Dodaj do ulubionych

Do użytkowniczek Teutoni

13.09.11, 11:25
Zastanawiam się nad kupnem Teutoni Spirit. Używałabym jej tylko zimą i tak się zastanawiam czy będze odpowiedni dla 1,5 rocznej dziewczynki.
Na allegro są dwi które wpadły mi w oko super komfortowa teutonia spirit s4 i Teurtonia spirit s3 czerwona, która będzi lepsza.
Mam emmaljunge city jet po starszej córce i tak sie zastanawiam czy teutonia będzie lepsza chodzi mi o siedzisko czy jest wystarczająco duże.
Obserwuj wątek
    • saras-wati Re: Do użytkowniczek Teutoni 13.09.11, 11:32
      olus, a nie możesz jej przymierzyć w jakimś sklepie? Miałam fun system i mojej(w tej chwili 20-miesięcznej) córeczki raczej w tym roku nie wepchęłabym do tego wózka, biorąc pod uwagę, że będzie mieć na sobie kombinezon i może śpiwór...
      • olus22 Re: Do użytkowniczek Teutoni 13.09.11, 11:38
        Chyba tak zrobię tylko wyprawa z nią do sklepu to jak wyprawa na Mont Everest trzeba mieć baaaaaaaaaaaaaardzo dużo cierpliwości i czy da się włożyć do wózka.
    • sylki Re: Do użytkowniczek Teutoni 13.09.11, 11:36
      Komfortowa będzie, ja się tylko zastanawiam jak to będzie ze spiworem bo ten od teutoni taki grubszy jest.
      Moja 1.5 roczna córa ma jeszcze zapas, ale najfajniej by było gdybyś przymierzyła, bo one mają krótkie oparcia i nisko bude.

Co do modeli to jaki to model sprit s4?
      • saras-wati Re: Do użytkowniczek Teutoni 13.09.11, 12:01
        och, moją też ciężko namówić na przymierzenie wózkauncertain dlatego kupuję w ciemno, a potem je sprzedajęsad
    • mama1dawidka Re: Do użytkowniczek Teutoni 13.09.11, 12:20
      w sumei ten czerwony jak bedzie realnie w tym stanie to za ta cene sie oplaca
      nawet jak ci sie nie spodoba napwno sprzedasz ja za ta cene...
      • olus22 Re: Do użytkowniczek Teutoni 13.09.11, 12:23
        Właśnie zastanawiam sie nad tym czerwonym. Mam ws sumie niedaleko więc podjadę i go obejrzę jak będę w pobliżu
        • mama1dawidka Re: Do użytkowniczek Teutoni 13.09.11, 12:50

tylko tam bodajze licytacja jest
          za 500 zotych to chocby przetestowac
          a jak ci sie nie spodoba napewno bez problemu odsprzedasz
          a swoja droga ktos kto kupil nowy za duze pieniazki
          naprawde musi mu niezalezec juz na wozku jak cena wywolawcza to tylko 500 zotych...
          • sylki Re: Do użytkowniczek Teutoni 13.09.11, 13:08
            To nie tak z tą ceną, u nas w PL wózki teutoni nie są odceniane sad
            Kiepsko się sprzedają niestety i jeżeli komuś zależy na sprzedaży, to odda za bezcen.
            Też czasami myślę o sprzedaży swojej, ale jak sobie pomyślę, że nikt jej nie będzie chciał za kwote powiedzmy 1500-1600 zł, to mi się odechciewa, bo kurcze no szkoda.
            • saras-wati Re: Do użytkowniczek Teutoni 13.09.11, 16:02
              Sylki, ja swój fun system używany 8 miesięcy sprzedałam za 1250(z gondolą...)sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka