malenstwo2010 22.08.11, 18:38 Widziała któraś z Was może Emmę w kolorze creme leatherette bądź white leatherette? Jak wygląda na żywo ten kolor i materiał? Widać że to skaj? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gomilu Re: emmaljunga creme leatherette 22.08.11, 19:58 Widziałam. Wózek wygląda bardzo elegancko i dopiero jak się podejdzie blisko to widać ze to nie jest materiał. Faktura jest trochę chropowata i wygląda jak skórka węża ale nie tandetnie tylko super. Ten creme jest taki jakby Ci tu powiedzieć lekko żółtawy,a raczej ecri bym powiedziała. Mnie osobiście bardziej podoba się wchite. Nie wiem na pewno ale z uwagi na fakt ze jest to rodzaj skaju to wózeczek będzie łatwy w utrzymaniu czystości bo porostu można przetrzeć na mokro gąbka i gotowe. Tak zapewniała Pani w sklepie.Jeżeli jesteś z okolić Gdańska to jedź do salonu emmy. Odpowiedz Link
dima1312 Re: emmaljunga creme leatherette 22.08.11, 21:27 no mnie ten skaj się nie podoba...mojego męża bratanica ma gondolę z tego materiału nawet wczoraj dokładnie obejrzałam i jak dla mnie o wiele ładniejsze są te z materiału ale to oczywiście kwestia gustu Odpowiedz Link
gomilu Re: emmaljunga creme leatherette 22.08.11, 21:56 Oczywiście ze tak, jak dla mnie biały wygląda bardziej subtelnie. Odpowiedz Link
justyna2262 Re: emmaljunga creme leatherette 22.08.11, 21:59 Ja powiem tak, jak dla mnie to wizualnie bardzo ładny, gondolka oki, ale miałabym wątpliwości co do spacerówki, jak na takim gołym materiale posadzić dziecko. To też city crossa wybrałam z materiału, mimo, że ten eko skóra się ładnie prezentował, ale miałam wrażenie, że jak nie dam kocka to dziecko będzie się odparzało. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: emmaljunga creme leatherette 22.08.11, 22:01 Maleństwo, pamiętaj, że jeśli to skaj to w lato nieźle będzie dziecko w dupkę parzyło bo skaj= cerata, bez wkładki się nie obędzie, a nie wiem czy i to pomoże, bo od spodu nie będzie żadnej wentylacji. A z kolei w zimę będzie ziębiło. No i zmiany temperatury oraz wilgoć powodują pękanie takiego materiału No chyba że pojeździsz parę miesięcy i sprzedasz Odpowiedz Link
olus22 Re: emmaljunga creme leatherette 23.08.11, 09:25 Ja widziałam i dotykałam tylko w białym kolorze to powiem szczerze że mi sie on nie podoba ładniejsze są z materiału Odpowiedz Link
malenstwo2010 czyli który? 23.08.11, 10:31 ok, wygrałyście Wybiłyście mi z głowy ten skaj, ale podobno Charleston to też skaj... Który kolor widziałyście na żywo i Wam się podobał? Odpowiedz Link
justyna2262 Re: czyli który? 23.08.11, 11:08 Ja pewno teraz jednak pokusiłabym się o czarny, chociaż nie widziałam na żywo, ale używam wózka niecałe 2 miesiące i to zamiennie z innymi i te srebrne wstawki po bokach już się trochę upaćkały, nie wiem czy to młody czy starszak, jak podchodzi do niego. Podobał mi się offroad/red w katalogu, ale Pani w salonie powiedziała, że na żywo jest całkiem inny więc nie ryzykowałam. Ewentualnie navy white, jeżeli nie przeszkadza ci biały stelaż. Niestety niema możliwości wyboru koloru stelaża. Pytałam. Tylko każde chlapnięcie błota, czy nawe jak będzie po deszczu, to będzie widać na ty białym. Ja swój wysłałam dziś do serwisu, ciekawe czy coś poradzą na te koła Odpowiedz Link
olus22 Re: czyli który? 23.08.11, 11:28 Ja miałam jasnoniebieski(kiedyś takie były wogóle uważam że tamte poprzednie kolory były ładniejsze) i prałam go bez przerwy teraz bym wzięła pp blue lub nautic navy. Odpowiedz Link
olus22 Re: czyli który? 23.08.11, 11:35 Jak tak teraz przeglądam to bym brała nautic navy zdecydowanie i torbę nautic sport ten kolor jest piękny Odpowiedz Link
justyna2262 Re: czyli który? 23.08.11, 11:38 Też sobie o nim pomyślałam, ładny jest. Kurcze jak ja wybierałam to dostałam w sklepie katalog 2011 i tam był ylko navy i on mi średnio podchodził, ale nautic navy jest ładniejszy Odpowiedz Link
malenstwo2010 a ten? 23.08.11, 13:31 dla dziewczynki? W środku na budzie są różowe wzorki. Odpowiedz Link