edekmacedonski 04.09.11, 13:50 Powstał ranking najchętniej kupowanych wózków w Polsce www.motokobiety.pl/Najpopularniejsze,wozki,dzieciece,1173.html Troche dziwi mnie widok Espiro... Wasz wózek jest w tym rankingu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tempera_tura Re: Ranking wózków 04.09.11, 14:48 Nie ma żadnego Nie wiem co to za ranking, mieszkam w stolicy, codziennie widuje dziesiątki wózków i nie są to te wózki.... Same Emmy, Maclareny i PP. Odpowiedz Link
emakowka Re: Ranking wózków 04.09.11, 15:22 A według mnie(niestety!!!) to prawdziwy ranking najpopularniejszych wózków w Polsce,tu gdzie mieszkam jest ich mnóstwo,wakacje spędziłam w kilku miejscach w kraju i tam też tych ,,cudów" było bardzo dużo.Chociaż,co mnie bardzo cieszy, w moim mieście są też właściwie wszystkie przez was chwalone wózki! Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Ranking wózków 04.09.11, 15:40 Mnie też nie dziwi ten ranking...niestety...ludzie kupują to co tanie a nie to co dobre.. miałam XA ale dla pierwszego dziecka, wg mnie wózek zasługuje na I miejsce w zalinkowanym rankingu Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Ranking wózków 05.09.11, 11:08 bo to ranking polskich producentow marna reklama Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Ranking wózków 04.09.11, 18:39 Moim zdaniem ranking jest calkiem prawdopodobny. W Lodzi jezdzi baaardzo duzo espiro, xlanderow i tych pozostalych. Navington najladniejszy zdecydowanie z tego wszystkiego. W zasadzie sama bym chetnie kupila. Widze tez kupe spacerowek w brzydkich kolorach z allegro pod roznymi nazwami, ale widac, ze z jednej fabryki wyjezdzaja. Na szczescie jezdzi tez coraz wiecej Quinny, Stokke i BBOO, a nawet pare BJCM widzialam, a coraz mniej typowych czolgow, wiec ma sie ku dobremu Odpowiedz Link
misiunia22.0 Re: Ranking wózków 04.09.11, 19:34 tak jest na 1 miejscu ale powiem szczerze ze juz na nie nie zasługuje widze teraz duzo xa własnie z ta samą wada co miał mój czyli latające przednie koła bądź ludzi ktorzy je blokuja zeby nie latały bo jak to wytłumaczyc kupujac wózek z obrotowymi jedzic na zablokowanych na okrągło Odpowiedz Link
mirtillo1983 Re: Ranking wózków 04.09.11, 20:41 niestety w KRK jest to samo...zwlaszcza na osiedlach, bo w centrum to kroluje bugaboo ale to czesto zagraniczne dzieci dzis bylam nad Wisłą i były takie wozeczki ale było tez parę naprawdę dobrych Jane, Emma, Mura MC...jest czym oko cieczyc Odpowiedz Link
pstrabiedronka Re: Ranking wózków 04.09.11, 21:19 Warszawa nie jestmiarodajna - tutaj faktycznie większość spacerówek to Maclareny albo PP, choć nie brak i tańszych. Ale jak jestem na wakacjach w małej miejscowości to tam większośc to tzw czołgi typu TAKO i to nawet nie ten Warior tylko te obrzydliwe takie kolubryny. Nie dziwi mnei popularność Xlandera - jest estetycznie wykonany, dobre materiały, fajna kolorytstyka (w porównaniu z takim Tako...) dużo różnych funkcji a przy tym rozsądna cena. Podobnie Espiro Atlantic - on jest podobny do XA, oczywiscie materaiły gorsze i jakość też choć przyznam że mam bliską koleżankę co nim jeździ i naprawdę sobei chwali, a jeździ już długo. No a jego cena jest naprawde niska, poniżej tysiąca złotych. Natomiast w NAvingtonanie wierzę... to w miare nowy wózek więc trochę dziwi mnei w zestawieniu i stawia znak zapytania czy to faktycznei ranking na podstawie sprzedaży czy raczej ranking "sponsorowany"... Odpowiedz Link
simimi Re: Ranking wózków 04.09.11, 22:55 Moim zdaniem to prawdziwy ranking. Wszystkie te wózki widuję u mnie w mieście, i jeszcze dużo dużo więcej czołgów typu tako i babymerc. Z moimi wózkami w mieście pokazuję się jako jedna z niewielu. Bo buggstera nie widziałam, quinny speedi widziałam 1, quinny zapp nie widziałam, PP P3 widziałam 1). Odpowiedz Link
m7-7 Re: Ranking wózków 05.09.11, 07:25 Ja tez u siebie widziałam ich troszke Ostatnio sie mu przyjżałam w sklepie i muszę powiedzieć że zrobił na mnie nawet dobre wrażenie. Jeśli chodzi o ranking to wypisz wymaluj moje miasteczko choć coraz częściej można spotkać coś fajnego i porządnego Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Ranking wózków 05.09.11, 09:38 Ranking jest niestety prawdziwy... Piszę to jako sprzedawca (mam w sklepie te wszystkie wymienione marki oprócz Espiro) No może tylko u mnie kolejność jest inna - ale to zdecydowanie czołówka. Odpowiedz Link
gomilu Re: Ranking wózków 05.09.11, 18:30 A ja Wam powiem, że jeśli chodzi o x landera xa to mnie sie podoba szczególnie kolekcja z 2011 ( ten fiolecik jest boski) kola są super duuuuze i takie zgrabne. Materiały tez dobre,minus to ze spacerówka nie ma zmienianego siedziska ( w obie strony) a model xq już nie jest taki super.Ja tez mieszkam w małym mieście i u mnie królują wielkie czołgi . Najfajniejszym wózeczkiem jaki widziałam ( z wyjątkiem mojego Phila który zresztą robi furorę) był jeden Stokky, ale dziewczyna przyjechała z Anglii, jeden Jane Nomad a to sąsiadka tez maniaczka i jedna mura i jeden Britax. Poza tym same czołgi i x landery. Odpowiedz Link
emily.1 Re: Ranking wózków 05.09.11, 22:23 Mojego Fyna nie ma, a u mnie na osiedlu to ten ranking zupełnie się nie zgadza. Zdecydowanie królują czołgi i to im dałabym min. pierwsze 3 miejsca. Potem byłyby coneco- bo ich jest też baaardzo dużo. Oprócz coneco i czołgów po osiedlu jeździ 1 tako jumper, 1 jakaś gondolka nie firmowa ze skrętnymi kołami, 1 x-lander, 1 espiro enzo, no i mój fyn Odpowiedz Link
analyss Re: Ranking wózków 07.09.11, 13:54 myślę, że to ranking prawdziwy, bo pewnie w mniejszych miejscowościach rodzi się statystycznie więcej dzieci niż w dużych miastach. i na pewno sa miejsca w PL, gdzie Tako jest uważany za wyższą półkę i produkt markowy, bo większość jeździ "pikowanymi czołgami" (jakoś jak patrzę na te wózki to mam wrażenie jakby były zrobione z kołdry). tylko tez mnie dziwi ten navington wysoko bo nowa marka. i nie mogę uwierzyć że nie ma na liście Jedo, bo szczególnie Fynów jest w moich okolicach (sypialnia stolycy) baardzo wiele, no i XA dośc dużo. sporo też Tako, Espiro się zdarza. oczywiscie maców też, ale oni liczyli chyba tylko głębokie/wielofunkcyjne do tego rankingu. Odpowiedz Link
cokerry Re: Ranking wózków 26.09.11, 23:44 Mój jest i to na 3 miejscu a to ciekawe w sumie, bo tutaj jakoś dużo opinii na temat navingtonów nie ma. Ale moim zdaniem cadet, to naprawdę dobry wózek. Za tą cenę, to powinien być na pierwszym miejscu! Odpowiedz Link
monika_z_dwojka Re: Ranking wózków 27.09.11, 15:20 mnie troche dziwi ten ranking ale moze u mnie na osiedlu jest inaczej. U nas dużo trojkolowcow, moze taka okoliczna moda. I nawet jest parę phil&tedsów. Jest classic, sport i dwa vibe, w tym jeden mój. Odpowiedz Link