11, 12:49
            Poszukam jakiś zdjęć i ci prześlę z jednym nie będzie problemu bo cały czas go mam ale z drugim nie wiem jak coś znajde to na pewno prześle
    • cortinka Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 21:50
      Nie brałabybym żadnych żarówiastych odcieni, bo to później mocno ogranicza dobór pasujących kolorystycznie dodatków. Poza tym City Cross jest dużym wózkiem, a na takich wózkach ładniej wyglądają bardziej przygaszone kolory. Moja Emma jest w ciemnozielonym kolorze i swobodnie mogę sobie dobierać różną kolorystykę toreb, wkładek itd (a mam na tym punkcie hopla wink
      • dima1312 Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 22:05
        ja jestem za ostatnim!!!
        • dima1312 Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 22:13
          ale na czarnym stelażu są ładniejsze
          • malenstwo2010 Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 22:26
            ten czarny stelaż jest do wszystkich kolorów tapicerek czy tylko do wybranych? Bo na bobowozki jest tylko przy niektórych... sad
            Ten niebieski kolor Wam się nie podoba? smile Bo był pierwszym który wpadł mi w oko. Chyba jednak nie zdecyduję się na jasne kolory (biały , beż) chociaż bardzo mi się podobają, ale pewnie za bardzo bym się przejmowała każdą plamką na tapicerce.
            • cortinka Re: emmaljunga city cross- kolory 18.08.11, 22:37
              Nie wiem jak jest teraz, ale moja pierwsza Emmaljunga była w kolorze beżowym i była rewelacyjna do utrzymania w czystości, nie było widać żadnego brudu.
            • artenaria Re: emmaljunga city cross- kolory 19.08.11, 13:11
              A mi właśnie się podoba ten niebieski i żałuję, że emma edge nie ma takich odważniejszych kolorów do wyboru.
              • malenstwo2010 Re: emmaljunga city cross- kolory 19.08.11, 14:01
                Mamuśki, te co mają emmy, mogłybyście porobić fotki i mi wysłać? Chciałabym zobaczyć jak wyglądają kolory emmy na real foto. smile Z góry dziękuję
    • justyna2262 Re: emmaljunga city cross- kolory 19.08.11, 21:42
      Widziałam i ten pierwsz niebieski- tylko Smarta w tm kolorze i powiem szczerze, wg mnie był okropny. Ten seledn widziałam na żwo z wcześniejszej kolekcji, na srebrnm stelażu i w mnie całkiem ładny, nawet teraz jaak kupowałam dla siebie to myślałam o niem, ale nie podoba mi się biały stelaż, czarny stelaż zaś nie podoba się mężowi i tak zakupiłam Silver Stitch, taki spokojny, na dodatek od EDGE mam torbę Excluciv oraz parasolkę w szarym kolorze, a tak doszłyby koszty dodatkowe.
      Powiem tylko tyle, że w poniedziałek wysyłam do erwisu bo opony wdają dziwny dźwięk, taki podobny do tanich czołgów na piankowych oponach, taki jakby się coś tam kleiło. Nie jestt głośny ale drażni mnie. Kazali przysłać i sprawdzą. Jak więc będziesz kupowała to sprawdż sobie, tak jak mocniej naciśniesz rączkę czy koła nie wdają takiego dziwnego dźwięku.
      • malenstwo2010 co lepsze? 19.08.11, 22:56
        przekładana rączka w Ceroxie czy przekładane siedzisko w City Crossie?
        • malenstwo2010 i jeszcze jedno... 19.08.11, 23:03
          www.youtube.com/watch?v=AswQsD6wldI&feature=related
          ten kolor to creme leatherette?
    • aguti_1 Re: emmaljunga city cross- kolory 20.08.11, 01:58
      Zielony jest śliczny... Trudno mi napisać inaczej, bo to mój ulubiony kolor smile. Jeden wózek też mam zresztą jasnozielony - ten tutaj jest ładniejszy. I jest większy z pewnością, bo podwójny, a wygląda dobrze. Robactwo czasem leci, ale umiarkowanie i do środka nie wlatuje. A czemu właściwie zielony jest za odważny?
      • lamciad Re: emmaljunga city cross- kolory 20.08.11, 09:23
        Nie dalej jak pół roku temu zastanawiałyśmy sie z koleżanką,który kolor emmy city wybrać dla jej synka i obie bez wahania wskazałysmy jeden:czarny stelaż+czarna góra z błekitnymi wstawkami.
        • malenstwo2010 Re: emmaljunga city cross- kolory 20.08.11, 09:36
          ja natomiast szukam koloru dla córki smile wolałabym po raz kolejny nie brać ciemnego koloru wózka, myślałam o czymś żywszym. Tak czy inaczej muszę najpierw sprzedać joolza żeby mieć kasę na emmę smile
          • edycia274 Maleństwo :)) 20.08.11, 13:11
            wysłałam Ci wiadomość na gazetowego
            • malenstwo2010 edycia 20.08.11, 13:33
              odpisałam smile
              • malenstwo2010 black/pink 20.08.11, 15:12
                jest jeszcze taki kolor:
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ni/bj/s51u/mPYUstTnZrgSobSyUX.jpg

W sumie przeważa w nim czarny, a ja czarnego po raz kolejny już bym nie chciała. sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka