Dodaj do ulubionych

Slalom Pro Reverse

09.09.11, 01:23
To chyba ostatni wózek, który może w tej chwili u mnie konkurować ze Swiftem wink
Czy ktoś użytkuje?
Jaka jest prawdziwa waga?
Tosia podaje 10 kg - czyżby to była prawdziwa?
Jakie widzicie największe plusy i minusy?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Slalom Pro Reverse 09.09.11, 11:37
      Nie wiem czy ma plusy tongue_out

Koszmarne prowadzenie, gdy dziecko jesy odwrócone do mamy.
      Żle trzyma się rączkę, w porównaniu ze starszym modelem. No przez jej kształt źle leży.
      Buda, to kawałek szmatki, szybko się zaciąga, przyciera plus można całkowicie ściągnąć i wyprać, tak jak w bugaboo.
      Wąskie siedzisko, chociaż moja 3 latka się mieściła, w sumie to pewnie jest plus przy małym dziecku, bo moje nie latało mi na boki, a przesiadła się gdy miała 6 misiecy (druga córka)
      Wadliwe hamulce nożny i ręczny.
      Jak jeszcze ręczny można jakoś wyregulować, tak nożny jak puści linka, to koszmar. Wózkiem nie ruszysz, bierzesz pod pachę i taargasz do domu.
      Stary model miał problem z hamulcami, ale tam to był pikuś w porównaniu z tymi.

Waga real to 14 -14,5 kg o ile dobrze pamiętam, na starym forum wpisywałam ile on waży.

Plus, tym wózkiem pokonałam każdy teren, ale czy jest lepszy id swifta big_grin nie wiem ;P
      • froobek Re: Slalom Pro Reverse 09.09.11, 11:41
        To chyba się rozmyśliłam... sad
        A już miałam jechać do Calineczki...

Unlimit to jeszcze gorzej, nie?
        Wygląda koszmarnie, bardzo nisko osadzone siedzisko...
        • sylki Re: Slalom Pro Reverse 09.09.11, 12:07
          Unlimit jest twardy i ciężki również. Niby to ma być następca Nomada, no ale coś im z wagą nie poszło big_grin
          • froobek Re: Slalom Pro Reverse 09.09.11, 14:52
            No właśnie.
            Zostaję przy Swifcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka