froobek 09.09.11, 01:23 To chyba ostatni wózek, który może w tej chwili u mnie konkurować ze Swiftem Czy ktoś użytkuje? Jaka jest prawdziwa waga? Tosia podaje 10 kg - czyżby to była prawdziwa? Jakie widzicie największe plusy i minusy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Slalom Pro Reverse 09.09.11, 11:37 Nie wiem czy ma plusy Koszmarne prowadzenie, gdy dziecko jesy odwrócone do mamy. Żle trzyma się rączkę, w porównaniu ze starszym modelem. No przez jej kształt źle leży. Buda, to kawałek szmatki, szybko się zaciąga, przyciera plus można całkowicie ściągnąć i wyprać, tak jak w bugaboo. Wąskie siedzisko, chociaż moja 3 latka się mieściła, w sumie to pewnie jest plus przy małym dziecku, bo moje nie latało mi na boki, a przesiadła się gdy miała 6 misiecy (druga córka) Wadliwe hamulce nożny i ręczny. Jak jeszcze ręczny można jakoś wyregulować, tak nożny jak puści linka, to koszmar. Wózkiem nie ruszysz, bierzesz pod pachę i taargasz do domu. Stary model miał problem z hamulcami, ale tam to był pikuś w porównaniu z tymi. Waga real to 14 -14,5 kg o ile dobrze pamiętam, na starym forum wpisywałam ile on waży. Plus, tym wózkiem pokonałam każdy teren, ale czy jest lepszy id swifta nie wiem ;P Odpowiedz Link
froobek Re: Slalom Pro Reverse 09.09.11, 11:41 To chyba się rozmyśliłam... A już miałam jechać do Calineczki... Unlimit to jeszcze gorzej, nie? Wygląda koszmarnie, bardzo nisko osadzone siedzisko... Odpowiedz Link
sylki Re: Slalom Pro Reverse 09.09.11, 12:07 Unlimit jest twardy i ciężki również. Niby to ma być następca Nomada, no ale coś im z wagą nie poszło Odpowiedz Link